akadiana Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 a mam pytanko.... czy jest gdzieś banerek o Spajkim, który można pobrać? Quote
akadiana Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 szkoda :( ja nie umiem takich rzeczy robić :shake: Quote
mgie Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Nic się nie dzieje dobrego w życiu tego psa:shake: Quote
Koperek Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 mgie napisał(a):Nic się nie dzieje dobrego w życiu tego psa:shake: W życiu SPAJKUSIA dzieje się z deka- jedzenie, jakaś bójka w boksie, jednorazowe przejechanie ręki opiekuna po karku, obserwacja kilku odwiedzających, spanie i tak dzień w dzień- jeno na wątku coś słabo...:-( No ja się przyznaję, że troszkę zawaliłam ogłaszanie małego, ale brak wolnego czasu tak bardzo mi dokucza:shake: A w schronie tradycyjnie: nikt o niego nie pyta- jakby był niewidoczny, cholera jasna!:placz: Quote
GoskaGoska Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 super Koperku ,bo on jest w 6 psow z najstarszych stazem schroniskowym Quote
Koperek Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Dodany na psy.pl http://www.psy.pl/adopcje/art3895,spajkus.html Quote
kikou Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ...ja mam taki problem...ze te zdiecia ktore stad pobralam do allegro wszystkie sa niedostepne do obejrzenia....kopiowalam je bezposrednio do allegro i jak sie zaczely problemy z fotosikiem to wszystkie uciekly... Quote
GoskaGoska Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 kikuo, bo z tego co sie orientuje to tu na dogo jest kod na zdjecia do wklejenia na forum, inny kod musi byc na aukcje, musialbys wgrac foty na fotosik i pobrac kody na aukcje - moze jako nie zalogowna osoba rowniez wygrywac -wtedy bede do wielkosci50 - ale bez limitow ilosciowych Quote
Koperek Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='kikou']...ja mam taki problem...ze te zdiecia ktore stad pobralam do allegro wszystkie sa niedostepne do obejrzenia....kopiowalam je bezposrednio do allegro i jak sie zaczely problemy z fotosikiem to wszystkie uciekly... Bo mnie fotosik chciał z pieniędzy oskalpować i poblokował moje fotki:placz: Ale postaram się znów załadować Spajkusiowe zdjęcia i wstawię w pierwszy post tyle, ile uda mi się znaleźć ;) Quote
Koperek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 - przygarnijzwierzaka.pl - e-zwierzak.pl - wroclaw.gumtree.pl - warszawa.gumtree.pl - adopcjapsa.pl - petsy.pl Quote
Koperek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 majquś- fajniasty jest niesłychanie, ale na pierwszego psa się nie nadaje- za bystry i za inteligentny- przy nim nudno nie będzie :), ale potrafi pokazać swoją rację i trzeba mu od czasu do czasu przypominać, że jednak rację ma tylko właściciel ;) No i w sumie to wszystko... Możemy go wykastrować dla chętnego, bo jeszcze nie jest. Quote
majqa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Toż to zjawiskowa piękność. :loveu: Ależ cudny pychol! Nie do wiary, że się zasiedział w schronie. :-o Jutro przysiądę do adoniska. Koperuś, gdyby coś jeszcze Ci się umyśliło z istotności na jego temat, coś, czego nie ma na wątku, wrzuć na tapetę. Quote
majqa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Piękno i zła passa. Spajki, poprostu zobacz! Spajki to nie postać z kreskówek. Imię, być może nadane w pośpiechu, kto wie, czy nie z przypadku, a może za sprawą jakiegoś echa sentymentu, nie oddaje urody i dostojeństwa tego 5 latka. Melanż brązu i czerni, a w nim zatopione, migdałowe, magnetyzujące spojrzeniem oczy. Całości piękna przedstawionego stworzenia dopełnia zagadkowa biel, zarysowująca jego klatkę piersiową kształtem strzały. Oto cały on! Urok i wdzięk boksera? Dumna postawa amstaffa? Porównań można mnożyć bez liku. To zdecydowanie łatwiejsze niż znaleźć odpowiedź na dwa, z pozoru proste pytania: - Jak to możliwe, że właściciel tak niezwykłego pupila oddał go do schroniska? - Dlaczego Spajki nie ma szczęścia, by na powrót znaleźć się w ludzkich ramionach i bezowocnie, trzeci rok z rzędu, czeka w psiej samotni? Inteligentny, otwarty na współpracę z człowiekiem, szybko chwytający wszelkie nowości, zrównoważony, a jednak...skazany został zrządzeniem losu wyłącznie na przyjaźń kilku desek, zbitych w budę. Odgrodzony od normalności stalą krat, z pokorą, jakiej nauczyła go smutna rzeczywistość, wypatruje w twarzach mijających jego boks tego miękkiego grymasu, znaczącego uśmiechu, który będzie sygnałem, że......... Prosimy o pomoc, decyzję, równoznaczną z darem ofiarowania Spajkiemu szansy na lepszą przyszłość! Niech ów czterołapek ma jeszcze okazję nacieszenia się bliskością człowieka, o którego uczucia zapragnie czynić zabiegi. Ten pies stanie się prawdziwą ozdobą i obrońcą tego, kto go wybierze. Czy to wystarczające powody, by spróbować otworzyć przed Spajkim serce? Osoby zainteresowane pomocą Spajkiemu proszone są o kontakt, pisząc na adres mailowy [email protected] lub dzwoniąc na numer 0-605095144 Quote
kikou Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Piękno i zła passa. Spajki, poprostu zobacz! (618348624) - Aukcje internetowe Allegro Spajkusiu.... w końcu musi Ci sie poszczęścic!!!! Quote
majqa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Super by było, gdyby pojawiła się szansa na więcej jego zdjęć, a co ważniejsze ostrych zdjęć. To piękny pies, trzeba go umiejętnie "sprzedać/ wyeksponować". Quote
majqa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Jeśli przybędzie Spajkiemu zdjęć, a miałabym się okazać pomocna w poogłaszaniu, pisz proszę Koperku na PW. Tekst dla psiaka jest stronę wcześniej. Quote
Koperek Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='majqa']Jeśli przybędzie Spajkiemu zdjęć, a miałabym się okazać pomocna w poogłaszaniu, pisz proszę Koperku na PW. Tekst dla psiaka jest stronę wcześniej. No pewnie- ogromnie dziękuję majqa!:loveu: Twoje teksty to już legenda na dogo! Ja w każdym razie czytając je wymiękam :) p.s. W drugim poście wstawiłam 3 fotki, które mam na tym kompie zapisane do ogłoszeń. Na innym mam więcej, więc będą też inne, ale to później ;) Quote
Koperek Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 - pajeczyna.pl - pineska.pl - animalia.pl - e-zwierzak.pl (przez pomyłkę już drugie:eviltong:) - neeon.pl - pchlitarg.ingo.pl - tablica.com - sprzedasz.pl - szybko-sprzedam.pl Quote
kikou Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 wczoraj tak sie przyglądałam Spajkusiowi.....on jakoś tak na żywo "staro na buzi" wygląda..... na Koperkowych zdięciach, zwłaszcza tych dobrych, ostrych które poznikały...nasz chłopak wygląda korzystniej niż w realu... co to znaczy mieś dobrego fotografa:evil_lol: ale nie pomaga to w adopcji... Quote
Koperek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Zaktualizowałam wczoraj pierwszy post i dodałam SPAJKUSIA na: - ojej.pl - autogielda.pl - petworld.pl - rozglos.net - anonseogloszenia.pl - najpewniej.pl - vendito.pl - adpedia.pl Quote
Koperek Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 - twoje-ogloszenia.pl - vetmozga.com Quote
Koperek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 GoskaGoska napisał(a):oj dawno nikt do Ciebie nie zagládal nie zagląda, ale działa ;) Quote
Recommended Posts