Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tyle wyswietleń:shake: Nikt nie pytał ani:shake:

Justyna po tym tekście, ze kiedyś był pełen wiary i nadziei daj to ładne zdjęcie co wcześniej wklejałam.

:-(

Posted

w sumie to nawet nie zapytałam, mam nadzieję, że nie będziecie mieć nic przeciwko temu. Zapożyczyłam trochę zdjęć i tekst z allegro i zrobiłam Moruskowi trochę ogłoszeń, alegratkę wyróżnioną i gumtree.

Posted

j3nny napisał(a):
w sumie to nawet nie zapytałam, mam nadzieję, że nie będziecie mieć nic przeciwko temu. Zapożyczyłam trochę zdjęć i tekst z allegro i zrobiłam Moruskowi trochę ogłoszeń, alegratkę wyróżnioną i gumtree.

Bardzo dziękujemy

Posted

agat21 napisał(a):
piękny opis na allegro
może tym razem sie uda???
kaska poszła

Niezręcznie mi tak wyciągać od Ciebie kase:oops:

Na allegro wyróżnionym ma teraz tyle samo odwiedzających,co przez 6 dni...

Posted

Wybieram się dziś do schroniska pokazać Monice parę psów do zdjęć, możemy mu fotkę strzelić, ostatnio nie było żle jak go widziałam od czasu do czasu jakiegoś psa pogonił ,wcześniej silnie kulał,dostał zastrzyk,poprawiło mu się i na razie nie nasiliła się ta kulawizna. ;)

Posted

buuu:-(
Byłam wczoraj u Moruska, od razu do mnie podbiegł jak mnie zobaczył, coś kulał na przednią łape, chyba mu zdrętwiła, bo później szedł normalnie.
Jak chodziłam po wybiegu to Morusek szedł cały czas za mną i domagał się spacerku, no to poszliśmy, przy okazji troche go wyczesałam, bo znowu cały w kotłunach był.

Moruska można spokojnie spuścić na spacerze, idzie grzecznie, próbuje też brykać, tylko ta nóżka troche mu nie pozwala.

Ale widać jaki na spacerze jest odprężony i szczęśliwy. A potem do schroniska:-(

Na tym zdjęciu z tyłu za Moruskiem idzie sobie Sara