Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alaa napisał(a):
Dostalam info ze wplata juz do mnie " idzie" - zaplace w takim razie od razu i za grudzien i beda pieniazki na weta.Mysle ze na poczatku przyszlego tygodnia przeleje.Chyba ze jakims cudem dojda jeszcze dziaiaj- ale watpie.
Jak tam Babel? Kaszle?

Bardzo dziękuje:oops:
Bąbel miał robione ekg i wyszło rewelacyjnie...na wyniki krwi trzeba poczekać.Nie wiadomo skąd ten kaszel :(

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania do dzisiaj musi zapłacić czynsz za mieszkanie,a pieniądze przeznaczyła na badania i jedzenie psów :(

jeśli Ania straci mieszkanie,to nie wiem co będzie :( obiecywałam jej,kiedy brała na DT Bąbla, że ludzie będą wpłacaili ,bo prosiłam o stałe wpłaty :(

Ania ma nóż na gardle...co z robimiyz tyloma psami :( ja nawet nie mam z czego już wyłożyć :(

prosze powpłacajcie obiecane sumy chociaż za ten listopad...ja robie,co moge, żeby Bąbel znalazł

prosze powpłacajcie obiecane kwoty za listopad...chociaż za ten miesiąc :(

Posted

abAgnieszka 50 zł
Kasia 30 zł
Agat21 10 zł
Annaq (wpłata w tamtym mies)

takie są tylko wpłaty za listopad :(

a takie były deklrowane

DEKLAROWANE WPŁATY (MIESIĘCZNE):

100 zł - Alaa
10 zł - madzia828
10 zł - beatka
30 zł - Kasia
10 zł - Aga i Eto
30 zł - Ab-Agnieszka
10 zł - Agat21
10 zł - Aniua 1959
10 zł - kamila_s
10 zł - Annaq

Przepraszam, że to pisze,ale naprawde nie wiem co już zrobić.Pytałam sie,czy to będą wpłaty co miesiąc, była pozytywna odpowiedz,a teraz.:(

Zrozumcie :(

Posted

Justyna obiecane 50zl przeleje jutro na konto i 50 za grudzien tez 50zl w sumie 100zl wyjdzie odemnie jutro. Obiecalam przelac w piatek ale sprawy mi sie pokaplikowaly i na koncie 0. Rano wplace i robie przelew.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Justyna obiecane 50zl przeleje jutro na konto i 50 za grudzien tez 50zl w sumie 100zl wyjdzie odemnie jutro. Obiecalam przelac w piatek ale sprawy mi sie pokaplikowaly i na koncie 0. Rano wplace i robie przelew.

Agnieszko Ty już tyle dałaś...

Wiem, ze od Ali też na pewno będą pieniążki...Beatka też sie odezwała, reszta niestety nie :(

Nie wiem co teraz :(

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Justyna zrobmy inaczej wyslij mi na pw adres ja podjade osobiscie bedzie szybciej.No i nr tel do Ani lub do Ciebie z Gliwic mam niedaleko. Ile na jutro Ania potrzebuje pieniedzy

Ania mieszka aż w Bytomiu...ma pożyczyć dzisiaj od kogos,ale nie wiadomo czy sie uda :(

Posted

jusstyna85 napisał(a):

W tym miesiącu dotarły tylko 3 wpłaty...chciałyśmy pożyczyć z tego na weta,bo nie da sie na kreske :( jeśli kogoś ominęłam,to prosze dajcie znać,spisywałam z gg od Ani...

abAgnieszka 50 zł
Kasia 30 zł
Agat21 10 zł

BoUnTy napisał(a):

A ja myślę, że powinnaś napisać przypomnienia do ludzie na Pw - w końcu deklarowali comiesięczne wpłaty, może zapomnieli?

Justynko zrób tak jak pisze Bounty - niestety jeśli ktoś sie deklaruje to powinien dotrzymać danego słowa.
Tu chodzi o psie życie uratowane ze schroniska!

Justyna powysyłaj PW - wiele z tych osób może po prostu nie zaglądać wcale na wątek.

Jutro ode mnie idzie wpłata na grudzień.

Posted

wysłałam Ci na gg :)

dzisiaj napisze do pozostałych os,może faktycznie zapomniały....

a przy okazji na wątku Bąbla zrobił sie ruch :)

Macie jakiś pomysł,gdzie go jeszcze ogłosić? :( znajdzie dom,to będzie po problemie...

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/

Tutaj masz spis ogloszęn, gdy intensynwie poogłaszałam >isia to był naprawde duzy odzew - zreszta sama wiesz, kto moze pomóc pogłaszac, teraz już mozna to spokojnie zrobić, bo wyniki Bąbla są dobre zarówno z eKG jak i z badan krwii - tam niewielkie zmiany na ALAT, ale to jeszcze nie świadczy o jakimś ogromnym problemie...

Osoby, które mogą pomóc w ogłaszaniu zwierząt:
1. Folen
2. Isadora / allegro.pl, swistak.pl, alegratka.pl /
3. pidzej
4. baffi2
5. paros
6. gosiaczek20
7. psiareczka78

no i jeszcez wiem, że jeszcze pare osób pomoaga, moze napisac do nich z pośbą o pomoc? :)

Posted

Ja nie zapomnialam i krew mnie zalewa poniewaz nie cierpie takich sytuacji - a jestem niestety w tym miesiacu zalezna od pewnej wplaty:diabloti:
Nie cierpie gdy dluznicy zwlekaja z zaplata, niestety nie moge sie doczekac na MOJE pieniadze, moze jutro nareszcie beda i zaraz wysle odwrotnie. W przyszlym miesiacu zostawie sobie na koncie rezerwe:razz:

Posted

BoUnTy napisał(a):
kolejne ogłszoenia - linki się nie chca wkleić :/

adopcjepsa.pl
rozglosnet.pl
anonseogloszenia.pl
mammisia.pl
vendito.pl
petsy.pl

Aga...on ma większość tych Twoich ogłoszeń

mówilam, że go ogłaszałam gdzie sie da...