orpha Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 hehe no wiesz u mnie w pracy w genetyce sie bawie , to kto wie ... ;) to jest niesamowite , ze ona tak pieknie potrafi sie usmiechac :loveu: Quote
izzie1983 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Hehe, akurat dziś usunęłam 1 bannerek. Wiedziałam co robię :lol: Już mam Księżniczkę w podpisie :-) Quote
mru Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='izzie1983'] Już mam Księżniczkę w podpisie :-) super! :D skoro tu tak dużo Was jest to ja zaoffuję szybko Falbisia... bo to nie fair, on jest mały i słodki i starszy, a mało osób go odwiedza i adopcja miała być i się nie udała :( a zima idzie... może pomożecie ogłosić czy coś... to on: (klik Falbisia) Quote
sleepingbyday Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 mru, ech.... nie jest najgorsze to, że dziewczyna nie ma oczu. najgorsze jest to, że nie było nikogo przez 4 LATA, kto by ja wziął na spacer :shake:. Quote
ewatr Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='sleepingbyday']mru, ech.... nie jest najgorsze to, że dziewczyna nie ma oczu. najgorsze jest to, że nie było nikogo przez 4 LATA, kto by ja wziął na spacer :shake:. Tu masz racje tez nie umiem sobie nawet tego wyobrazic :-( Tak jak i tego skad u niej taka pogoda ducha ...mimo wszystko ....:loveu: Ona przy ludziach rozkwita : ogonek mało nie odpadnie ze szczescia :lol: A jezor mało nie wypadnie z usmiechnietego pychola :eviltong: Komu komu płatka śniegowego ;) Quote
magdyska25 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Po 4 latach wreszcie dziewczynka ma spacery, jeszcze domek do pełni szczęścia by się przydał......:roll:. Czy Śnieżka ma jakieś ogłoszenia? Aha i jak dogaduje się z psami? Quote
mru Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 4 albo więcej... dla mnie też jest to najgorsze w tym wszystkim. Bo bez oczek radzi sobie wspaniale... chociaż powinna je mieć - wiadomo. ale jest cudna pełna radości... dobrze, że wyszła - taki pies ma duże szanse na domek Quote
orpha Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Piekna jest i kochana , misiolek taki puchaty :loveu::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='magdyska25'] Czy Śnieżka ma jakieś ogłoszenia? Aha i jak dogaduje się z psami? Ja jej zrobiłam narazie : allegro alegratke adopcje.org Mysle ze z innymi psa nie ma problemu bo jest w boksie z nimi i nie ma zatargów ......... Gorzej ze wszystkim co nowe i nieznane wyczajnie sie tego boi ...... Quote
iwi10 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Do góry królewno trzeba tobie znaleźć jak najszybciej domek:multi::multi::loveu: Quote
orpha Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 wrzuciłam naszą cudną królewne na gumtree.pl - we wszystkich miastach Quote
orpha Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 i tu http://nasza-klasa.pl/profile/16168140 Quote
Neczka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 elmira napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ona ma oczy, tzn. gałki oczne? Ale nie widzi? Czy to zdjęcie powoduje złudzenie optyczne? Złudzenie. Śnieżka nie ma oczek. Mru, jeszcze raz wielkie dzięki za wątek i cudowne banerki :Rose: Zawsze kiedy patrzę na to allegro, płakać mi się chce... Ewatr, wielkie dzięki za nie i za inne ogłoszenia :Rose: Orpha, dzięki bardzo :Rose: Quote
ewatr Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Posłałam ja jeszcze do gazetowych anonsów podkarpackich jak reklama to reklama ;) Ech zeby sie suni udało wydostac wreszcie na świat kurcze przeciez ona nic o nim nie wie :-( mysli ze ten boks i ta ciemnosc to wszystko jest normalność :shake: Quote
iwi10 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dokładnie, a wtedy myślę że uśmiech z jej pyszczka już nigdy nie zniknie:lol: Ona jest przecudowna:loveu: Quote
elmira Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Śliczna sunia. Śniezynko obyś znalazła dom. Quote
mru Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 elmira ma piękny awatarek :D spojrzałam najpierw i pomyślałam - czemu ktoś ma Chapa w awatarze? ;) a potem - elmira!!!!! :splat: hehe Śnieżko, skaczemy po domek zobaczysz ;) wkrótce się znajdzie... Quote
SZPiLKA23 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jeszcze odemnie malutki sniezkowy banerek;) Quote
iwi10 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Super banerek, a tymczasem do góry po domek przecież nie możesz zostać w schronisku musisz poznać więcej atrakcji:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts