rufusowa Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 widzę, ze Milka nadal lubi Rufusowy kocyk, ktory dostała zeby jej nie było smutno w nowym miejscu :evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 rufusowa napisał(a):ciotki..jak sie zmienia temat? wchodzisz w 1 post, klikasz edit i jeszcze raz edit - zmieniasz tytuł i gotowe;) Quote
rufusowa Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 dziekuję Andziu :)nawet miała to zrobić ale mysle...eee...niby dlaczego w edycji pierwszego posta ma być edycja tytułu muszę z tym jednak poczekać i zrobić w domu, bo tu wchodzę przez bramkę i zepsułabym cały pierwszy post Quote
rufusowa Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 PILNA SPRAWA! http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-trzy-szczeniaki-szukaja-dt-czas-do-soboty-pozniej-schron-125247/#post11271787 czy znacie kogoś, kto mógłby wziąć je na dt? :-( Quote
rufusowa Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Wklejam relację z nowego domku Milki/Hery :p Byłam na wątku i oglądałam zdjęcia małej Hery. Jaka ona byłam niewinna , a teraz... nie mam już żadnego stojącego kwiatka, wszystkie zostały zjedzone. A dziewczyny zawiązały rodzinę mafijną - Blue ściąga wszystko z miejsc, do których Hera nie może się dostać, a Hera wykańcza akcję. Jest więc bardzo zabawnie. Ostatnio pobiły się o torebki foliowe, chociaż każda miała swoją. W końcu Blueśka wyrwała Herze torebkę z pyska, i uciekła. Dziewczyny śpią razem ze mną, obie, Blue gdzie jej się uda, a Hera, wzdłuż mnie najczęściej pysiem przy mojej szyi i się wtula. Obie grzeją jak kaloryfery, tylko nie mogę się zbytnio ruszyć, bo zajmują 2/3 łóżka. Hera tak się już nauczyła godzin wychodzenia, że nie potrzebuję zegarka, budzi mnie o 6.15, i gada (podobny odgłos do głośnego ziewania), żeby z nią wyjść, oczywiście siedząc przy drzwiach. Uwielbiam takie relacje :loveu: i fotki - troche rozmazane, bo dziewczyny ciągle w ruchu: Quote
maciaszek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No i proszę jaka miłość i współpraca psio-kociana :loveu:. A tak się nie lubiły na początku :evil_lol:. Wcale Ci się nie dziwię, że uwielbiasz takie relacje! Quote
rufusowa Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Milka już po sterylce :multi: zobaczcie jak kochaniutka wyrosła :loveu: Quote
maciaszek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 http://images26.fotosik.pl/313/0ce27eb8212589f6.jpg - Jaką ten kot ma fryzurę :evil_lol: A Milka leży jak żaba :loveu:. Quote
rufusowa Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 maciaszek napisał(a):http://images26.fotosik.pl/313/0ce27eb8212589f6.jpg - Jaką ten kot ma fryzurę :evil_lol: A Milka leży jak żaba :loveu:. Pewnie sama robiła Blue fryzurke :evil_lol: Właśnie ona tak leżała od początku :loveu: żałuje, ze moja Hera tak nie leży :placz: to strasznie słodkie :loveu: Quote
rufusowa Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 zobaczcie jak pannica nam urosła :loveu: Quote
rufusowa Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 ladnie w tych Mikołajkach :razz: a pannica nam wyrosła :loveu: p. Justyna przesłała mi mms-a i już wiem, ze nie ma dla niej miejsca w łóżku :evil_lol: znacz się dla p. Justyny nie ma :evil_lol: Quote
Recommended Posts