Jump to content
Dogomania

słodka MILKA-szczeniak mix-amstaffa - MA DOM z kotkiem!!! :)))

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
Rufusowa - a weźmiesz szczylka w razie w?:diabloti:

:evil_lol: ja go nie wezme z dwoch powodów:

po pierwsze mam nieustaloną hierarchie w domu (oczywiscie pomiedzy Rufusem i Herą;) )
a po drugie nawet gdyby ją dobrze przyjeli, to i tak mnie nie ma wiele godzin w domu a moja mama ma wystarczająco dużo obowiązków i juz i tak naduzywam jej cierpliwości z tą dwojką, ktora jest w domu ;)

myslalam ew. o moim bracie i jego dziewczynie ale oni jeszcze nic nie wiedzą, wiec to taki jeden z wariantow ostatecznych :evil_lol: poza tym są dość leniwi :eviltong: i nie podoba im sie latanie ze szmatą wiec nie wiem czy by chcieli znowu brac szczeniaka :evil_lol:

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesli chodzi o Milkę, to ona się bardzo spodobała i mnie się spodobała pani Justyna i jej córka, teraz czekamy na wizytę przedadopcyjną i jesli wszystko pójdzie dobrze, to mała zamieszka w Żyrardowie pod Warszawą :loveu:

mojej Herki już nikomu nie oddam, wiec ona u mnie zostaje :evil_lol:

wczoraj wysłałam fotki Lady i szczeniorka jednej pani ale nie wiem czy do Ciebie nie będzie miala za daleko bo chciala z dziecmi obejrzec Milke wiec pewnie Lady tez by chciala poznac...ale kto wie...ona jest taka piękna... juz dawno powinna grzac doopke w nowym domku

Posted

[quote name='rufusowa']
mojej Herki już nikomu nie oddam, wiec ona u mnie zostaje :evil_lol:

a ja wlasnie mialam pytac czy Herka u ciebie zostaje a tu taka wiadomosc ...

edit
uznajmy wiec ze wcale tego nie pisalam dzisiaj tylko juz jakis czas temu :mdrmed:

Posted

rufusowa napisał(a):
niestety w pracy nie moge edytować :roll: wiec dopisuję w ten sposób, że pani Justyna jutro będzie przyjmowała dogomanke na wizycie przedadopcyjnej :p
No to trzymamy kciuki!

Posted

Moje drogie więcej mnie na takie wizyty nie wysyłac!!!:mad:

Wyszłam z poczuciem, że mimo, że szukam moim psiaką najlepszych domów to jestem nieudolna :evil_lol:
Pod nosem miałam tak wspaniała osobę jak Pani Justyna i na nią nie trafiłam. Kobieta świetna-bije od niej ciepło, bardzo dobre warunki dla suni. Myślę,że wszytsko będzie doskonale:multi:

Posted

agata-air napisał(a):
Moje drogie więcej mnie na takie wizyty nie wysyłac!!!:mad:

Wyszłam z poczuciem, że mimo, że szukam moim psiaką najlepszych domów to jestem nieudolna :evil_lol:
Pod nosem miałam tak wspaniała osobę jak Pani Justyna i na nią nie trafiłam. Kobieta świetna-bije od niej ciepło, bardzo dobre warunki dla suni. Myślę,że wszytsko będzie doskonale:multi:

eee tam - pani kciała Milke, a nie innego psiaka i tyle:eviltong:

czyli super:multi::multi::multi::multi:

Posted

:evil_lol: Agatko dasz rade..na pewno ktoś jeszcze normalny sie znajdzie w tym mieście :evil_lol:

Co do Pani Justyny, to nie miałam wątpliwości juz przy pierwszej rozmowie telefonicznej ze jest osobą rozsądną i poważną a zarazem ciepłą :loveu:
potem była miłość od pierwszego wejrzenia no i dzięki Agatce :Rose::Rose::Rose: Milka w piątek jedzie do nowego domku :loveu: :multi::multi::multi: mój brat troche sie zmartwił, ze to już, bo sie do niej przywiązali ale....jak pozna nowe właścicielki, to na pewno mu ulży....Milka będzie miała swój raj :loveu:

:multi::multi::multi:

Agatko jeszcze raz dziękuję za sprawdzenie domku :)

Posted

no i niestety..... dziś rano telefon, ze Milka atakuje kota....miesiąc temu dobrze reagowała na koty a tu widać instynkt sie odezwał....
Zaproponowałam zeby kupiła jej kaganiec i karciła za krzywe spojrzenia w kierunku kotki....
Na początku pani Justyna nie chciała dać jej szansy, chciała ją przywieźć dzisiaj ale po namyśle postanowiła dać jej tydzień...no i zobaczymy :roll:

Posted

rufusowa napisał(a):
no i niestety..... dziś rano telefon, ze Milka atakuje kota....miesiąc temu dobrze reagowała na koty a tu widać instynkt sie odezwał...
Poradź się furciakowej (furciaczek). Przyuczała psy do życia z kotami (a psy chciały koty mordować), teraz żyć bez siebie nie mogą ;).

Posted

maciaszek napisał(a):
Poradź się furciakowej (furciaczek). Przyuczała psy do życia z kotami (a psy chciały koty mordować), teraz żyć bez siebie nie mogą ;).

słusznie - dzieki Kochana :loveu: ide do niej na wątek :p

Posted

wczoraj dzwoniła pani Justyna

Milka juz zachipowana :cool3:
z kicią jest lepiej...Milka jej nie atakuje, tylko kicia prycha no ale to kwestia czasu...

przesłałam pani Justynie maila z poradami, którego dostałam od Furciaszkowej :loveu: mam nadzieje, ze sie zastosuje :cool3:

powiedziała ze Milka jest bardzo karna i wzbudza duze zainteresowanie :p
Wygląda na to, ze zostanie ale ostateczne pytanie zadam w weekend ;)

Posted

Dziewczyny jeśli po Milkę dzwoniło więcej fajnych ludzi to mamy na tymczasie około roczna wysterylizowaną sunie amstaffke żółtą.
Sunia jest urocza, grzeczna, dobrze odnajduje się w mieście i w bloku, umie zachowac czystośc (idzie pod drzwi, ale nie piszczy).
Sunia z dnia na dzień wyglądała gorzej w schronisku -miała depresję, ale od wczoraj jest w dt!
Jeśli macie namiary na porządnych ludzi, którzy chcieliby zaadoptowac sunię tej rasy to prosze o kontakt na pw.
Z góry dziękuję!

Posted

Uroczyście oświadczam, ze wątek może być przeniesiony do dzialu "Już w domu" :loveu:

Milka mimo ze broi, to kotka juz nie chce zjeść i w związku z tym zostaje w domku u Pani Justyny :multi:

dwie laseczki

i dwie fotki telefonowe