Jump to content
Dogomania

Psy i nie tylko w "Mam Talent" - TVN sobota godz. 20.35

Recommended Posts

Posted

[quote name='zofia&sasza']No wiesz, jak Ci się kumpel spali, to jakoś tak zostaje w pamięci :-( A nie wydaje mi się, żeby Wojewódzki się zbytnio zmienił od tego czasu :shake:[/quote]
[B][I] Wiem, że zostaje bo mój dobry kolega jakiś czas temu na motorze się zabił...[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Wojewódzki ma swój nie zawsze mądry dowcip....[/I][/B]

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Urwis']Wszyscy poprawili swoje występy oprócz niej i Kamila z kulkami (chyba za bardzo się przejął, że ma być 11 kul). Kamilowi się oberwało bardzo, jej nie. A było strasznie...[/quote]
Przede wszystkim Kamila źle pokazali (wina operatora, połowy pokazu w ogóle nie było widać :shake: ). Ogólnie multiball dla ludzi nie znających się na kuglarstwie jest mniej widowiskowy niż 1b. Ale Kamil odwalił kawał niesamowitej roboty, 11 kul :-o ...
A Lenda to w ogóle porażka. Szkoda, że Agnieszce się nie udało. Monotonnie się zrobi w tym finale :eviltong: .

Posted

[QUOTE] Mi też się strasznie podobało. Smski wysłałam. Szkoda, że się nie dostali, bo np. wolałabym ich niż tą śpiewającą dziewczynę... Niestety więszość ludzi w Polsce jest jeszcze nieuświadomiona, że z psem można coś innego porobić...
[/QUOTE]

Mam nadzieję, że jakaś część tych ludzi nieuświadomionych, zdała sobie z tego sprawę, jak człowiek może związać się z psem i na odwrót. Że pies nie jest tylko obrońcą posesji, słodką 'zabawką', ale wspaniałym partnerem, z którym można nie tylko leżeć na kanapie i oglądać tv, ale popracować, pobawić się. Wg mnie Agnieszka z Tajem zrobili kawał dobrej roboty w tym celu. ;)

[QUOTE] Monotonnie się zrobi w tym finale :eviltong: .
[/QUOTE]

Dokładnie. Przecież Ci śpiewający mieli możliwość w innych programach, np. "Idol", "Fabryka gwiazd" etc, a teraz w finale będzie ok.1/2 osób śpiewających, bo zapewne dostanie się 15-letnia Klaudia i ta niewidoma dziewczyna z psem (czyli już 4 osoby).

Posted

[quote name='Shetanka']Coś czuję że finały to będzie sama nuda :cool1:[/quote]
Ja też tak czuję :eviltong:
No i nie ma już Agnieszki i Taja, więc komu mam kibicować? :shake: :cool1:

Posted

[quote name='Judyciak']]No i nie ma już Agnieszki i Taja, więc komu mam kibicować? :shake: :cool1:[/quote]

Ja już chyba nie mam żadnych faworytów, wszyscy odpadli :placz:

Posted

Ja nie będę już dalej oglądać "Mam talent" :evil_lol: Wcześniej trzymałam kciuki za Agnieszkę i Taia, pana z Czoherem i tych panów stepujących. Zauważyliście, że do finału nie przechodzą żadne zespoły? Tylko pojedyncze osoby :cool1: Ciekawe, dlaczego ludzie częściej na nie głosują.

Posted

Nie no ... jeszcze co nieco tam zostało ... ale Lenda super wyszła na kastingu, teraz już mi się nie podobało ...

Jak stała Lenda z Czocherem na porównanie byłam pewna że na 10000% Czocher przejdzie ... a tu kolejna śpiewaczka :-( Z "mam talent" zrobi się "Idol" ... :evil_lol: .

Posted

Bardzo zaluje, ze nie udalo mi sie obejrzec programu i wystepu Agi z Taiem, w koncu to nasz brat:loveu: Zawsze mam takie zawalone weekendy:angryy: Znalazlam jednak jakis filmik na youtubie, ale to nie to samo:-(
Aga super wygladala, no i Tai rowniez;) Extra show, caly efekt swietny. Muzyka, tlo w lapki:lol:, no i sztuczki bajer. Mam wrazenie, Aga, ze jednak nie pokazalas wszystkiego:mad::mad::mad:Szkoda, ze nie przeszliscie dalej, ale wroze wam jakas wspaniala role w filmowa, czuje to jak nie wiem co!!!!Swietna robota!!!
Aha, a co Aga powiedziala o borderkach?

Posted

Mówiła w tzw. "pokazówce", że bordery to nie są psy dla każdego i nie każdy może im poświęcić im tyle czasu ile potrzebują- coś takiego ;)

Strasznie szkoda, że nie przeszli :( Jeśli miałabym głosować na kogoś w finale to raczej na Klaudię Kulawik, bardzo mi się jej śpiew podoba, i w dodatku jest bardzo skromna :)

Posted

[quote name='Olusia']Mówiła w tzw. "pokazówce", że bordery to nie są psy dla każdego i nie każdy może im poświęcić im tyle czasu ile potrzebują- coś takiego ;)[/quote]

Swietnie:multi:Agnieszka wie, co robi;) Bardzo obawialam sie nadmiernej popularnosci borderkow po programie, szczegolnie, ze i tak sa teraz "modne":-(...

Posted

Sorry, ale mam nadzieję że nie ... mi się wydaje, że wygra duet akrobatyczny (jeszcze ich nie było). Sędziowie przy występie na castingu aż wstali i bili brawa!

Co do Taja ... fajowa muza była :D No ale jak napisała martita nie wszystkim się Aga pochwaliła ! Ale było fajnie. Szkoda, że nie przeszli dalej.

Posted

Ja też myslę, ze wygra ta śpiewajaca dziewczynka. Zasada jest prosta- ludzie to lubią. takie wruszajace, skromne dziecko śpiewajace patetyczne, wzniosłe utwory- to chwyta za serce. nienawidze tego. Albo ta dziewczyna spiewajaca operowo, gdyby nie była niewidoma nie było by takiego poklasku. taka jest prawda.
Dla mnie ta dziewczynka nie ma wcale tak swietnego głosu. Na niskich rejestrach idzie jej dobrze, ale jesli chodzi o moc w górach to juz jest gorzej, co było widac na ostatnim wystepie. Wtedy jest po porstu darcie się.

co taka Agnieszka zrobi z pieniedzmi, czy taki Snake czy duet akrobatyczny? A takie biedne, dobre dziecko, które ma dar od Bozi- jej sie należy. To jest takie pod publike, takie serialowe. jak widze ta słodką dziewuszke blodnyneczke z angielskiej (chyba) wersji śpiewająca "Over the rainbow' to robi mi sie niedobrze. A jeszcze gorzej mi sie robi jak widze łzy tej infantylnej kretynki z jury kiedy ta dziewczynka spiewa. ale juz starczy, nie moge sie denerwowac:evil_lol:

Posted

[quote name='prittstick']Ja też myslę, ze wygra ta śpiewajaca dziewczynka. Zasada jest prosta- ludzie to lubią. takie wruszajace, skromne dziecko śpiewajace patetyczne, wzniosłe utwory- to chwyta za serce. nienawidze tego.
co taka Agnieszka zrobi z pieniedzmi, czy taki Snake czy duet akrobatyczny? A takie biedne, dobre dziecko, które ma dar od Bozi- jej sie należy. To jest takie pod publike, takie serialowe. jak widze ta słodką dziewuszke blodnyneczke z angielskiej (chyba) wersji śpiewająca "Over the rainbow' to robi mi sie niedobrze. A jeszcze gorzej mi sie robi jak widze łzy tej infantylnej kretynki z jury kiedy ta dziewczynka spiewa. ale juz starczy, nie moge sie denerwowac:evil_lol:[/quote]

dobrze napisane - dar od Bozi - bo właśnie to jest talent, Agnieszka po prostu pokazuje to co wytrenowała ze swoim psem - to nie talent choć drugi wystep był na prawde super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale w tym programie chodzi własnie o dar od Bozi!!!!!!!!!!!!!!!!
Tego czego nie ma na youtubie :)

Posted

[quote]Albo ta dziewczyna spiewajaca operowo, gdyby nie była niewidoma nie było by takiego poklasku. taka jest prawda. [/quote]
Do Finału mają jeszcze szanse wejsc Asia Si i Mateusz Ziółko, Klaudia Walencik z ciekawszych występów to Blady Kris, duet barmanów, oczywscie duet akrobatyczny, grupa taneczna breakdance.
Jest jeszcze Ewa Lewandowska, ale nie wiem czy repertuar operowy przebije się przez inne występy.
W kazdym razie finał mocno obsadzą osoby śpiewające. :lol:

Posted

Trzymałem cały czas kciuki za Agnieszką i Tajem i wielka szkoda, ze nie przeszli do finału. Ale dla mnie i tak sa już zwycięzcami bo pokazali sie publicznie a Agnieszka zaprezentowała mój uluybiony taniec z psem. Brawo Agnieszko za odwagę i to co nam pokjazałaś! Startuj w kolejnej edyzji Mam talent!

Posted

Z tym darem od Bozi to była taki zart, ironia. Tzn nie wiem, czy tak to zostało zrozumiane, ale chodzilo o myslenie ludzi. Ze dziecko biedne, dobre i dar ma to mu sie należy. Według mnie to jest program dla ludzi z takim mniejszym talentem niż "dar". jak własnie taniec z psem, popisy cyrkowe, granie na liściach itp. Czyli własnie to co jest na youtubie.

Ja w ogóle nie lubie tego rodzaju estetyki, jak spiewajace dzieci chwytajace za serce i wycikające łzy. W ogóle nie podoba mi się, że tak często w programie pokazuja sie dzieci. I nie lubie tej nowoczesnej amerykaskiej stylistyki, tego dramatu, patosu, przepychu, monumentalności. Śpiewajace wielkim głosem dziewczynki, kariera od pucyubuta do milionera. jakkolwiek pociaga mnie amerykańska stylistyka lat 90, tak ta nowsza przegina i wymiotuje ta ameryką. Do nas tez to przychodzi. tylko zalatuje Kasia Cichopek bardziej. "List do matki" w wykonaniu tej dziewczynki to juz było przegięcie, miałam wrażenie że oni(ona) robią/robi to z premendytacją, ze grają bezczelnie na uczuciach prostych ludzi i ich pieniądzach.
tak samo niewidoma dziewczyna z "ave maria"- szczyt uduchowienia w kazdym calu, jeszcze ten materiał przed wystepem i teksty o Bogu. nie wiem, czy te osoby robia to specjalnie, czy to producent je wybiera, bo Bóg, bo bieda, bo choroba, bo talent. gdyby nie była niewidoma, nie miała labradora z czerwona muchą i nie mówiła o Bogu to jej wystep był by odarty ze wszystkich atutów, które uderzają w publicznośc i może w ogóle nie był by pokazany. ZOstał by tylko zwykły mezzosopran (chyba, jak nie alt) i tyle. teraz nawet (po przeczytaniu wypowiedzi, ze labrador wcale nie musił byc przewodnikiem, bo kolczatka, bo cos tam) zaczynam myslec, ze to nie tyko producent, ale i uczestnicy, Ci wielcy, ci obdarzeni mocą od Boga, robią to wszystko spcejalnie.

Mnie osobisci uderza inny rodzaj wielkiego talentu, a i takiego moze jak i w programie9śpiewajaca częsc), tylko ze artysta z wielkim talentem do takich programów sie nie udaje. Bo stylistyka i ząłozenie programu i cała telewizja i media bardzo kontrastują, kłuca się z estetyką, sztuką. To tak jakby Gombowicz poszdł na festyn Lata z radiem, byle by uzyskac rozgłos, a to juz by nie był on i jego sztuka.

o i przypomniało mi sie cos, co da taki ładny obraz mojego myślenia.
Ogladaliście taki film "Szkoła uczuc" ("A walk to remember")? Oni własnie są jak ta dziewczyna i to jest wasnie taka stylistyka.

Posted

prittstick powiedz mi gdzie dzieci braly wczesniej udzial? bo piszesz ze tego nie lubisz. To PIERWSZY program gdzie dzieciaki moga wystepowac z osobami doroslymi.
Dwie dziewczynki super spiewaja, mi sie podoba i nie patrze na nie jak na dzieci tylko jak na uczestnikow... i rzeczywiscie talent maja, ktory moga dalej ksztalcic, dziewczynka guma tez ma talent, tylko dla mnie mniej przyjemny dla oczu... :roll: szkoda tylko ze final bedzie spiewajacy :roll:

co do wystepu Agnieszki i Taia, ogladalam go z znajomymi, ktory psow NIGDY nie mieli i nie maja, dla nich nic ciekawego :roll: pokazala to samo co wczesniej.. takze dla szarych osob to *******y, niestety :roll: "co za problem nauczyc przechodzic psa przez tyczki" zenada, ale coz... mnie sie podobalo!! :loveu: ale nadal podtrzymuje ze to nie talent, ale swietna praca z psem :loveu: gratulacje!

Posted

Jeee przebiłam się w końcu przez te "kilka" stron od weekendu (który sie ciut przedłużył :lol:)

Ogólnie fajnie, że jak narazie wątek wrócił do swojego pierwotnego tematu;)
Występ był fajny, mimo tylu sms'ów od dogomaniaków niestety się nie udało :placz: Ja się pochwale wysłałam Aż 4 :lol:

Lenda była beznadziejna moim zdaniem i nawet pierwszy jej występ mi się nie podobał...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...