Saint Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ale chwila.. [B]Agga[/B] jest.. [B]Waszka[/B] jest.. A gdzie ciotka [B]LAZY[/B]?! :razz: BTW.. Ma ktoś jakiś kontakt z [B]Tayshą[/B]? Quote
Agga Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Saint']Ale chwila.. [B]Agga[/B] jest.. [B]Waszka[/B] jest.. A gdzie ciotka [B]LAZY[/B]?! :razz: BTW.. Ma ktoś jakiś kontakt z [B]Tayshą[/B]?[/quote] [COLOR=DarkGreen][B] LAZY bardzo rzadko bywa na forum. Ja nie mam kontaktu z Tayshą. [/B][/COLOR] Quote
Linka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='asiunia']iiii jeszcze chat dogomaniakow...całe noce potrafiłam siedziec i przegadac z dogomaniakami:shake:[/quote] przegadać lub prześpiewać.. :eviltong: "Last Chrzan Śpiewające Kondory" ? :lol: Quote
LeCoyotte Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='asiunia']iiii jeszcze chat dogomaniakow...całe noce potrafiłam siedziec i przegadac z dogomaniakami:shake:[/QUOTE] no właśnie, czemu na czacie tak pusto od dawna?:cool3: mimo że ja nie weteran, to na czacie wieeeele nocek zarwałem:evil_lol: Quote
Saint Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 My mamy na myśli inny czat ;) na jakim tam serwerze on był.. na polchat'cie chyba :lol: Quote
LeCoyotte Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Saint']My mamy na myśli inny czat ;) na jakim tam serwerze on był.. na polchat'cie chyba :lol:[/QUOTE] o tym samym też mówię:diabloti: kiedyś był polchat, teraz od roku natywny na serwerze dgm Quote
Saint Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 jakoś Cię z niego nie pamiętam ;) może to trochę wcześniej jednak było ;) ale to już mniejsza o to :) choć ten aktualny też kiedyś był oblegany, nie? teraz chyba coś ucichł.. choć nie wiem bo szczerze mówiąc nie wchodzę :eviltong: a z Tayshą wielokrotnie próbowałem się kiedyś kontaktować, ale bezskutecznie :shake: Quote
Rinuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Saint']2 lata to już weteran? :razz: [/quote] [I][B]Chodziło mi o pierniki :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/I] Quote
LeCoyotte Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ja od listopada 2006 na czacie bywałem, ale Ciebie też nie pamiętam;) ale z drugiego to pamiętam bardzo dobrze:evil_lol: :drinking: Quote
Saint Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No tak, w końcu Rinusiowa z Torunia :eviltong: Kojot, z drugiego tak, ale z pierwszego jakoś nie bardzo ;) może bywałem tam wcześniej :eviltong: :drinking: a między nami Vampirami pamiętacie? :lol: albo 'kto się wpisze ostatni'? :lol: to była zabawa :lol: z Rockym tam nieźle swego czasu rozrabialiśmy :lol: Quote
Marcino1978 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 każdy kto sie czuje weteranem niech sie dopisuje ( nie wazna ilość postów a nawet staż - liczy się samopoczucie :eviltong: ) było tyle tych tematów że teraz nawet nie pamiętam nazw bo jak sie ludzie rozkręcili to na wszystkich naraz pisali :cool3: zanim sie posta napisało i przeaładowało stronę już 10 nowych było :evil_lol: Payooka ktoś widział?:cool3: Quote
bellatriks Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Saint'] albo 'kto się wpisze ostatni'? :lol: [/quote] To było "to-to takie wierszowane"? Zawsze można było coś kreatywnego stworzyć, lubiłam ten temat:cool3: A PaY był ostatnio aktywny 27-08-2008... Quote
AgaCzips Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Marcino- welcome home!;) weteranką to ja sie może i nie czuję, ale pamiętam stare Dogo kiedy tu się pojawiłam...;) To były fajne czasy, działo się wtedy, oj działo... a pamiętacie rozmowy pod prysznicem?:cool3::evil_lol: Quote
PaYooK Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Witam, i o zdrowie pytam :D pozdrawiam :D 6 lat minelo :P Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 aaaahahaha PaY :loveu::multi: haha Gorrące rozmowy pod prysznicem, Vampirki, rymowanki - BTW co z Rockym???? Quote
PaYooK Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='malawaszka']aaaahahaha PaY :loveu::multi: [/quote] tak patrzac na staz wszsytkich wypowiadajacych się to chyba najstarszy jestem jak narazie :P :diabloti: Quote
asiunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ajj no tak o vampirkach zapomniałam:evil_lol: pay [B]elo:eviltong:[/B] Quote
Rinuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Saint']No tak, w końcu Rinusiowa z Torunia :eviltong: [/quote] [B][I] Nooo :evil_lol: piernikowo - rydzykowo :eviltong:[/I][/B] [B][/B] [B][I]Z drugoego czata to ja tylko kojota pamiętam z obecnych tutaj :diabloti:[/I][/B] Quote
Justa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Pay :multi: Witanko wszystkim :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Marcino1978 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 no i zjawił się :lol::lol::lol: yo Payyy :razz: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
asiunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='malawaszka']Asiunia- dobrze widzę - do Dąbrowy się przeprowadziłaś czy cóś?[/quote] Wasiu na razie tylko pracuje w DG ale intenesywnie myśle o mieszkanku w okolicach Redenu bo dojazdy pochłaniają za dużo czasu;) Quote
anetta Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Cześć Marcino :hand: [quote name='Marcino1978']tak kiedys to wyglądało ( 2002 rok ) :razz: [URL]http://web.archive.org/web/20021211030133/www.dogomania.pl/forum/index.php[/URL][/QUOTE] Ochhh, aż mi się łezka zakręciła...co prawda to był 02r. ale w 03r. nieznacznie się różniło albo w ogóle. Czaty, czaty, ehhh pamiętam jak umawialismy się na rozmowy w piątki, kurcze, hahhaha to niesamowite :lol: To były czasy... Banany i te sprawy :lol::lol::lol: Siedzenie w pijalni... Do Tayshy mam maila ale on chyba jest już nieaktualny...:roll: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Pasavera Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ile wyjadaczy się nazbierało :multi: A mnie ktoś pamięta :oops: :evil_lol: Justyś dziękuję za przekierowanie mnie tutaj [img]http://img367.imageshack.us/img367/9881/kwiateksl7.gif[/img] Ja również pamiętam stare forum... któż z nas 'staruchów' go nie pamięta :roll: Wszystko wtedy było jakieś lepsze, bardziej przyjazne (?)... Aż chciało się czytać wszystkie wątki, przesiadywać godzinami przed forum z uśmiechem na twarzy i ze łzami w oczach... Teraz pozostało tylko wygrzebywanie tych starych, dobrych tematów, które pamiętają dawne czasy. Sama jakoś nie mogę odnaleźć się wśród mnóstwa nowych, 'obcych' topików :roll: Pozostało mi przeglądanie tych, bardziej wartościowych, treściwych... To jak za starych zobrych czasów: zdrówko [img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_all_coholic.gif[/img][img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_all_coholic.gif[/img][img]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_all_coholic.gif[/img] Quote
Marcino1978 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Hej Anetta :multi: Pasaverko a jak byśmy mieli Cie zapomnieć normalnie cofnelismy się w czasie :eviltong: Quote
Saint Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 hehe Jest i [B]Pas[/B] :razz: :drinking: :drinking: :drinking: do Tayshy maila miałem, gg mam - ale nie odzywa się niestety ;) Quote
Recommended Posts