jusstyna85 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Justynka piekne allegro. ale sciemniasz...:) Bardzo bym chciała, żeby poskutkowało...:( Quote
Alaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Justynko pieknie napisane. Ja codziennie do Babelka zagladam i oczekuje nowych wiadomosci albo sobie tak ot, tylko na Niego popatrze:oops:. Pieniazki przesle pod koniec przyszlego tygodnia. Quote
jusstyna85 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Pomóżcie mi prosze z tym tekstem do gazety,ma być króciutki,a zachęcający...Bąbel musi szybko znaleźć dom... Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 dziś przelałam dla Bąbelka grosiki na styczeń... Quote
ab-agnieszka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Justyna ja Ci nie pomoge nie potrafie robic takich ogloszen.:shake: Quote
jusstyna85 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 14 zł płąci sie za głupią 1 linijke...chciałabym sie zmieścić w tym... Mały,wesoły,grzeczny,domowy,zachowujący czystość piesek szuka domu Na to nikt nie zwróci uwagi...:( allegro wyróżnione,a tak mało wejść...inne psiaki mają zwykłe,a oglądalność jest 2,3 razy większa... jest tylko psów,które szukają DT w takiej naprawde ciężkiej sytuacji,a Bąbel nie powoduje rotacji... Quote
Alaa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Wplacilam pieniazki, bede pewnie w poniedzialek. Quote
Alaa Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Nic sie u naszego Babelka nie dzieje:shake: Quote
jusstyna85 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Bąbel musi mieć profesjonalną sesje zdjęciową...:) Osoba ze schroniska będzie szukała mu domku w Niemczech:loveu: Zdj muszą być perfekcyjne...:) Aukcja wyróżniona nie przynosi żadnych rezultatów...:( Quote
BoUnTy Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 jusstyna85 napisał(a):Bąbel musi mieć profesjonalną sesje zdjęciową...:) Osoba ze schroniska będzie szukała mu domku w Niemczech:loveu: Zdj muszą być perfekcyjne...:) Aukcja wyróżniona nie przynosi żadnych rezultatów...:( Wszystko ładnie i piknie, ale on jest ciągle w ruchu, więc profesjonalne zdjecia odpadają, bo ledwo sie lustrzanka nastawi to on juz siedzi w innym miejscu :evil_lol: Quote
jusstyna85 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 BoUnTy napisał(a):Wszystko ładnie i piknie, ale on jest ciągle w ruchu, więc profesjonalne zdjecia odpadają, bo ledwo sie lustrzanka nastawi to on juz siedzi w innym miejscu :evil_lol: Musi sie udać,to jedyna szansa,w Pl nikt go nie chce,a tam go docenią... Muszą być super zdj z dziećmi najlepiej...:) Postaraj sie...:) Quote
BoUnTy Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [SIZE="7"]PILNE!!! [SIZE="5"]W dniu 17.01.2009 r. w Bytomiu w okolicy Rynku ZAGINEŁA SUCZKA RASY SHIH – TZU Fifi ma 6 – miesięcy i jest najlepszym przyjacielem naszej córki. Prosimy o kontakt osobę, która przygarnęła pieska pod nr tel. 793-412-101 Dla uczciwego znalazcy czeka nagroda!!!!!!!!!!!!! Quote
ab-agnieszka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Zrobilam przelew na 50zl na Babla w poniedzialek powinien byc u Ani na koncie. Quote
agat21 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 comiesięczna "dola" na Bąbelka poszła ;) co u niego? Quote
Izabela124. Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Również chciałabym wiedziec co słychac u pieska? Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 o Brzydala nikt nie pyta :( teraz zrobiłam mu zwykłą aukcje,ale zrobie znowu wyróżnioną za pare dni... Z jego okropnymi zębami trzeba chyba jednak zrobić porządek... Chyba sie robie troche zła na niego,że tyle siedzi,a psy w tak cięzkim stanie,jak oskalpowana sunia,czy sunia z dziurami po kłach muszą być w Schronisku :( Wpłaty podochodziły,Ania dzielnie mi wypisuje,ja obiecuje że zaraz wkleje i zapominam,za dużo psów i problemów :( Będzie jednak rozliczenie z uzwględnieniem miesięcy...zobaczycie...Ania sie napracowała juz jakiś czas temu... Quote
jusstyna85 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Trzeba wybrać najładniejsze zdjęcia Quote
ab-agnieszka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jaki piekny staruszek:loveu: Justyna85 jak ja Cie dorwie w swoje rece to zobaczysz:mad: Wiesz za co lobuziaro:eviltong: Quote
Ola la Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Babel pieknisiu!niedlugo bydzie domek;) puki co ro porzadek z Kojakowskim:lol: Quote
Alaa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Sliczny jest i zadowolony- i te cudowne uszy! Dzisiaj przelewam kase. Quote
jusstyna85 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Jaki piekny staruszek:loveu: Justyna85 jak ja Cie dorwie w swoje rece to zobaczysz:mad: Wiesz za co lobuziaro:eviltong: I tak mam dług,bo pewnie dużo więcej zapłaciłaś...A myślałam, że sie nie zorientujesz :) Alaaa-dziękuje... Quote
ab-agnieszka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 jusstyna85 napisał(a):I tak mam dług,bo pewnie dużo więcej zapłaciłaś...A myślałam, że sie nie zorientujesz :) Alaaa-dziękuje... Jestes niemozliwa:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts