Miśka84 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jestem okropna :roll: dałam psiakom kosteczki i obgryzają kosteczki na ogrodzie, każdy swoją i ma ich z głowy :diabloti: Masło maślane:[ Quote
Miśka84 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Taaaaaaaaaaa Barówa dostała troszkę mniejszą kosteczkę i już ja obgryzła :-o Szybka jest!!! Mikuś broni swojej, warczy jak Barówa podchodzi :-o Quote
majuska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Zrobiłam jej alegratkę ( wyróżniona za 9 pktów jest na czele listy) [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2091843_matylda_zaopiekuj_sie_cudownym_psem.html"]Matylda - zaopiekuj się cudownym psem[/URL] Quote
halcia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Matyldzia miała dzis zrobiona morfologie,/wyniki obnizone/dostała wzmacniajacy zastrzyk i witaminki na wzmocnienie,bo wyniki słabe.Wszystko dla "załosnych" gratis.Mała jest niesamowicie dzielna,szok jak wszystko znosi pokornie.Dokładna waga niestety 17,2 a wet ocenił,ze powinna wazyc ok 12. Quote
Miśka84 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Super ogłoszenie!!! A do nas przyjechała Halcia iz puszeczkami i zabrała nas na zastrzyk do [B]dr[/B] [B]Komorowskiego[/B], później wstąpiłyśmy do Albiemu i wracając do jeszcze raz wstąpiłyśmy do weta zapytać o pokasływanie Matyldy. Doktor zrobił badanie krwi i wyniki były złe. Dostała zastrzyk witaminowy, który mamy powtórzyć w piątek. Mati dostała jeszcze witaminki, które ma brać 3xdziennie. Gdy zapytałyśmy się ile mamy zapłacić usłyszałyśmy, że nic. A i jeszcze [B]dr Komorowski [/B]zbadał naszą Barówę, zadzwonił do jakiegoś Prof. do Lublina i zapytał o te leki, które Barówa ma. Powiedział, że oko do wyleczenia i to białe co teraz ma powinno zejść. Halcia dzięki, że wpadłaś i tyle dobrego wyszło z tej wizyty :loveu: Quote
halcia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Zawsze do usług,a Dr Komorowski zawsze sie sprawdza jak jest potrzeba i za to Gi bardzo cenie.Rok temu tez pomógł Orzechowcom szczepiac tam wszystkie psy za darmo.Podziwiam Parówe ile ma w sobie stoickiego spokoju.I Ciebie Miska tez. Quote
majuska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jeszcze jej cafeanimala zrobiłam, jutro bedę coś tam jeszcze kleić: [url=http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Matylda,22582]Matylda - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/url] Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za Mati, kochaną parówcię, musimy stanąć na rzęsach, żeby nie wróciła do schronu:roll: Quote
Miśka84 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ostatnie kropelki są już w oczkach, chwila oddechu do jutra. Biedny Matyldziak zmęczony, bardzo. Witaminkę też jej dałam, ukryłam w pasztecie. Miksiowi na kolację dałam troszkę puszki Matyldzi bo spaliłam ryż dla niego :roll: Właśnie zdałam sobie sprawę, że od jutra czeka mnie chorror tabletkowy :placz: Ja zapominam o braniu swoich witamin :roll: A tu kropelki 5xdzienie, lekarstwa 2xdziennie i jeszcze witaminy 3xdziennie. OCIPIEJE:placz: 3xM już śpią :sleeping::sleeping::sleeping: Quote
halcia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ona sie podtuczy na samym podawaniu leku w czymś.:evil_lol:Ty Miska o sobie tez pamietaj bo wiesz ,ze nawet nie masz siły podniesc Mati,oczy Ci wychodza do wierzchu,a kregosłup trzeszczy...:diabloti: Quote
majuska Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Podstawowa rzecz!!!! Mati nie ma allegro!!!! Potrzebne jest wypasione!!! Ja nie umiem zrobić.... Quote
majuska Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 dziewczyny dajcie mi namiary na jakiś "hulający " banerek z Mati, bo nie moge znaleźć na wątku, a ten co wczoraj sobie wkleiłam nie jest podlinkowany:roll: Quote
Negri_2008 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Pyk i jestem ;) Na zaproszenie Majuski wchodze tu i piszę, że pomogę ogłosić Matyldę w Moim Psie :lol: Na razie muszę spadać, bo mam sporo roboty w pracy :angryy: ale jeszcze się dzisiaj odezwę i wszystko Wam napiszę .... Matyldka jest śliczna :loveu: Quote
majuska Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dzięki Negri, że jesteś, stajemy na rzęsach!!! Quote
karolciasz28 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dobra ja zrobię ogłoszenia gdzie się da!! Majuska ja skopiuje Twój tekst;) Quote
halcia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kochana jestes Karolciu,Mati nie powinna wrócic do schronu.....:shake:Dziekujemy!Negri,tez wielkie dzieki! Quote
Miśka84 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ja mam banerek Mati w podpisie to możesz kopiować. Kupiłam mati pasztecik i w tym podaję lekarstwa bo jak ukryłam w jedzeniu to jedzenie zjadła a tabletkę zostawiła. Quote
Negri_2008 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Z ogłoszeniem to jest tak: potrzebna nam super fota, koszty to: 55 zł za umieszczenie zdjęcia i 10 zł za linijkę tekstu ( 22 znaki w linijce) Jeżeli tekst ogłoszenia, fotę i kasę prześlemy do redakcji do 5 września - ogłoszenie ukaże się w nr 18 września. Quote
Florentynka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No bo tak...ja chciałam tylko powiedzieć, że jak Matylda nie znajdzie domu do września, to jesteśmy skłonni ewentualnie robić za DT przez miesiąc. Znaczy przez wrzesień, jakby co. Wcześniej nie możemy. Znaczy jak nie znajdziecie nikogo lepszego i bardziej odpowiedzialnego... Tfu, tfu, to jest w ogóle wbrew zdrowemu rozsądkowi i wbrew moim zasadom i jakby co to ja proszę mnie nie zmiękczać więcej żadnymi aluzjami na temat parów na wątku Łucji! MATYLDA DO DOMU!!! Natychmiast! Quote
halcia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Zbierasz Parówy????A gdzie ma spac?Przeciez wersalki juz nie masz!!!:evil_lol::eviltong: Quote
majuska Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dziewczyny, powiedzcie czy zgadzacie sie na to ogłoszenie w MP, bo ja tak na szybkości tu Negri ściągnęłam a w sumie to nie potwierdziłyście czy ten pomysł jest ok? Z fotami nie będzie problemu bo Mati jest przefotogeniczna i ma na wątku pełno super fot, tekścior trzeba jakis tylko walnąć - krótko, zwięźle i na temat. Quote
Florentynka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='halcia']Zbierasz Parówy????A gdzie ma spac?Przeciez wersalki juz nie masz!!!:evil_lol::eviltong:[/quote] mam jeszcze jedną ludzką i 2 psie, nie licząc tej z dziurą, którą skądinąd psy kochają a Łucka siedzi w tej dziurze jak kura na jajach z łapkami podwiniętymi pod siebie. A poza tym ja się wcale nie napraszam na tą Waszą parówę... szczerze mówiąc odetchnę z ulgą, jak znajdzie dom i nie będę musiała. I nic nie zbieram. Wyraźnie piszę - [U]ewentualnie[/U] i [U]na miesiąc[/U]. Quote
majuska Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Florentynko dzięki za ten pomysł, każda taka pomoc na wagę złota, Łucja sie ucieszy:diabloti: chociaż licze skrycie, że dom sie znajdzie. A jeszcze odnośnie allegro, kto tam chetny jest???? Quote
albiemu Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 majuska dawaj ogłoszenia gdzie się da :) Florentynko :D CUDOWNOŚCI :) dzieki wielkie!!!! :) Warto się postarać, rozmawiałam z Miśką, oczko coraz lepsze! :) Quote
majuska Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kto ma tą stówę z bazarku, Beciu chyba Ty co??? Proponuje to przeznaczyć i jeżeli trzeba będzie dołożyć to ja dołożę resztę. Kasiu może walniesz tekst do ogłoszenia w MP. Propozycje fotek - trzeba wybrac jedną przedstawiajcie poniżej .... Quote
Recommended Posts