jusstyna85 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Alaa napisał(a):Dostalam info ze wplata juz do mnie " idzie" - zaplace w takim razie od razu i za grudzien i beda pieniazki na weta.Mysle ze na poczatku przyszlego tygodnia przeleje.Chyba ze jakims cudem dojda jeszcze dziaiaj- ale watpie. Jak tam Babel? Kaszle? Bardzo dziękuje:oops: Bąbel miał robione ekg i wyszło rewelacyjnie...na wyniki krwi trzeba poczekać.Nie wiadomo skąd ten kaszel :( Quote
jusstyna85 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ania do dzisiaj musi zapłacić czynsz za mieszkanie,a pieniądze przeznaczyła na badania i jedzenie psów :( jeśli Ania straci mieszkanie,to nie wiem co będzie :( obiecywałam jej,kiedy brała na DT Bąbla, że ludzie będą wpłacaili ,bo prosiłam o stałe wpłaty :( Ania ma nóż na gardle...co z robimiyz tyloma psami :( ja nawet nie mam z czego już wyłożyć :( prosze powpłacajcie obiecane sumy chociaż za ten listopad...ja robie,co moge, żeby Bąbel znalazł prosze powpłacajcie obiecane kwoty za listopad...chociaż za ten miesiąc :( Quote
jusstyna85 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 abAgnieszka 50 zł Kasia 30 zł Agat21 10 zł Annaq (wpłata w tamtym mies) takie są tylko wpłaty za listopad :( a takie były deklrowane DEKLAROWANE WPŁATY (MIESIĘCZNE): 100 zł - Alaa 10 zł - madzia828 10 zł - beatka 30 zł - Kasia 10 zł - Aga i Eto 30 zł - Ab-Agnieszka 10 zł - Agat21 10 zł - Aniua 1959 10 zł - kamila_s 10 zł - Annaq Przepraszam, że to pisze,ale naprawde nie wiem co już zrobić.Pytałam sie,czy to będą wpłaty co miesiąc, była pozytywna odpowiedz,a teraz.:( Zrozumcie :( Quote
BoUnTy Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A ja myślę, że powinnaś napisać przypomnienia do ludzie na Pw - w końcu deklarowali comiesięczne wpłaty, może zapomnieli? Quote
_beatka_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 justynko, zapomniałam na śmierć o bąblu, wybacz:shake: prześlij mi konto;) Quote
ab-agnieszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Justyna obiecane 50zl przeleje jutro na konto i 50 za grudzien tez 50zl w sumie 100zl wyjdzie odemnie jutro. Obiecalam przelac w piatek ale sprawy mi sie pokaplikowaly i na koncie 0. Rano wplace i robie przelew. Quote
jusstyna85 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Justyna obiecane 50zl przeleje jutro na konto i 50 za grudzien tez 50zl w sumie 100zl wyjdzie odemnie jutro. Obiecalam przelac w piatek ale sprawy mi sie pokaplikowaly i na koncie 0. Rano wplace i robie przelew. Agnieszko Ty już tyle dałaś... Wiem, ze od Ali też na pewno będą pieniążki...Beatka też sie odezwała, reszta niestety nie :( Nie wiem co teraz :( Quote
ab-agnieszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Justyna zrobmy inaczej wyslij mi na pw adres ja podjade osobiscie bedzie szybciej.No i nr tel do Ani lub do Ciebie z Gliwic mam niedaleko. Ile na jutro Ania potrzebuje pieniedzy Quote
jusstyna85 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Justyna zrobmy inaczej wyslij mi na pw adres ja podjade osobiscie bedzie szybciej.No i nr tel do Ani lub do Ciebie z Gliwic mam niedaleko. Ile na jutro Ania potrzebuje pieniedzy Ania mieszka aż w Bytomiu...ma pożyczyć dzisiaj od kogos,ale nie wiadomo czy sie uda :( Quote
ab-agnieszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Z Gliwic do Bytomia jest pol godziny drogi. Ile Ania na jutro porzebuje:mad: Quote
jusstyna85 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Z Gliwic do Bytomia jest pol godziny drogi. Ile Ania na jutro porzebuje:mad: wysłałam Ci PW Quote
Kasia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 jusstyna85 napisał(a): W tym miesiącu dotarły tylko 3 wpłaty...chciałyśmy pożyczyć z tego na weta,bo nie da sie na kreske :( jeśli kogoś ominęłam,to prosze dajcie znać,spisywałam z gg od Ani... abAgnieszka 50 zł Kasia 30 zł Agat21 10 zł BoUnTy napisał(a): A ja myślę, że powinnaś napisać przypomnienia do ludzie na Pw - w końcu deklarowali comiesięczne wpłaty, może zapomnieli? Justynko zrób tak jak pisze Bounty - niestety jeśli ktoś sie deklaruje to powinien dotrzymać danego słowa. Tu chodzi o psie życie uratowane ze schroniska! Justyna powysyłaj PW - wiele z tych osób może po prostu nie zaglądać wcale na wątek. Jutro ode mnie idzie wpłata na grudzień. Quote
jusstyna85 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Poczekam jeszcze do jutra i zobaczymy... niezręcznie tak :( Quote
Kamila_s Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jutynka..zrecznie,zrecznie.. ja deklarowalam chyba tez..ale wiesz jak to jest i,ze glowa zawsze przepelniona i sie zapomina... ja prosze Cie zebys mi zawsze przypominala!!! Quote
Kamila_s Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 aaa..Justynko,wyslij mi dane do przelewu raz jeszcze:oops: Quote
jusstyna85 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 wysłałam Ci na gg :) dzisiaj napisze do pozostałych os,może faktycznie zapomniały.... a przy okazji na wątku Bąbla zrobił sie ruch :) Macie jakiś pomysł,gdzie go jeszcze ogłosić? :( znajdzie dom,to będzie po problemie... Quote
BoUnTy Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/ Tutaj masz spis ogloszęn, gdy intensynwie poogłaszałam >isia to był naprawde duzy odzew - zreszta sama wiesz, kto moze pomóc pogłaszac, teraz już mozna to spokojnie zrobić, bo wyniki Bąbla są dobre zarówno z eKG jak i z badan krwii - tam niewielkie zmiany na ALAT, ale to jeszcze nie świadczy o jakimś ogromnym problemie... Osoby, które mogą pomóc w ogłaszaniu zwierząt: 1. Folen 2. Isadora / allegro.pl, swistak.pl, alegratka.pl / 3. pidzej 4. baffi2 5. paros 6. gosiaczek20 7. psiareczka78 no i jeszcez wiem, że jeszcze pare osób pomoaga, moze napisac do nich z pośbą o pomoc? :) Quote
BoUnTy Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ogłosiłam, pomóżcie t 5 minut roboty, zey dać 3 ogloszenia na stronach bez rejstracji... Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Bąbel - pies o użym sercu szuka DOMU!, Katowice - Śląsk, Społeczność, zwierzaki, Śląskie animalia.pl Ogłoszenia Sprzedam - BĄBEL SZUKA DOMU! SUPER PIES~! Ogłoszenia bezpłatne. Giełda ogłoszeń - kupię , sprzedam, wynajmę. ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl szukaj :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga Ogłoszenia Autogielda.pl - Ogłoszenia motoryzacyjne, ogłoszenia nieruchomości, oferty pracy, turystyka :: Sprzedam - Kupię - Zamienię :: Samochody, motocykle, mieszkania, domy [url=http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,2246,Lw==.html#]B Quote
Alaa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ja nie zapomnialam i krew mnie zalewa poniewaz nie cierpie takich sytuacji - a jestem niestety w tym miesiacu zalezna od pewnej wplaty:diabloti: Nie cierpie gdy dluznicy zwlekaja z zaplata, niestety nie moge sie doczekac na MOJE pieniadze, moze jutro nareszcie beda i zaraz wysle odwrotnie. W przyszlym miesiacu zostawie sobie na koncie rezerwe:razz: Quote
BoUnTy Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 kolejne ogłszoenia - linki się nie chca wkleić :/ adopcjepsa.pl rozglosnet.pl anonseogloszenia.pl mammisia.pl vendito.pl petsy.pl Quote
Kasia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 no to podniesiemy dla odświeżenia wątku...;) Quote
jusstyna85 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 BoUnTy napisał(a):kolejne ogłszoenia - linki się nie chca wkleić :/ adopcjepsa.pl rozglosnet.pl anonseogloszenia.pl mammisia.pl vendito.pl petsy.pl Aga...on ma większość tych Twoich ogłoszeń mówilam, że go ogłaszałam gdzie sie da... Quote
Alaa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Przed chwila poszedl przelew- tak, jak mowilam, 200 zl za listopad i grudzien. Co slychac u Babla? Quote
Kasia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ja swoją deklarację na grudzień również już przelałam... co u psiaka? jak stoi finansowo? Quote
Recommended Posts