Asta17 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Haha jaki on wesoły i śmieszny. Kochany Piesek :loveu: Quote
chita Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 co u Moruska,nadal ma sie dobrze??mam nadzieje ze szczesliwy:loveu: Quote
niufek Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 chita napisał(a):co u Moruska,nadal ma sie dobrze??mam nadzieje ze szczesliwy:loveu: Morusek nadal szczesliwy .Jest szefem stadka .Wszystkie psiaki go uwielbiaja ,a jego Ego rosnie :lol:. Quote
chita Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 niufek napisał(a):Morusek nadal szczesliwy .Jest szefem stadka .Wszystkie psiaki go uwielbiaja ,a jego Ego rosnie :lol:. tak sie ciesze bo to moja platoniczna milosc byla:evil_lol: Quote
Justyna_wolontariat Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Od marca brak informacjo o Morusku ale o dziwo nikt nie pisze że Morus poszedł na kiełbasę bo pojechał do Niemiec nie poszedł na eksperymenty:diabloti: Właścicielka Morusa posikana za nim :loveu: kocha go całym sercem zdjęcia wysłała dopiero teraz zaraz wklejam. Dodam jeszcze jedno to każdy kto wydaje psa za granicę powinien wiedziec komu psa powierza ja wiem :loveu:a to zdj Morusek w pracy w przedszkolu zadowolony majac tyle dzieci wokół siebie Morusek na urlopie w Francji czasem żałuje że to nie ja jestem na miejscu Moruska:roll: Quote
j3nny Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 dobrze ze sa wiesci :multi::multi: sliczny z niego psiak, dobrze ze szczesliwy, zawsze to jakas ulga Quote
Recommended Posts