monika083 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Koperek chyba na urlopie? Jaki numer/mail podac w ogloszeniach ? Do xmartix? Porobie mu troche. Quote
monika083 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 zrobilam mu narazie na : -gumtree w-w -alegratka -adsy -animalnia -e-zwierzak -pineska Quote
GoskaGoska Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 tylko daj xmatrix znac, jeszcze kikou została do której mozna dzwonic Quote
xmartix Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ok, niech będzie mój numer muszę się pouczyć tych psów bo już nie wiem który jest który :cool3: Quote
irysek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 podniose spajkusia. jest to dla mnie nie zrozumiale czemu on tyle siedzi w tym schronie. powtorze, ze moze warto go wyciagnac z boksu i porobic nowe zdjecia na trawie, to do dziewczyn, ktore do schronu jezdza. moze to cos by pomoglo, bo te stare boksowe sa ponure i niezbyt zachecaja ludzi do adopcji spajkiego. (moze kiedys sie tych zdjec doczekam na watku). Quote
xmartix Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 zaraz podrzucę Yuki to porobią z Tuską w sb Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 PILNIE POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY!!!!! Iwa77:On jest w 16 -stce , stan jego jest bardzo zły. Nie je , nie pije prawie wcale i ledwo może ustać na nogach ,samodzielnie iść prawie nie może -taki jest słaby.Leży praktycznie tylko bez ruchu na tym słońcu i nie reaguje na nic.Rokowania są chyba nie za ciekawe z tego co widać, ale poczekajmy... Oby to nie był początek powolnej agonii! Bardzo smutny widok , rozwala serce ... Niewiele mogłam zrobić więc poprosiłam dr. Raka aby go przebadał - jutro rano ma mieć komplet badań zrobiony - i ewentualnie jakoś wzmocnił . Wynieśliśmy go z Robertem do zdjęć, ale aby go nie męczyć tylko przed boks. POMOC POTRZEBNA NA SUPER SZYBKO !!!!!! Wrocław - stary, głuchy, pospolity, bezdomny - pomocy - DT na cito. Quote
GoskaGoska Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Spike tak to domu nie znajdzie :shake: Quote
Koperek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 znajdzie, znajdzie- Dzisiaj osobiście posżłam do GW i napisałam osobiście ogłoszenie o SPAJKUSIU :) Quote
Koperek Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 GoskaGoska napisał(a):to czekamy moze gazeta mu pomoże Na razie to zadziałały czyjeś ogloszenia (przepraszam- nie pamiętam dokładnie czyje) i mailowałam przez jakiś czas z kobitką o Spajkusiu. Ale się okazało, że ma dziecko niewielkie- córeczkę i w takim wypadku nie mogłam jednoznacznie napisać, jak się pies zachowa. Więc zaproponowałam spotkanie. A wynik tego taki, że cisza nastała...:( Quote
demi Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Koperek']znajdzie, znajdzie- Dzisiaj osobiście posżłam do GW i napisałam osobiście ogłoszenie o SPAJKUSIU :) zawzięta kobiecina :loveu: biedny Spajki, gdzie Twój domek? :shake: Quote
Koperek Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 demi napisał(a):zawzięta kobiecina :loveu: biedny Spajki, gdzie Twój domek? :shake: Daj spokój- ja już nie wiem, czy to realne fatum nad Nim wisi????:placz: Quote
Justynak Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Koperek obejrzyj to ogłoszenie (moim zdaniem wygląda sensownie), może Spajki by się tam nadał? :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-pieska-wroclaw-145794/index2.html#post12930814 Quote
Koperek Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Justynak napisał(a):Koperek obejrzyj to ogłoszenie (moim zdaniem wygląda sensownie), może Spajki by się tam nadał? :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-pieska-wroclaw-145794/index2.html#post12930814 OK- dzięki Justynak, ale to jutro- głowa mnie strasznie boli i chyba mam gorączkę- idę się położyć... Quote
Koperek Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 monika083 napisał(a):wstawilam tam Spajkiego. Dziękuję monika- super- ja dopiero teraz byłam w stanie wejść na kompa... Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 cos ciotka nic nie pisze to chyba nie wydrukowali psiaka:roll: Quote
Marinka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Uwaga !!! OSZUST również na DOGO: http://www.dogomania.pl/forum/f99/oszust-uwaga-oszust-przeczytajcie-koniecznie-146228/ Quote
iwa77 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 dzisiejsze zdjęcia Spajkusia na trawce .... Quote
GoskaGoska Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 :diabloti:a co takie malutkie to fotki? czy jak Spike był wyciągniety któs moze sprawdził jego reakcja na koty? czy się dogoduje z innymi suczkami? Quote
Recommended Posts