majuska Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 A ja tak wciąż kombinuje jak tA wizytę w Lublinie odbyć i mam na razie taki plan: W związku z tym, że 10.10 mamy wesele w Krakowie ( sobota to jest ) to moglibyśmy parówe przywieźć, więc w poprzedzającym tą sobotę tygodniu mogę z nią pojechac do Lublina ( i tu trzeba do dra Balickiego przedzwonić i się jakoś ustawić ) tylko pozostaje kwestia przywiezienia parówki wcześniej do Rzeszowa, może ktoś jedzie na weekendzie 3-4.10 na tej trasie??? Co sądzicie o takim planie?? Quote
Florentynka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ja mogę zadzwonić i ją umówić na wizytę. Najchętniej bym pojechała z parówą, ale mamy problem z samochodem, zawieszenie w kawałkach :shake: i nie ma kiedy z tym zrobić porządku...A tak żeby parówę na tydzień tracić z oczu to tez mi się nie podoba, o nie. Quote
Florentynka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Zaraz zaraz, przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Mogę przyjechać z Matyldą do Rzeszowa pociągiem na przykład i z Rzeszowa do Krakowa wrócić w ten sam sposób - Majusko, jeśli zgodziłabyś się zabrać mnie razem z parówą do Lublina to by było super. Quote
majuska Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 No jasne , że możemy taką ekipą jechać, tylko czy to nie będzie dla Was bardzo męczące, chociaż ten odcinek Rzeszów - Kraków to teraz o wiele lepiej pokonywać pociągiem. Do Lublina z Rzeszowa jedzie się 2.15, czyli ok. 5 godzin tam i z powrotem, na dojechanie do doktora i wizyte jakąś godzinke trzeba założyć. Czyli w sumie ok. 6 godzin na Lublin. Trzebaby jeszcze pociągi obczaić, czy się zgrają....chyba , że chciałabyś zanocować w Rzeszowie, tylko ciotki musiałyby pomóc w tym temacie bo u mnie kijowo z miejscem.... A to Ci Florentynka, już nie bardzo puści samą paróweczke w daleki świat....:eviltong::loveu: Quote
halcia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ja tam w tym temacie moge pomóc:lol: Quote
majuska Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='halcia']Ja tam w tym temacie moge pomóc:lol:[/quote] ...ojjjj az się boję:diabloti::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Florentynka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dobra, będziemy knuć jak się dodzwonię do dr. Balickiego - co nie jest proste. Dziś mi się nie udało, będę w poniedziałek próbować. Quote
majuska Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 No to próbuj, ja mam jeszcze tel. stacjonarny do tego instytutu, od biedy można tam probować, wyślę Ci na PW. Quote
Florentynka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Kupiłam sobie "Mojego Psa" z Matyldą. Nikt nie dzwonił, prawda? Quote
Becia66 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Florentynka']Kupiłam sobie "Mojego Psa" z Matyldą. Nikt nie dzwonił, prawda?[/quote] a to dobrze czy żle ? Quote
halcia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Pewnie nie,tylko wszyscy mamy "Mojego psa".......;) Quote
majuska Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Florentynka']Kupiłam sobie "Mojego Psa" z Matyldą. Nikt nie dzwonił, prawda?[/quote] No przecież pisałabym posta jeszcze w trakcie rozmowy...;) Nikt nie dzwonił. Quote
Florentynka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='majuska']No przecież pisałabym posta jeszcze w trakcie rozmowy...;) Nikt nie dzwonił.[/quote] Nie powinnam tego pisać, ale napiszę: Ufff. Niech tak pobędzie jeszcze przez chwilę, dobra? Znaczy że Matylda jest u nas tymczasowo, ale nikt nie dzwoni...;) Quote
majuska Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ależ oczywiście, że Matylda jest u Was tymczasowo... Może jakiś bazarek na Mati zrobimy...;) taki w celu utrzymania ją na tym tymczasie...np. Ty zrobisz 2 nr Playdoga, ja coś z szaf wygrzebię, hę...:razz:?...i kupisz Mati (i reszcie oczywiście ) po gnaciku:eviltong::lol: Quote
Florentynka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Jak się pierwszy numer Playdoga dobrze sprzeda to zrobię drugi, a co. A bazarek na Mati...no nie wiem...ja i tak już zaczynam odczuwać dyskomfort z powodu jej płatnych ogłoszeń co to bym sobie życzyła żeby się całkiem zmarnowały. A trudno, najwyżej zwracać będziemy, a póki co niech się marnują ile wlezie. Quote
Florentynka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ratunku! Ktoś dzwonił w sprawie Matyldy! Do mnie jeszcze nie, ale Majuska mnie ostrzegła, że mogą dzwonić. Ale przecież Matylda jest szczekliwa, warczy, szczypie w łydki, zostawia wszędzie białą sierść i niszczy rzeczy... Edit: Od momentu kiedy dowiedziałam się o tym telefonie, Matylda zachowuje się dziwnie. Nie spuszcza mnie z oka, zagląda w oczy i wpakowała mi się na kolana...Kolejny dowód na to, że psy czytają w naszych myślach. Quote
halcia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Kto ma psa ten wie ,ze mysla ,kombinuja,wyczuwaja ,wiedza wszystko.Nawet sobote i niedziele :eviltong:odrózniaja od innych dni.No masz Florentynko ciezki orzech teraz..... Quote
majuska Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Skoro do tej pory nikt nie dzwonił, to pewnie zrezygnowali...:eviltong: UFFFFF..... Czy my się czasem nie zachowujemy dziwacznie:razz:?? Quote
rita60 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='majuska']Skoro do tej pory nikt nie dzwonił, to pewnie zrezygnowali...:eviltong: UFFFFF..... Czy my się czasem nie zachowujemy dziwacznie:razz:??[/quote] Troszke:evil_lol:/podczytuje troszke i kibicuje małej:oops:/. Quote
Becia66 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='majuska']Skoro do tej pory nikt nie dzwonił, to pewnie zrezygnowali...:eviltong: UFFFFF..... Czy my się czasem nie zachowujemy dziwacznie:razz:??[/quote] wyjątkowo dziwacznie....:evil_lol: Quote
majuska Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dziewczyny no co Wy? Mati jest u Florentynki na [COLOR=red]tymczasie:p[/COLOR] Quote
Dzika_Figa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 NIE! Nie wyobrażam sobie, żeby Matylda miała przestać byc u Florentynki na tymczasie. Jestem daleko, ale za sprawami rodzinnymi na bieżąco i mam wrażenie, ż eona jest tam od zawsze. I życzę sobie, żeby była zawsze. A jak nie to niech mi ją Florentynka przetrzyma na tymczasie i jak powrócę do ojczyzny to ją do siebie wezmę, dobra? Tak za jakieś trzy, cztery lata... Quote
majuska Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ej ,no to co mówić jak będą dzwonić....nie chciałabym stresować Florentynki...dziś jak do niej zadzwoniłam ( musiałam przecież) to ledwo powietrze łapała..ja zreszta tez miałam nieźle ciśnienie podniesione:eviltong: A może zapytajmy np. Łucji co ona na to? Quote
Florentynka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Łucja jest na tak - one się zaprzyjaźniły... Quote
albiemu Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 co te psie serca z nami wyczyniaja ..... Quote
Recommended Posts