andzia69 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Maciaszku - allegro Milka ma od dawna:-( ale moze jak będą 2 tozwiększy jej szansę.... Quote
maciaszek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1709825_suczka_amstaff_mix_szczeniak_szuka_odp.html Quote
rufusowa Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='maciaszek']Na dobry początek allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=455507878 No chyba, że Milka już je ma,to usunę... Wieczorem dodam alegratkę, bo jestem w pracy i nie pamiętam hasła, a na domowym kompie mam zapisane :). dziękuję cioteczko! jestem w szoku, ze przy tylu bidach z Waszego schronu znalazłaś jeszcze czas na Milke :Rose::Rose::Rose: :loveu: im więcej ogłoszeń tym lepiej :loveu: Quote
maciaszek Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Jak tekst jest gotowy to wystawienie zajmuje tylko chwilkę i to naprawdę żaden problem :). Cieszę się, że mogłam pomóc! Quote
Tengusia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ja to sie boje tu wchodzic bo ona jest taka slodka ze poprostu nie da sie w niej nie zakochac :loveu: Quote
andzia69 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 tylko czemu to my się zakochujemy....a nie inni ludzie:-( Quote
maciaszek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Na Allegro 160 wyświetleń. A jakiś odzew z ogłoszeń był? Quote
rufusowa Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 dobrze, ze moda na TTB się skonczyła chociaz jej efekty będą widoczne jeszcze przez kilka lat... mam jednak nadzieję, ze jak już media zainteresują się innymi rasami, ludzie przekonają sie do tych wspaniałych psów tak jak ja się przekonałam :loveu: Quote
rufusowa Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 maciaszek napisał(a):Na Allegro 160 wyświetleń. A jakiś odzew z ogłoszeń był? o prawie jednoczesnie napisałysmy na tym wątku - telepatia? :cool3: :evil_lol: co do allegro, to niestety...odzew zerowy..nie bylo ani jednego telefonu... pewnie za duzo wymagań...sterylka, umowa, Warszawa lub okolice..... no ale będziemy próbować..w koncu nowy właściciel na nią trafi Quote
ElzaMilicz Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 andzia69 napisał(a):tylko czemu to my się zakochujemy....a nie inni ludzie:-( Bo inni nie dopełnili edukacji, a ich rodzice nie mieli im nic do przekazania. Jeszcze parę lat i będzie lepiej. ;) Quote
andzia69 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 no to gdzie te tłumy zakochanych inaczej?:cool3::cool3::cool3: Quote
andzia69 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ....................................... Quote
andzia69 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ....................................... Quote
andzia69 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 przez to niedziałające dogo to ponabijano postów...ze ho ho:evil_lol: Quote
rufusowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 muszę powiedzieć, że od wczoraj telefony w jej sprawie się rozdzwoniły :-o nie wiem o co chodzi ze tak wszyscy na raz ale się cieszę :loveu: przeważnie ludzie na allegro ją znajdują w niedziele spotkamy się z dobrze zapowiadającą sie panią a reszta ma dzwonic w przyszłym tygodniu... przed chwilą rozmawiałam z super panią ktora ma boston terierke, do ktorej przychodził swego czasu behawiorysta, bo chciala rządzic a mieli małe dziecko...hierarchia została ustalona ale stwierdziłysmy z panią że jednak docelowo lepiej by bylo pieska wziac do towarzystwa, bo Milka tez ma zapędy dominatorskie :roll: pani bardzo miła i poleciłam jej stronę Fundacji AST :loveu: Quote
maciaszek Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No to trzymamy kciuki! Na allegro przybywa obserwujących. Przedwczoraj nikogo, wczoraj jeden, dzisiaj dwóch :). Quote
maciaszek Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ktoś zalicytował na allegro Milki - osobnik o nicku kudraw1193. Rufusowa, czy coś Ci to mówi? To głupi żart czy ktoś, kto rzeczywiście z Tobą rozmawiał i ew. Milkę zaadoptuje? Napisałam do tej osoby, ale na razie milczy... Quote
rufusowa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 jakiś kretyn jak nic :shake: w zyciu bym nie doradziła zalicytowania...dzwonil do mnie jakis kolezka i młody i nic a nic nie czytał...podejrzewam, ze tu było podobnie :roll: w każdym razie trzymajcie kciuki dalej, bo jeszcze wizyta przedadopcyjna czeka panią Justynę, do której mam nadzieje pojdzie Milka :loveu: Muszę zaczać od tego, ze Milka jest przesłodka...po prostu...szok normalnie... kazdy kto ją poznaje jest pod takim wrazeniem... ona jest taka kochana...w sobote wzielismy ją do TZ-ta do domu bo moj brat pracował i ciezko by było u niego odwiedziny przeprowadzic wiec Milka byla z nami :loveu: przyszedł na chwile kolega zeby ją poznac to ona go przez dobre 10 minut lizała non stop :evil_lol: taka jest kochana, energiczna i przesłodka ale tez szybko sie wycisza :p Na widok pani Justyny i jej córki posiusiała sie ze szczęścia :evil_lol: potem było duzo całósów i miłości a potem spacer :cool3: została tez przekupiona psimi ciasteczkami chociaz w jej przypadku nie było takiej potrzeby :evil_lol: Pani Justyna widac ze ma doswiadczenie i nie da sobie na głowej wejsc :multi: Jeśli wszystko pójdzie dobrze i Milka zamieszka u nich, to będzie miała kocią towarzyszke :p Dobra ciotki trzymajcie mocno kciuki... :loveu: Quote
maciaszek Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 No to trzymamy kciuki! A kiedy będzie coś wiadomo? Quote
andzia69 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 a ja szukam na szybko dt dla tego szczylka z Łodzi....pani idzie z dzieckiem do szpitala i musi go komuś przekazac:-( Quote
rufusowa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 ciotka Andzia nie płakaj ;) jak będzie trzeba to sie go gdzies szybko wcisnie - o ile nikt sie nie zgłosi - trzeba ogłaszac, po Milke dzwonili to po niego tym bardziej powinni :) taki maluszek klusek :loveu: o taki: Quote
rufusowa Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 maciaszek napisał(a):No to trzymamy kciuki! A kiedy będzie coś wiadomo? nie dziekuje ;) kiedy...mysle ze w tym tygodniu będzie wizyta...pani Justyna jest otwarta na propozycje tylko nie wiem jak ciotki z Żyrardowa będą miały czas :cool3: córka tej pani - Olga najchetniej zabrałaby ją od razu ;) Quote
andzia69 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Rufusowa - a weźmiesz szczylka w razie w?:diabloti: Quote
Recommended Posts