Jump to content
Dogomania

słodka MILKA-szczeniak mix-amstaffa - MA DOM z kotkiem!!! :)))

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuję Andziu :)nawet miała to zrobić ale mysle...eee...niby dlaczego w edycji pierwszego posta ma być edycja tytułu muszę z tym jednak poczekać i zrobić w domu, bo tu wchodzę przez bramkę i zepsułabym cały pierwszy post

• 2 weeks later...
Posted

Wklejam relację z nowego domku Milki/Hery :p

Byłam na wątku i oglądałam zdjęcia małej Hery.
Jaka ona byłam niewinna , a teraz... nie mam już żadnego stojącego kwiatka, wszystkie zostały zjedzone.
A dziewczyny zawiązały rodzinę mafijną - Blue ściąga wszystko z miejsc, do których Hera nie może się dostać, a Hera wykańcza akcję.
Jest więc bardzo zabawnie. Ostatnio pobiły się o torebki foliowe, chociaż każda miała swoją. W końcu Blueśka wyrwała Herze torebkę z pyska, i uciekła.
Dziewczyny śpią razem ze mną, obie, Blue gdzie jej się uda, a Hera, wzdłuż mnie najczęściej pysiem przy mojej szyi i się wtula. Obie grzeją jak kaloryfery, tylko nie mogę się zbytnio ruszyć, bo zajmują 2/3 łóżka. Hera tak się już nauczyła godzin wychodzenia, że nie potrzebuję zegarka, budzi mnie o 6.15, i gada (podobny odgłos do głośnego ziewania), żeby z nią wyjść, oczywiście siedząc przy drzwiach.

Uwielbiam takie relacje :loveu:

i fotki - troche rozmazane, bo dziewczyny ciągle w ruchu:

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
Posted

ladnie w tych Mikołajkach :razz:

a pannica nam wyrosła :loveu:
p. Justyna przesłała mi mms-a i już wiem, ze nie ma dla niej miejsca w łóżku :evil_lol: znacz się dla p. Justyny nie ma :evil_lol: