Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mgie napisał(a):
Nic się nie dzieje dobrego w życiu tego psa:shake:

W życiu SPAJKUSIA dzieje się z deka- jedzenie, jakaś bójka w boksie, jednorazowe przejechanie ręki opiekuna po karku, obserwacja kilku odwiedzających, spanie i tak dzień w dzień- jeno na wątku coś słabo...:-(

No ja się przyznaję, że troszkę zawaliłam ogłaszanie małego, ale brak wolnego czasu tak bardzo mi dokucza:shake:

A w schronie tradycyjnie: nikt o niego nie pyta- jakby był niewidoczny, cholera jasna!:placz:

• 4 weeks later...
Posted

...ja mam taki problem...ze te zdiecia ktore stad pobralam do allegro wszystkie sa niedostepne do obejrzenia....kopiowalam je bezposrednio do allegro i jak sie zaczely problemy z fotosikiem to wszystkie uciekly...

Posted

kikuo, bo z tego co sie orientuje to tu na dogo jest kod na zdjecia do wklejenia na forum, inny kod musi byc na aukcje, musialbys wgrac foty na fotosik i pobrac kody na aukcje - moze jako nie zalogowna osoba rowniez wygrywac -wtedy bede do wielkosci50 - ale bez limitow ilosciowych

Posted

[quote name='kikou']...ja mam taki problem...ze te zdiecia ktore stad pobralam do allegro wszystkie sa niedostepne do obejrzenia....kopiowalam je bezposrednio do allegro i jak sie zaczely problemy z fotosikiem to wszystkie uciekly...
Bo mnie fotosik chciał z pieniędzy oskalpować i poblokował moje fotki:placz:

Ale postaram się znów załadować Spajkusiowe zdjęcia i wstawię w pierwszy post tyle, ile uda mi się znaleźć ;)

Posted

majquś- fajniasty jest niesłychanie, ale na pierwszego psa się nie nadaje- za bystry i za inteligentny- przy nim nudno nie będzie :), ale potrafi pokazać swoją rację i trzeba mu od czasu do czasu przypominać, że jednak rację ma tylko właściciel ;)

No i w sumie to wszystko... Możemy go wykastrować dla chętnego, bo jeszcze nie jest.

Posted

Toż to zjawiskowa piękność. :loveu: Ależ cudny pychol! Nie do wiary, że się zasiedział w schronie. :-o Jutro przysiądę do adoniska. Koperuś, gdyby coś jeszcze Ci się umyśliło z istotności na jego temat, coś, czego nie ma na wątku, wrzuć na tapetę.

Posted

Piękno i zła passa. Spajki, poprostu zobacz!

Spajki to nie postać z kreskówek. Imię, być może nadane w pośpiechu, kto wie, czy nie z przypadku, a może za sprawą jakiegoś echa sentymentu, nie oddaje urody i dostojeństwa tego 5 latka. Melanż brązu i czerni, a w nim zatopione, migdałowe, magnetyzujące spojrzeniem oczy. Całości piękna przedstawionego stworzenia dopełnia zagadkowa biel, zarysowująca jego klatkę piersiową kształtem strzały. Oto cały on! Urok i wdzięk boksera? Dumna postawa amstaffa? Porównań można mnożyć bez liku. To zdecydowanie łatwiejsze niż znaleźć odpowiedź na dwa, z pozoru proste pytania:
- Jak to możliwe, że właściciel tak niezwykłego pupila oddał go do schroniska?
- Dlaczego Spajki nie ma szczęścia, by na powrót znaleźć się w ludzkich ramionach i bezowocnie, trzeci rok z rzędu, czeka w psiej samotni?
Inteligentny, otwarty na współpracę z człowiekiem, szybko chwytający wszelkie nowości, zrównoważony, a jednak...skazany został zrządzeniem losu wyłącznie na przyjaźń kilku desek, zbitych w budę. Odgrodzony od normalności stalą krat, z pokorą, jakiej nauczyła go smutna rzeczywistość, wypatruje w twarzach mijających jego boks tego miękkiego grymasu, znaczącego uśmiechu, który będzie sygnałem, że.........
Prosimy o pomoc, decyzję, równoznaczną z darem ofiarowania Spajkiemu szansy na lepszą przyszłość! Niech ów czterołapek ma jeszcze okazję nacieszenia się bliskością człowieka, o którego uczucia zapragnie czynić zabiegi. Ten pies stanie się prawdziwą ozdobą i obrońcą tego, kto go wybierze. Czy to wystarczające powody, by spróbować otworzyć przed Spajkim serce?

Osoby zainteresowane pomocą Spajkiemu proszone są o kontakt, pisząc na adres mailowy [email protected] lub dzwoniąc na numer 0-605095144

Posted

Super by było, gdyby pojawiła się szansa na więcej jego zdjęć, a co ważniejsze ostrych zdjęć. To piękny pies, trzeba go umiejętnie "sprzedać/ wyeksponować".

Posted

Jeśli przybędzie Spajkiemu zdjęć, a miałabym się okazać pomocna w poogłaszaniu, pisz proszę Koperku na PW. Tekst dla psiaka jest stronę wcześniej.

Posted

[quote name='majqa']Jeśli przybędzie Spajkiemu zdjęć, a miałabym się okazać pomocna w poogłaszaniu, pisz proszę Koperku na PW. Tekst dla psiaka jest stronę wcześniej.
No pewnie- ogromnie dziękuję majqa!:loveu: Twoje teksty to już legenda na dogo! Ja w każdym razie czytając je wymiękam :)

p.s. W drugim poście wstawiłam 3 fotki, które mam na tym kompie zapisane do ogłoszeń. Na innym mam więcej, więc będą też inne, ale to później ;)

Posted

- pajeczyna.pl
- pineska.pl
- animalia.pl
- e-zwierzak.pl (przez pomyłkę już drugie:eviltong:)
- neeon.pl
- pchlitarg.ingo.pl
- tablica.com
- sprzedasz.pl
- szybko-sprzedam.pl

Posted

wczoraj tak sie przyglądałam Spajkusiowi.....on jakoś tak na żywo "staro na buzi" wygląda..... na Koperkowych zdięciach, zwłaszcza tych dobrych, ostrych które poznikały...nasz chłopak wygląda korzystniej niż w realu...

co to znaczy mieś dobrego fotografa:evil_lol:

ale nie pomaga to w adopcji...

Posted

Zaktualizowałam wczoraj pierwszy post i dodałam SPAJKUSIA na:
- ojej.pl
- autogielda.pl
- petworld.pl
- rozglos.net
- anonseogloszenia.pl
- najpewniej.pl
- vendito.pl
- adpedia.pl