Koperek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 GoskaGoska napisał(a):dziś został sam - znaczy z sunią- pierwsze chwile podrapał trochę w drzwi- ale nic nie zdemolował- jak Basia wróciła to została go na kanapie razem z sunią A to Ci niespodzianka, co ja tu czytam! Specjalnie wczoraj wieczorem późnym przyjechała moja klatka, aby dzisiaj Basia nie miała duszy na ramieniu podczas otwierania drzwi od mieszkania po powrocie, a tu proszę.... hmmm..... Quote
GoskaGoska Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 a ja ma fotki i zobaczycie - ze Spikego wylazł szczeniak :) Basia nie miała serca go zostawić w klatce :) , hehe pewnie jakby nie zdał testu to by już nie miala wyboru. A to on w całej okazałości: cdn Quote
amensalizm Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 o kurcze. Jak cudownie, trochę mi to oprawiło humor. Ale spajkuś musi być szczęśliwy ;) Quote
xmartix Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 o matko! całkiem inny pies z zachowania! tam na budzie wiecznie a tu tak jak szczeniak się bawi...!! super!!! Quote
GoskaGoska Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 tak naprawdę teraz widać jak się marnował w schronie :( a ile w nim życia i chęci do zabawy Quote
Marinka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 O kurczaczek.... dawno nie zaglądałam na wątek, atu proszę jaka niespodzianka :lol::multi::multi::multi: Spajkuś :loveu::loveu::loveu: jest na DT :multi::multi::multi: i sprawuje się doskonale Cały czas odnawiam jego ogłoszenia - ale teraz widzę, że przydałby się nowy tekst, bo zdjęcia ma cudne :multi::multi::multi: Quote
Koperek Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 hahaha Oglądam te foty Spajkusia i oglądam i zaśmiewam się w głos! :D jaki "malutki" i grzeczniutki się zrobił- z łapami do góry hahahahahahaha NORMALNIE ODPAŁ JAKIŚ! :D Quote
yuki Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jak ma tyłek w górze , jezu dziewczyny przecież to jest niesamowite tyle się nasiedział, zawsze na tej budzie.... a tu z tą różową kostką i z laska na kanapie :loveu::loveu::loveu: Quote
GoskaGoska Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Spajki jest dowodem, ze nigdy nie można się poddawać i trzeba szukać cały czas Dt i DS :) Quote
Koperek Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Byłam dzisiaj odwiedzić SPAJKUSIA :) Zachwalania nie było końca- jaki to w domciu grzeczniutki :D Natomiast wiadomym jest, że dużo pracy przed Basią i Maćkiem, bo 4 lata w schronie robią swoje... Pogadaliśmy jakieś 2, 5 h i trzymajcie kicuki, aby cierpliwość się młodym nie skończyła :D Quote
yuki Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 A napisz nad czym tam tak będą pracowąć :) super , ze grzeczny i w ogóle miód na oczy takie czytanie :) Quote
Recommended Posts