Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Miśka, gdzie sie podziewasz?? Napisz jak tam Mati...od wczoraj jak dogo sfiksowalo tęsknie za Barówensją....:-(

Wszystko dobrze :p Z Mikserem teraz latam do weta. Od jutra zmniejszamy dawki podawania kropelek i część chyba odstawiamy.

Posted

Florentynka napisał(a):
Czy to znaczy, że mamy się spodziewać Matyldy w czwartek?

Ja myślę Florentynko, że w piątek, ale najpewniej to w sobotę, zależy jak mi się uda wyrwać, na pewno dam Ci znać w miarę wcześniej, żebyś zdążyła brokułów nagotować:evil_lol:

Posted

majuska napisał(a):
Tekst spoko tylko się zastanawiam czy nie nadmienić o oczkach bo właśnie " oczkowej" potrzebuje opieki , a o operacji mozna nie pisać, co myślicie??

Napiszcie proszę, co Matylda ma z oczkami. :oops:
Łatwiej będzie mi wymyślić jakąś linijkę tekstu na ten temat do ogłoszenia.

A Fotki?
Mam wybrać coś z wątku czy może jakaś sesja sie uda? Jeszcze mamy trochę czasu.

Posted

te wszystkie najfajniejsze są na wątku, można coś z wątku wybrać, lub jak chcesz Negri to podaj mi na PW maila to Ci wyślę parę

odnośnie oczek można napisać, że wymagają szczególnej opieki, Mati ma "zespół suchego oka" i trzeba kilka razy dziennie zakrapiać jej tzw. sztuczne łzy

Posted

[quote name='majuska']te wszystkie najfajniejsze są na wątku, można coś z wątku wybrać, lub jak chcesz Negri to podaj mi na PW maila to Ci wyślę parę

odnośnie oczek można napisać, że wymagają szczególnej opieki, Mati ma "zespół suchego oka" i trzeba kilka razy dziennie zakrapiać jej tzw. sztuczne łzy
OK, wsio poniała ;)

wyślij proszę parę fotek na:
[email protected]

najlepiej jakby były w pierwotnej rozdzielczości i rozmiarze :lol:

Posted

halcia napisał(a):
Oj bedzie Miksio płakał,mały obrońca Mati.Dzis jedziemy do weta.Mam nadzieje,ze podgojone dobrze,choc nie szczupłe ciałka gorzej sie goja....

No ja też ryczeć za nią będę......
Zobaczymy co wet powie na szwy. Troszkę są jeszcze zaczerwienione. Matinek ma dość majtek :angryy: przez noc prawie je rozwaliła :roll:

Posted

Druga próba do głoszenia w MP:

Matylda ma 7 lat.
Jest łagodna i zawsze
pogodna. Akceptuje
inne zwierzęta. Ta
wielka przylepa będzie
wiernym przyjacielem.
Mati ma chore oczy.
Leczenie jest proste
i tanie. Daj jej dom!
tel. ............................

Ze zdjęć które są na wątku i które dostałam na maila wybrałam te dwa :cool3: ale pierwsze będzie chyba lepsze, bo jest jasne i wyraźniej Mati widać.

Jeśli coś trzeba poprawić - będę rzeźbić dalej :evil_lol:

Posted

Bo my zabradziazyły....Mati ma zdjete szwy,była cudownie dzielna,myslałam,ze takich psów nie ma na swiecie.Dostała nowy opatrunek i fartuszek/tamten sie zuzył/i recepte.Ranki w porzadku,spryskane sreberkiem.Pojechała spac do domku,a na nocne wyprawy wziełysmy Miksera

Posted

halcia napisał(a):
Bo my zabradziazyły....Mati ma zdjete szwy,była cudownie dzielna,myslałam,ze takich psów nie ma na swiecie.Dostała nowy opatrunek i fartuszek/tamten sie zuzył/i recepte.Pojechała spac do domku,a na nocne wyprawy wziełysmy Miksera

no tak :evil_lol: to wszystko jasne....zdziwiona nie jestem:evil_lol: