jusstyna85 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 agat21 napisał(a):Justyna, wystaw znowu wyróżnione. Trzeba próbować. Jutro przeleję kasę. Przypomnij mi konto na priva. Jesteś pewna? nie chciałabym Cie tak wykorzystywać:oops: Quote
Pianka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Tyle wyswietleń:shake: Nikt nie pytał ani:shake: Justyna po tym tekście, ze kiedyś był pełen wiary i nadziei daj to ładne zdjęcie co wcześniej wklejałam. :-( Quote
j3nny Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 w sumie to nawet nie zapytałam, mam nadzieję, że nie będziecie mieć nic przeciwko temu. Zapożyczyłam trochę zdjęć i tekst z allegro i zrobiłam Moruskowi trochę ogłoszeń, alegratkę wyróżnioną i gumtree. Quote
jusstyna85 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 j3nny napisał(a):w sumie to nawet nie zapytałam, mam nadzieję, że nie będziecie mieć nic przeciwko temu. Zapożyczyłam trochę zdjęć i tekst z allegro i zrobiłam Moruskowi trochę ogłoszeń, alegratkę wyróżnioną i gumtree. Bardzo dziękujemy Quote
agat21 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 jusstyna85 napisał(a):Jesteś pewna? nie chciałabym Cie tak wykorzystywać:oops: jestem pewna :evil_lol: Quote
jusstyna85 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Morusku Agat bardzo Ci kibicuje... CHCE SIE ZABIĆ-NIE JE,NIE PIJE,POPADA W DEPRESJE (475227144) - Aukcje internetowe Allegro dziękujemy... dla porównania- ja wystawiałam zwykłe na 10 dni, do końca 4 dni i oglądalność tylko 80 odób na razie... Quote
agat21 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 piękny opis na allegro może tym razem sie uda??? kaska poszła Quote
jusstyna85 Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 agat21 napisał(a):piękny opis na allegro może tym razem sie uda??? kaska poszła Niezręcznie mi tak wyciągać od Ciebie kase:oops: Na allegro wyróżnionym ma teraz tyle samo odwiedzających,co przez 6 dni... Quote
jusstyna85 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 nikt nie zapomniał,ja wierze nadal w allegro.... Quote
jusstyna85 Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Spotka Cię jeszcze coś dobrego? :( Quote
chita Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 hop psiaku kochany,caly czas szukamy Ci domku:-( Quote
chita Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 a co tu tak pusto:-( pokaz sie psinko... Quote
jusstyna85 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Tak pusto :( Kaa mogłabyś napisać co z Moruskiem? pewnie załamany :( jeszcze na dworze tak bardzo zimno :( allegro odwiedziło ponad 2 tys osób.... Quote
kaa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Wybieram się dziś do schroniska pokazać Monice parę psów do zdjęć, możemy mu fotkę strzelić, ostatnio nie było żle jak go widziałam od czasu do czasu jakiegoś psa pogonił ,wcześniej silnie kulał,dostał zastrzyk,poprawiło mu się i na razie nie nasiliła się ta kulawizna. ;) Quote
Pianka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 buuu:-( Byłam wczoraj u Moruska, od razu do mnie podbiegł jak mnie zobaczył, coś kulał na przednią łape, chyba mu zdrętwiła, bo później szedł normalnie. Jak chodziłam po wybiegu to Morusek szedł cały czas za mną i domagał się spacerku, no to poszliśmy, przy okazji troche go wyczesałam, bo znowu cały w kotłunach był. Moruska można spokojnie spuścić na spacerze, idzie grzecznie, próbuje też brykać, tylko ta nóżka troche mu nie pozwala. Ale widać jaki na spacerze jest odprężony i szczęśliwy. A potem do schroniska:-( Na tym zdjęciu z tyłu za Moruskiem idzie sobie Sara Quote
Kamila_s Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 gdzie domek dla Moruska??? wciaz trzeba robic wiecej ogloszen:cool3: Quote
Recommended Posts