grallinka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Linka tylko nie mnie :mad: ja grzeczna :evil_lol: Ale autorytety "rodziców" zawsze coś dadzą...ostatnio to dogo mnie bardziej śmieszy niż przejmuje...tego się powoli już czytać nie da... Rodzice!! w pupkę dzieciom...bardzo prosimy :drinking: Quote
Rinuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Marcino1978']hej brazowa ;) witamy serdecznie na topicu starych [COLOR=red][B]pierników [/B][/COLOR]:cool3: :eviltong:[/quote] [B][I]Przywołana stawiam się :diabloti::diabloti::diabloti::drinking:[/I][/B] Quote
Pysia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Właśnie sobie uświadomiłam, że to ponad 4 lata.... Ech.... Człowiek się starzeje :roll: Tez mi tęskno do starego dogo i do tych rozmów wariackich .... Quote
M@d Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Hmm, dopiero teraz uświadomiłem sobie jak leci ten czas... "Niedawno" byłem tutaj :n00b: , a teraz okazuje się, że to już niedługo 4 lata... i kiedy to zleciało? :niewiem: Anyway, Cheers 4 All !! :drinking: Update: Pysia - napisaliśmy to samo w tym samym czasie :D Quote
Justa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Witam weteranów :cool1: Właśnie do mnie dotarło, że to już zaraz 6 lat :mdleje: Marcino - wróciłeś ?! :-o Quote
Marcino1978 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Justa :calus: trzeba rozruszać towarzystwo :lol: ps. dla tych z mniejszym stażem -- również zapraszamy Was wszystkich do fioleciku :evil_lol: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: trzeba petycje napisać żeby fiolecik wrócił do emotek na głównej stronie :razz: Quote
Justa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Już myślałam, żeś zapomniał te wszystkie hektolitry fioletu przelane ze mną w barze :loveu: Właśnie, bar został zamknięty :-( A ja Wam powiem, że dogo sie zmieniło - to raz, ale my też się zmieniliśmy wraz z nim, z upływem czasu. przynajmniej ja - przecież jak tu trafiłam byłam 14-letnim szczylem :oops: aż mnie czasem skręca jak pomyślę co tu kiedyś wypisywałam :mdleje: Niemniej :drinking: Marcin, nie sądzę, aby szanowna administracja odpowiedziała na twoje apele :cool1::eviltong: Quote
Marcino1978 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 pamietam pamiętam :lol: pewnie nie odpowiedzą a zanim i fiolecik zniknie to.. :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Marcino1978'] ps. dla tych z mniejszym stażem -- również zapraszamy Was wszystkich do fioleciku :evil_lol: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: trzeba petycje napisać żeby fiolecik wrócił do emotek na głównej stronie :razz:[/quote] najpierw chcecie bić w pupke dzieciaki (nie wiadomo czy stażem na dogo czy wiekiem w metryce), a teraz zapraszacie na fioleciki :diabloti: strach się bać czy to jakaś podpucha nie jest :evil_lol: Quote
Marcino1978 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 ale to grallinka napisała przecież :razz: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Marcino1978']ale to grallinka napisała przecież :razz:[/quote] a wiadomo? może za wabia robisz? a ona będzie bić? :razz: a potem się będziecie dziwić, że agresja się rozszerza :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Marcino1978'] trzeba petycje napisać żeby fiolecik wrócił do emotek na głównej stronie :razz:[/quote] NO!!!! bo póki co trzeba pisać :drinking: :evil_lol: cześć starocie :loveu: witam się z Wami ja - Młódka :grins: Quote
Justa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 wasiu, ja sobie wypraszam - jeszcze nie jestem starociem :diabloti: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
olekg89 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ja ciut mniej :P Ale też spory szmat czasu Quote
Saint Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Przywołana stawiam się :diabloti::diabloti::diabloti::drinking:[/I][/B][/quote] 2 lata to już weteran? :razz: ------------------- Pozdrawiam wszystkie zabytki i inne skamieliny :evil_lol: :eviltong: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
bellatriks Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ja wprawdzie jeszcze za weterana się nie uważam (3 lata 28 tygodni:razz:), ale bar i stary skrypt pamiętam... I aferę, gdy skrypt zmieniono:eviltong: Quote
grallinka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ejże ja od lutego 2006 a czuje się weteranką i fioleciki na dogo pamiętam bo wiele lat wcześniej czytałam nie rejestrując się :evil_lol::evil_lol: Od tak szpiegowsko zaglądałam tu i tam :diabloti: Quote
Saint Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='bellatriks']Ja wprawdzie jeszcze za weterana się nie uważam (3 lata 28 tygodni:razz:), ale bar i stary skrypt pamiętam... I aferę, gdy skrypt zmieniono:eviltong:[/quote] aferę?! przecież to była otwarta wojna! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj jak miło się wspomina :loveu: a pamiętacie, jak nam kiedyś 'administrację' zamknęli? :evil_lol: wtedy też ale wojna była :evil_lol: Quote
bellatriks Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Saint']aferę?! przecież to była otwarta wojna! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj jak miło się wspomina :loveu: a pamiętacie, jak nam kiedyś 'administrację' zamknęli? :evil_lol: wtedy też ale wojna była :evil_lol:[/quote] Łeee... wojna to była, jak admini nas olali, a na Dogo wszystko znikało (posty, tematy etc.) i było podejrzenie końca świata:evil_lol: Na gwałt wszyscy nagle zaczęli tworzyć back-up'y swoich fotoblogów, przenosić się na forum-którego-nazwy-nie-wolno-wymawiać. No i bany oraz ostrzeżenia posypały się, oj, posypały.:diabloti: A propos zmiany skryptu... wątek z instrukcją Guci chyba też gdzieś jeszcze jest:cool3: Tak, masz rację. Takie wspomnienia to zachowam do końca życia. Nie ma to jak dorastanie z Dogomanią:loveu: Quote
Agga Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [QUOTE]widziałem Cie gdzieś przelotnie na jakimś topicu :evil_lol: roznie to bywalo (zdrowko nie to i takie tam ) jak tam leci generalnie hmm? :cool3:[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B] Marcino cieszę się, że wróciłeś. Jakbyś się odezwał na gg więcej Ci opowiem[/B][/COLOR]:p [COLOR=DarkGreen][B]Za dużo by tu było pisania:evil_lol: Co wy tu dzieci o wojnie gadacie :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Saint Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Były wojny, ale były też rodzinki na forum, całe noce przegadane w różnych tematach, masa śmiechu, radości.. i Ci ludzie, którzy tą wspaniałą atmosferę wtedy tworzyli.. a teraz.. zupełnie inna ta 'atmosfera' :shake: Quote
asiunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ojj tak..Bar-pijalnia,rodzinki,ZOłZ,5ZKI:-( Quote
asiunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 iiii jeszcze chat dogomaniakow...całe noce potrafiłam siedziec i przegadac z dogomaniakami:shake: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Asiunia- dobrze widzę - do Dąbrowy się przeprowadziłaś czy cóś? Quote
Agga Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [COLOR=DarkGreen][B]Oj kochani ale to były czasy.:-([/B][/COLOR] [B]Nic nie może wiecznie trwać... Śpiewała Anna Jantar[/B] [B] [/B] Quote
Recommended Posts