Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saint']Ale chwila..
[B]Agga[/B] jest.. [B]Waszka[/B] jest..
A gdzie ciotka [B]LAZY[/B]?! :razz:

BTW..
Ma ktoś jakiś kontakt z [B]Tayshą[/B]?[/quote]
[COLOR=DarkGreen][B]
LAZY bardzo rzadko bywa na forum.

Ja nie mam kontaktu z Tayshą.
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='asiunia']iiii jeszcze chat dogomaniakow...całe noce potrafiłam siedziec i przegadac z dogomaniakami:shake:[/quote]

przegadać lub prześpiewać.. :eviltong:
"Last Chrzan Śpiewające Kondory" ? :lol:

Posted

[quote name='asiunia']iiii jeszcze chat dogomaniakow...całe noce potrafiłam siedziec i przegadac z dogomaniakami:shake:[/QUOTE]

no właśnie, czemu na czacie tak pusto od dawna?:cool3: mimo że ja nie weteran, to na czacie wieeeele nocek zarwałem:evil_lol:

Posted

[quote name='Saint']My mamy na myśli inny czat ;)
na jakim tam serwerze on był.. na polchat'cie chyba :lol:[/QUOTE]

o tym samym też mówię:diabloti: kiedyś był polchat, teraz od roku natywny na serwerze dgm

Posted

jakoś Cię z niego nie pamiętam ;)
może to trochę wcześniej jednak było ;)
ale to już mniejsza o to :)

choć ten aktualny też kiedyś był oblegany, nie?
teraz chyba coś ucichł.. choć nie wiem bo szczerze mówiąc nie wchodzę :eviltong:

a z Tayshą wielokrotnie próbowałem się kiedyś kontaktować, ale bezskutecznie :shake:

Posted

No tak, w końcu Rinusiowa z Torunia :eviltong:

Kojot, z drugiego tak, ale z pierwszego jakoś nie bardzo ;)
może bywałem tam wcześniej :eviltong:

:drinking:

a między nami Vampirami pamiętacie? :lol:
albo 'kto się wpisze ostatni'? :lol:
to była zabawa :lol: z Rockym tam nieźle swego czasu rozrabialiśmy :lol:

Posted

każdy kto sie czuje weteranem niech sie dopisuje ( nie wazna ilość postów a nawet staż - liczy się samopoczucie :eviltong: )

było tyle tych tematów że teraz nawet nie pamiętam nazw bo jak sie ludzie rozkręcili to na wszystkich naraz pisali :cool3:

zanim sie posta napisało i przeaładowało stronę już 10 nowych było :evil_lol:

Payooka ktoś widział?:cool3:

Posted

[quote name='Saint']
albo 'kto się wpisze ostatni'? :lol:
[/quote]
To było "to-to takie wierszowane"? Zawsze można było coś kreatywnego stworzyć, lubiłam ten temat:cool3:

A PaY był ostatnio aktywny 27-08-2008...

Posted

Marcino- welcome home!;)

weteranką to ja sie może i nie czuję, ale pamiętam stare Dogo kiedy tu się pojawiłam...;) To były fajne czasy, działo się wtedy, oj działo...

a pamiętacie rozmowy pod prysznicem?:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaahahaha PaY :loveu::multi:

[/quote]

tak patrzac na staz wszsytkich wypowiadajacych się to chyba najstarszy jestem jak narazie :P

:diabloti:

Posted

[quote name='Saint']No tak, w końcu Rinusiowa z Torunia :eviltong:

[/quote]
[B][I] Nooo :evil_lol: piernikowo - rydzykowo :eviltong:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Z drugoego czata to ja tylko kojota pamiętam z obecnych tutaj :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']Asiunia- dobrze widzę - do Dąbrowy się przeprowadziłaś czy cóś?[/quote]
Wasiu na razie tylko pracuje w DG ale intenesywnie myśle o mieszkanku w okolicach Redenu bo dojazdy pochłaniają za dużo czasu;)

Posted

Cześć Marcino :hand:

[quote name='Marcino1978']tak kiedys to wyglądało ( 2002 rok ) :razz:

[URL]http://web.archive.org/web/20021211030133/www.dogomania.pl/forum/index.php[/URL][/QUOTE]
Ochhh, aż mi się łezka zakręciła...co prawda to był 02r. ale w 03r. nieznacznie się różniło albo w ogóle.

Czaty, czaty, ehhh pamiętam jak umawialismy się na rozmowy w piątki, kurcze, hahhaha to niesamowite :lol: To były czasy...
Banany i te sprawy :lol::lol::lol:

Siedzenie w pijalni...

Do Tayshy mam maila ale on chyba jest już nieaktualny...:roll:

:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

Ile wyjadaczy się nazbierało :multi:
A mnie ktoś pamięta :oops: :evil_lol:

Justyś dziękuję za przekierowanie mnie tutaj [img]http://img367.imageshack.us/img367/9881/kwiateksl7.gif[/img]

Ja również pamiętam stare forum... któż z nas 'staruchów' go nie pamięta :roll: Wszystko wtedy było jakieś lepsze, bardziej przyjazne (?)... Aż chciało się czytać wszystkie wątki, przesiadywać godzinami przed forum z uśmiechem na twarzy i ze łzami w oczach... Teraz pozostało tylko wygrzebywanie tych starych, dobrych tematów, które pamiętają dawne czasy. Sama jakoś nie mogę odnaleźć się wśród mnóstwa nowych, 'obcych' topików :roll: Pozostało mi przeglądanie tych, bardziej wartościowych, treściwych...

To jak za starych zobrych czasów: zdrówko [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_all_coholic.gif[/img][img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_all_coholic.gif[/img][img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_all_coholic.gif[/img]