Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podniose spajkusia. jest to dla mnie nie zrozumiale czemu on tyle siedzi w tym schronie.
powtorze, ze moze warto go wyciagnac z boksu i porobic nowe zdjecia na trawie, to do dziewczyn, ktore do schronu jezdza.
moze to cos by pomoglo, bo te stare boksowe sa ponure i niezbyt zachecaja ludzi do adopcji spajkiego.
(moze kiedys sie tych zdjec doczekam na watku).

Posted

PILNIE POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY!!!!!

Iwa77:On jest w 16 -stce , stan jego jest bardzo zły.
Nie je , nie pije prawie wcale i ledwo może ustać na nogach ,samodzielnie iść prawie nie może -taki jest słaby.Leży praktycznie tylko bez ruchu na tym słońcu i nie reaguje na nic.Rokowania są chyba nie za ciekawe z tego co widać, ale poczekajmy... Oby to nie był początek powolnej agonii!
Bardzo smutny widok , rozwala serce ...
Niewiele mogłam zrobić więc poprosiłam dr. Raka aby go przebadał - jutro rano ma mieć komplet badań zrobiony - i ewentualnie jakoś wzmocnił .
Wynieśliśmy go z Robertem do zdjęć, ale aby go nie męczyć tylko przed boks.

POMOC POTRZEBNA NA SUPER SZYBKO !!!!!!
Wrocław - stary, głuchy, pospolity, bezdomny - pomocy - DT na cito.

Posted

GoskaGoska napisał(a):
to czekamy moze gazeta mu pomoże

Na razie to zadziałały czyjeś ogloszenia (przepraszam- nie pamiętam dokładnie czyje) i mailowałam przez jakiś czas z kobitką o Spajkusiu. Ale się okazało, że ma dziecko niewielkie- córeczkę i w takim wypadku nie mogłam jednoznacznie napisać, jak się pies zachowa. Więc zaproponowałam spotkanie. A wynik tego taki, że cisza nastała...:(

Posted

[quote name='Koperek']znajdzie, znajdzie- Dzisiaj osobiście posżłam do GW i napisałam osobiście ogłoszenie o SPAJKUSIU :)

zawzięta kobiecina :loveu:
biedny Spajki, gdzie Twój domek? :shake: