Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem jak to sie stało, że zapomniałam o swoim Burym. Mieszka u mnie już dość długo, jest starszym psem - ok 10lat, ślepy, torche głuchy ( słyszy co chce słyszeć), ale jest tak energiczny jak szczeniak. I strasznie chce byc głaskany i przytulany

jemu nawet zdjecie trudno zrobić, taki jest energiczny

http://www.dogomania.pl/threads/149219-Sochaczew-BURY-znowu-głupota-górą-Już-zdrowy-i-piękny-ale-samotny/page19

Posted

Imię: Maja
Województwo: Wielkopolskie
Stan zdrowia: Maja ma skrzywienie kręgosłupa, ale poza tym jest pieskiem zdrowym
Profilaktyka (szczepienia + odrobaczanie): Zaszczepiona, odrobaczona
Sterylizacja/kastracja: Nie
Stosunek do psów: Dogaduje się z psami, z większością suczek także
Stosunek do kotów: Nie nadaje się do domu z kotami
Stosunek do dzieci: Przyjazna
Do jakiego domu (charakterystyka, dom/mieszkanie): Blok z windą lub na parterze( ze względu na kręgosłup) lub dom z ogrodem
O psie: Maja jest najcudowniejszą suczką w schronisku. Uwielbia być głaskana, przytulana. Nie widzi świata poza człowiekiem!
Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/193586-Maja-sunia-o-cudownym-charakterze-ze-skrzywionym-kr%C4%99gos%C5%82upem
Kontakt: [email protected] lub 583727-gg
Zdjęcie:

Posted

Kurcze no...wcześniej mi się otwierało. ;/ W moim podpisie " cudowna sunia" to link do Majeczki, ale widziałam, że ty już się dostałaś na jej wątek, ale informuję innych.;)

EDIT

Teraz skopiowałam od nowa, na razie się otwiera.;)

Posted

[quote name='rita60']Dla wszystkich szorstkich,które nie doczekały swoich domków:-(

Obyśmy za rok nie musiały takiej świeczki zapalać kolejnym szorściakom ....

Posted

numer: 988
numer chip: 985121017358975
imię: Missy
wielkość: mala
rasa: mix szorstkowłosy
data przyjęcia: 2010-09-30
przebywa w boksie: hotelik, boks 18

opis: Missy to łagodna, spokojna i miła sunia. Jest troszkę nieśmiała i nieufna wobec obcych, jednak jak już komuś zaufa jest przemiłym psiakiem. Missy czeka na nowy dom. Polecamy do adopcji.

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI
TEL 42 656-78-42

Posted

[quote name='rita60']CIAG DALSZY.......SCHRONISKO- ŁODZ

SZAJKA, nr 120 / 3LATA/

Witam,
Czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat tej suczki ?
W schronisku są słabo zorientowani, może wolontariusze z Łodzi coś wiedzą.

pozdrawiam

Posted

gracz7 tyle o niej napisali na stronie

Szajka jest przemiłą, towarzyską sunią. Bardzo chciałaby wrócić do domu, być może zgłosi się po nią właściciel, jeśli nie polecamy sunieczkę do adopcji.

Szajka jest spokojna, bardzo lubi kontakt z człowiekiem, z pozostałymi psami świetnie się dogaduje. Do tego to śliczna psinka w typie szorstkowłosym, będzie fajnym, niekłopotliwym towarzyszem.

jesli jestes zainteresowana/y/ moge sie dowiedziec czegos wiecej.

Posted

Jeżeli to nie sprawi kłopotu to poproszę o sprawdzenie. Mamy w domu border terriera, dwa koty i chciałbym wiedzieć jak Szajka ma się do innych stworzeń i czasem głośnych dzieciaków ;)

dzięki, pozdrawiam

Posted

Fundacja Medor napisał(a):
Dżaki to młodziutka sunia w typie jack rusell terriera. Trafiła do nas z Aleksandrowa Łódzkiego dosyć niedawno dlatego jest troszkę nieufna. Musi minąć trochę czasu nim odzyska zaufanie. Dżaki jest wysterylizowana, posiada mikroczip oraz szczepienia.

czy ta sunia jest jeszcze w schronisku?