Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pojechali. Czy raczej poszli.........bez smyczy.
Nakładłam do głowy ile mogłam, straszyłam - kradzieżą i w ogóle. To w sumie bardzo sympatyczna dziewczyna przyznaję.....Ujęła mnie bo się popłakała, a Tofik zsikał:-). Po czym:

zeżarł piłkę kota
wskoczył na obramowanie kanapy i próbował po tym biegać jak szalony
doszedł do wniosku ze jednak zamorduje papugę i skakał na do połowy wysokości klatki
no małpi rozum......

Ludzie jak on się cieszył..........zachowywał się jakby mu ktoś hmmm poczwórną dawkę środków pobudzających dał.

Kocha tą swoją panią niewątpliwie.

Dostałam czekoladki i butelkę naprawdę dobrego wina, co mnie zszokowało. Bardzo mi dziękowano, obiecano kupic identyfikator.

Okazuje się, ze to jest tak: dziewczyna mieszkała całe życie w Skubiance, wyszła za mąż i przeprowadziła się niedaleko mnie. Wieś obok:-). Mieszka tu dwa tygodnie. Pies owszem łazi bez smyczy, ale jednak nie tak całkiem samopas. Dał dyla pod siatką, jeszcze nie mają podmurówki.........

Ma 6 lat - no stawiałam, ze 4-5. Iza ( bo tak się nazywa właścicielka ) była w szoku, ze nie zeżarł kota, bo nienawidzi. Tiaaa ma się to zacięcie belfrowskie:evil_lol:

Obiecałąm wpaść na kawę i skontrolować czy ma identyfikator.

Oj matko........oby wiedza trafiła pod strzechy....

Posted

danka1234 napisał(a):
No tak przykurcz poszedł pieszo, droge juz zna wiec niewykluczone że któregos dnia złoży wizytę.:p

HIhih to samo powiedziałam na do widzenia. Jakby co Tofik to znasz drogę:-). I dodałam..........poważnie, jakbyście nie mieli z kim go zostawić czy coś........to jak widzisz krzywda mu sie tu nie dzieje:-)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Nomen omen ale jakby następny psiak ci sie trafił to zawiadom proszę. Z radochą Ciebie poczytam.:loveu::loveu::loveu:

Wypluj te słowa......inna sprawa, ze moj Tz stwierdził: jeeennnny nie ma Larwy? Cuuudownie. A tak na marginesie, kto z nami sypia od przyszłego tygodnia??

Posted

Neigh napisał(a):
Wypluj te słowa......inna sprawa, ze moj Tz stwierdził: jeeennnny nie ma Larwy? Cuuudownie. A tak na marginesie, kto z nami sypia od przyszłego tygodnia??

:roflt::roflt::roflt:znaczy że on też z deczka zarażony

Posted

tajdzi napisał(a):
hehehe
mogę wam szylkretkę załatwić ;)
przylazła z mamą pod mój blok...

Dziecko tej, cośmy ją razem łapały???
Zesz kurcze blade. Jak wydam Indię ........pogadamy

Posted

A z rzeczy śmiesznych - mój Tz wczoraj stwierdził chytrze, ze opantentował nową metodę na kobiety.
Nazwywa się "na jamnika". W skrócie polega na tym, by uparcie tak długo pchać się do łożka, az cię wpuszczą.......

Posted

Neigh napisał(a):
A z rzeczy śmiesznych - mój Tz wczoraj stwierdził chytrze, ze opantentował nową metodę na kobiety.
Nazwywa się "na jamnika". W skrócie polega na tym, by uparcie tak długo pchać się do łożka, az cię wpuszczą.......

Dobre :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Neigh napisał(a):

:roflt::roflt::roflt:
cuuuudne

Posted

Neigh napisał(a):
Dziecko tej, cośmy ją razem łapały???
Zesz kurcze blade. Jak wydam Indię ........pogadamy

O nieeeeeeeeeeee, zapomnij, masz do odwołania zakaz na tymczasy! ;)

• 1 month later...
Posted

Deer Tofik się zgubił........wrócił do swoich prawowitych właścicieli. Nie pojechał do nowego domu. Nie bardzo wiem jak miałabym ich namówić do przesyłania mi zdjeć. Nie podpisałam z nimi umowy adopcyjnej:-)

Fakt podpisali pokwitowanie odbioru psa, ale to nie zobowiązuje do przesyłania zdjęc.

Inna sprawa, że Tofik to mój sąsiad, jak spotkam to mogę spróbować go cyknąć...

Posted

Neigh napisał(a):
Deer Tofik się zgubił........wrócił do swoich prawowitych właścicieli. Nie pojechał do nowego domu. Nie bardzo wiem jak miałabym ich namówić do przesyłania mi zdjeć. Nie podpisałam z nimi umowy adopcyjnej:-)

Fakt podpisali pokwitowanie odbioru psa, ale to nie zobowiązuje do przesyłania zdjęc.

Inna sprawa, że Tofik to mój sąsiad, jak spotkam to mogę spróbować go cyknąć...

aha sorki w takim razie. nie patrzylam na poprzedniestrony tylko tytul i ostatnia 7 strone