rufusowa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 andzia69 napisał(a):Rufusowa - a weźmiesz szczylka w razie w?:diabloti: :evil_lol: ja go nie wezme z dwoch powodów: po pierwsze mam nieustaloną hierarchie w domu (oczywiscie pomiedzy Rufusem i Herą;) ) a po drugie nawet gdyby ją dobrze przyjeli, to i tak mnie nie ma wiele godzin w domu a moja mama ma wystarczająco dużo obowiązków i juz i tak naduzywam jej cierpliwości z tą dwojką, ktora jest w domu ;) myslalam ew. o moim bracie i jego dziewczynie ale oni jeszcze nic nie wiedzą, wiec to taki jeden z wariantow ostatecznych :evil_lol: poza tym są dość leniwi :eviltong: i nie podoba im sie latanie ze szmatą wiec nie wiem czy by chcieli znowu brac szczeniaka :evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Masz już domy dla obu astów ? :cool3: Dziękuję za pamięć. :p Quote
rufusowa Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 jesli chodzi o Milkę, to ona się bardzo spodobała i mnie się spodobała pani Justyna i jej córka, teraz czekamy na wizytę przedadopcyjną i jesli wszystko pójdzie dobrze, to mała zamieszka w Żyrardowie pod Warszawą :loveu: mojej Herki już nikomu nie oddam, wiec ona u mnie zostaje :evil_lol: wczoraj wysłałam fotki Lady i szczeniorka jednej pani ale nie wiem czy do Ciebie nie będzie miala za daleko bo chciala z dziecmi obejrzec Milke wiec pewnie Lady tez by chciala poznac...ale kto wie...ona jest taka piękna... juz dawno powinna grzac doopke w nowym domku Quote
Tengusia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='rufusowa'] mojej Herki już nikomu nie oddam, wiec ona u mnie zostaje :evil_lol: a ja wlasnie mialam pytac czy Herka u ciebie zostaje a tu taka wiadomosc ... edit uznajmy wiec ze wcale tego nie pisalam dzisiaj tylko juz jakis czas temu :mdrmed: Quote
andzia69 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Tengusia napisał(a):a ja wlasnie mialam pytac czy Herka u ciebie zostaje a tu taka wiadomosc :multi::loveu::grins: eee tam - przecież juz to Rufusowa daaaaawno pisała:eviltong: Quote
Tengusia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='andzia69']eee tam - przecież juz to Rufusowa daaaaawno pisała:eviltong: ja to zawsze wszystko co najwazniejsze jakos omijam :oops: juz taka ze mnie ciapa i juz Quote
rufusowa Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 eee...bo ja w zaowalowany sposób to pisałam :evil_lol: nie sposób było tego wychwycić jesli sie w tym wątku nie "siedziało" ;) Quote
rufusowa Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 niestety w pracy nie moge edytować :roll: wiec dopisuję w ten sposób, że pani Justyna jutro będzie przyjmowała dogomanke na wizycie przedadopcyjnej :p Quote
maciaszek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 rufusowa napisał(a):niestety w pracy nie moge edytować :roll: wiec dopisuję w ten sposób, że pani Justyna jutro będzie przyjmowała dogomanke na wizycie przedadopcyjnej :pNo to trzymamy kciuki! Quote
agata-air Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Moje drogie więcej mnie na takie wizyty nie wysyłac!!!:mad: Wyszłam z poczuciem, że mimo, że szukam moim psiaką najlepszych domów to jestem nieudolna :evil_lol: Pod nosem miałam tak wspaniała osobę jak Pani Justyna i na nią nie trafiłam. Kobieta świetna-bije od niej ciepło, bardzo dobre warunki dla suni. Myślę,że wszytsko będzie doskonale:multi: Quote
andzia69 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 agata-air napisał(a):Moje drogie więcej mnie na takie wizyty nie wysyłac!!!:mad: Wyszłam z poczuciem, że mimo, że szukam moim psiaką najlepszych domów to jestem nieudolna :evil_lol: Pod nosem miałam tak wspaniała osobę jak Pani Justyna i na nią nie trafiłam. Kobieta świetna-bije od niej ciepło, bardzo dobre warunki dla suni. Myślę,że wszytsko będzie doskonale:multi: eee tam - pani kciała Milke, a nie innego psiaka i tyle:eviltong: czyli super:multi::multi::multi::multi: Quote
rufusowa Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 :evil_lol: Agatko dasz rade..na pewno ktoś jeszcze normalny sie znajdzie w tym mieście :evil_lol: Co do Pani Justyny, to nie miałam wątpliwości juz przy pierwszej rozmowie telefonicznej ze jest osobą rozsądną i poważną a zarazem ciepłą :loveu: potem była miłość od pierwszego wejrzenia no i dzięki Agatce :Rose::Rose::Rose: Milka w piątek jedzie do nowego domku :loveu: :multi::multi::multi: mój brat troche sie zmartwił, ze to już, bo sie do niej przywiązali ale....jak pozna nowe właścicielki, to na pewno mu ulży....Milka będzie miała swój raj :loveu: :multi::multi::multi: Agatko jeszcze raz dziękuję za sprawdzenie domku :) Quote
maciaszek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 No to SUPER !!!!! Milka będzie miała cudowny dom :loveu:. Quote
kika22 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Milka do Ciebie juz usiechnoł sie los:loveu: Quote
rufusowa Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 no i niestety..... dziś rano telefon, ze Milka atakuje kota....miesiąc temu dobrze reagowała na koty a tu widać instynkt sie odezwał.... Zaproponowałam zeby kupiła jej kaganiec i karciła za krzywe spojrzenia w kierunku kotki.... Na początku pani Justyna nie chciała dać jej szansy, chciała ją przywieźć dzisiaj ale po namyśle postanowiła dać jej tydzień...no i zobaczymy :roll: Quote
maciaszek Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 rufusowa napisał(a):no i niestety..... dziś rano telefon, ze Milka atakuje kota....miesiąc temu dobrze reagowała na koty a tu widać instynkt sie odezwał...Poradź się furciakowej (furciaczek). Przyuczała psy do życia z kotami (a psy chciały koty mordować), teraz żyć bez siebie nie mogą ;). Quote
rufusowa Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 maciaszek napisał(a):Poradź się furciakowej (furciaczek). Przyuczała psy do życia z kotami (a psy chciały koty mordować), teraz żyć bez siebie nie mogą ;). słusznie - dzieki Kochana :loveu: ide do niej na wątek :p Quote
rufusowa Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 wczoraj dzwoniła pani Justyna Milka juz zachipowana :cool3: z kicią jest lepiej...Milka jej nie atakuje, tylko kicia prycha no ale to kwestia czasu... przesłałam pani Justynie maila z poradami, którego dostałam od Furciaszkowej :loveu: mam nadzieje, ze sie zastosuje :cool3: powiedziała ze Milka jest bardzo karna i wzbudza duze zainteresowanie :p Wygląda na to, ze zostanie ale ostateczne pytanie zadam w weekend ;) Quote
Sylwia K Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dziewczyny jeśli po Milkę dzwoniło więcej fajnych ludzi to mamy na tymczasie około roczna wysterylizowaną sunie amstaffke żółtą. Sunia jest urocza, grzeczna, dobrze odnajduje się w mieście i w bloku, umie zachowac czystośc (idzie pod drzwi, ale nie piszczy). Sunia z dnia na dzień wyglądała gorzej w schronisku -miała depresję, ale od wczoraj jest w dt! Jeśli macie namiary na porządnych ludzi, którzy chcieliby zaadoptowac sunię tej rasy to prosze o kontakt na pw. Z góry dziękuję! Quote
rufusowa Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 ciotka wiem o ktorą sunie chodzi i będe ją reklamowac chociaz w sprawie Milki juz nikt nie dzwoni. tamtą sunie hurtowo oglaszaj to będzie efekt :cool3: Quote
rufusowa Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Uroczyście oświadczam, ze wątek może być przeniesiony do dzialu "Już w domu" :loveu: Milka mimo ze broi, to kotka juz nie chce zjeść i w związku z tym zostaje w domku u Pani Justyny :multi: dwie laseczki i dwie fotki telefonowe Quote
maciaszek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Wiedziałam, że będzie dobrze :) :multi: :loveu:. Quote
rufusowa Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 :loveu: ja niby też ale Pani na początku chciała natychmiast Milke oddawać i bałam sie ze tydzień nie wystarczy na przełamanie lodów ale jednak :multi: Quote
Recommended Posts