Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

irysek napisał(a):
czy jakies ogloszenia psiaka sa jeszcze aktualne?
allegro widze nie i reszta nie mam jak sprawdzic. wiem, ze juz pytalam, ale na kogo podawac namiary jak zrobie mu ogloszenia? poprosze na pw nr tel i maila.

zwykłe allegro ja mu odnawiam natychmiast jak sie stare skończy....

ale gdybyś robiła inne to może być niezły pomysł,
być może czasem inny opis trafi do jakiegoś innego człowieka...

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irysek napisał(a):
czy jakies ogloszenia psiaka sa jeszcze aktualne?

Tak są. Dokładnie które to ciężko mi wymienić, ale kilka tych "główniejszych" na pewno- chociażby ale.gratka i gumtree.

irysek napisał(a):
na kogo podawac namiary jak zrobie mu ogloszenia? poprosze na pw nr tel i maila.

Można na mnie (mail: [email protected], tel. 605095144), ale jak ktoś inny się zgłosi to nie ma sprawy ;)

Posted

ok, nie ma sprawy. nie zrobie sama, bo mam zapierdziel z nauka, ale kupilam na bazarku pakiety ogloszen dla kilku psiakow i dziewczyna porobi.
no i masz racje kikou, jak ktos inny go oglosi, to moze ludzi przyciagnie (inna tresc ogloszenia) i sie uda :)

Posted

pierwszy raz od wielu miesięcy Spike ma obserwatora na allegro....

...ale pewnie to tylko ktoś sobie tak obserwuje bez poważniejszego zamiaru....:shake:

Posted

nie kracz nie kracz. moze to wlasnie bedzie to.
a ja sie zabieram za ogloszenia psiaka, trzeba go w koncu wypchnac do domu. toz to wstyd, ze tak dlugo siedzi.

Posted

dziewczyny, ktore bywaja w schronie, moze moglybyscie go wycignac na spacer i zrobic kilka zdjec na trawie.
zawsze to wyglada korzystniej niz te z boksu, na betonie, za kratami...

Posted

Spajkuś bez zmian- w tym samym boksie, w tym samym humorze, w tej samej, już legendarnej pozycji:

Jedyne, co tego dnia mnie ucieszyło to jego reakcja na imię- proszę:

:)

Posted

No właśnie mieszacie coś ciotki!:razz: Też się zdziwiłam poniższym cytatem:

xmartix napisał(a):
a właśnie o nim tak myślałam, jak byłam ostatnio w schronie to skakał w boksie prawie do "sufitu", masakra, potrzebuje chyba ruchu

...ale se myślę, może to ja wszystkiego nie wiem... A jednak ja się nigdy nie mylę!:diabloti: :)

Posted

Marinka napisał(a):

Przegapiłam i nie podziękowałam- przepraszam Marinka i dziękuję z całego serca za ogłoszenia dla SPAJKUSIA!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::multi:

Posted

[quote name='Koperek']Przegapiłam i nie podziękowałam- przepraszam Marinka i dziękuję z całego serca za ogłoszenia dla SPAJKUSIA!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::multi:

Nic nie szkodzi...ja się nie gniewam, a raczej w ogóle nie zwracam na takie rzeczy uwagi...cel jest jeden - ZNALEŹĆ SPAJKIEMU :loveu: DOBRY DOM :lol::multi:

Posted

zaplacilam ladyswallow za zrobienie pakietu ogloszen spajkiemu, wraz z allegro. pisala, ze zrobila juz, ale cos sie nie moze na dogo pojawic. moze cos z tego bedzie.

Posted

[quote name='irysek']zaplacilam ladyswallow za zrobienie pakietu ogloszen spajkiemu, wraz z allegro. pisala, ze zrobila juz, ale cos sie nie moze na dogo pojawic. moze cos z tego bedzie.
SUPER!!! dziękuję w imieniu Spajkusia ;)