Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Ania Ty sobie jaja robisz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A co Ty chcesz wstawiac na watek? Jakie rozliczenia?
Rozliczenie to my mamy wstawiane przez Justyne
Niestety nie ma co tam wstawiac zabardzo.
I to Ty nas prosisz o zrozumienie?
To chyba my musimy Cie przeprosic za to ze wzielas psa na DT a z deklaracji miesiecznych dostajesz polowe lub czesc.:oops:

Agnieszko muszę przynajmniej co jakiś czas odezwać się na wątku, sprostować parę spraw, po prostu teraz za dużo mi się zwaliło na głowę i muszę z tego jakoś wybrnąć, niszczycielski tymczasowicz najprawdopodobniej jutro pojedzie do nowego domu - jeszcze się nie cieszę :p największy problem mam z właścicielem domu :shake: dał mi ultimatum :placz: albo psy wyniosą się z domu albo my się wyniesiemy razem z psami :angryy:
zostało mi 20 dni na postawienie kojca w ogródku (jak to właściciel powiedział : moge sobie w ogródku trzymać nawet 6 psów (wie tylko o 4 :cool3:) ale nie w domu ! ) niestety to przez to że część psiaków przez tuzin chorób i wiek załatwia się w mieszkaniu, do tego niszczycielskie bydle które gryzie co mu w morde wpadnie, na miejscu właściciela też bym była oburzona, w sumie mieszkam w jego domu.... :oops:

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz mam chwilkę czasu więc wpisuje wpłaty jakie doszły do mnie w tym miesiącu

MARZEC
agat21 - staruszek 10,00 zł
NA BABLA OD PIANKi - wiesz jak dysponować 361,50 zł
Kasia + staruszek 30,00 zł
na staruszka Bąbla-madzia828 40,00 zł

troche to zagmatwane ale przeklejałam bezpośrednio z konta online

Posted

Domku w Niemczech szuka mu Niufek.Miałam dostać plakat Bąbla,ale jest opóźnienie.Z przyczyn o których pisała Ania musze zrezygnować na jakiś czas z dogomanii,dlatego bardzo proszę o załatwianie wszystkiego z Anią,jeśli chodzi o Bąbelka...

361 zł zostało przelane Ani na weta itd...te pieniądze będą po prostu leżały na razie,,choć mam nadzieje,ze nie będzie trzeba ruszać...

Bąbla trzeba wykastrować i wyczyścić mu te paskudne zęby...Ania umawiaj wszystko...chyba wystarczy ta suma...

Ania kiedy pisała mi czyja wpłata brakuje w danym miesiącu,ale nawał spraw spowodował,ze zapomniałam o wklejeniu,a teraz wykasowałam z gg :(

• 3 weeks later...
Posted

mam dla was 2 wiadomości, tradycyjnie jedną dobrą i drugą złą :roll: może zaczne od tej dobrej...
Bąbelek w czwartek miał zabieg czyszczenia ząbków, sporo zostało wyrwanych, nie wiem dokładnie ile ale ponad 5 ich na gaziku było :shake: pozbył sie jednego dolnego kła - teraz chłopak ma ząbki jak perełki :cool3:
a 2 wiadomość - ta zła jest taka że od jakiegoś czasu Bąbelek ma bulwy przy odbycie, myślałam że się zaziębił i to hemoroidy, miałam o to zapytać przy najbliższej wizycie u weta... niestety to nie hemoroidy :-( już po podaniu "głupiego jasia", zawenflonowaniu oraz podaniu narkozy pokazałam owe zmiany... przykro mi to pisać ale wetka stwierdziła iż są to zmiany nowotworowe, kastrowany będzie za miesiąc, wetka uznała iż usunie to przy okazji kastracji KCIUKI BAAARDZO POTRZEBNE :placz: martwie sie o moją kochaną beczułkę :-(

Posted

mam dla was 2 wiadomości, tradycyjnie jedną dobrą i drugą złą :roll: może zaczne od tej dobrej...
Bąbelek w czwartek miał zabieg czyszczenia ząbków, sporo zostało wyrwanych, nie wiem dokładnie ile ale ponad 5 ich na gaziku było :shake: pozbył sie jednego dolnego kła - teraz chłopak ma ząbki jak perełki :cool3:
a 2 wiadomość - ta zła jest taka że od jakiegoś czasu Bąbelek ma bulwy przy odbycie, myślałam że się zaziębił i to hemoroidy, miałam o to zapytać przy najbliższej wizycie u weta... niestety to nie hemoroidy :-( już po podaniu "głupiego jasia", zawenflonowaniu oraz podaniu narkozy pokazałam owe zmiany... przykro mi to pisać ale wetka stwierdziła iż są to zmiany nowotworowe, kastrowany będzie za miesiąc, wetka uznała iż usunie to przy okazji kastracji KCIUKI BAAARDZO POTRZEBNE :placz: martwie sie o moją kochaną beczułkę :-(

Posted

rozliczenie Bąbelka (teraz robiłam) od początku lutego do teraz

LUTY

ab-agnieszka 50 zł
agat21 10 zł
pozostałość po Hagerze (uregulowanie długu Bąbelkowego) 62 zł
ALAA 100 zł

MARZEC

agat21 10 zł
NA BABLA OD PIANKi 361,zł
madzia828 40 zł
ALAA 100 zł
Kasia 30 zł

KWIECIEŃ

agat21 10 zł
Kasia 30 zł
ALAA 100 zł

Posted

Bąbelek powoli szykuje się do wycięcia paskudztwa :roll: pogoda dopisuje więc i humorek także, hasanie na spacerkach a wręcz bieganie :cool3: to teraz jego ulubione zajęcie, już się tak nie rzuca na jedzenie jak wcześniej, suche może leżeć w misce cały dzień a Bąbel nie siedzi całej doby przed miską ! :multi: wyszczuplał nam odrobinę ten kawaler, ale niestety nadal jest facetem wagi ciężkiej :oops: cóż taką ma budowę ciałka i raczej nic już z tym nie da się zrobić :shake:

Bąbelek pozdrawia wszystkie cioteczki ;)

Posted

[quote name='Ania z Bytomia']
teraz mam chwilkę czasu więc wpisuje wpłaty jakie doszły do mnie w tym miesiącu

MARZEC
agat21 - staruszek 10,00 zł
NA BABLA OD PIANKi - wiesz jak dysponować 361,50 zł
Kasia + staruszek 30,00 zł
na staruszka Bąbla-madzia828 40,00 zł

[quote name='Ania z Bytomia']
rozliczenie Bąbelka (teraz robiłam) od początku lutego do teraz

LUTY

ab-agnieszka 50 zł
agat21 10 zł
pozostałość po Hagerze (uregulowanie długu Bąbelkowego) 62 zł
ALAA 100 zł

MARZEC

agat21 10 zł
NA BABLA OD PIANKi 361,zł
madzia828 40 zł
ALAA 100 zł

KWIECIEŃ

agat21 10 zł
Kasia 30 zł
ALAA 100 zł

Aniu, ja tylko przypominam aby nie było potem jakiś niedomówień - w marcu była ode mnie wpłata ;)

no i głaski dla Bąbla :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
Aniu, ja tylko przypominam aby nie było potem jakiś niedomówień - w marcu była ode mnie wpłata ;)

no i głaski dla Bąbla :loveu:

już sprawdzam, tak to jest jak się ma kilka psiaków i ludzie wpłacają po 10 zł :oops: można dostać zawrotu głowy od tych rozliczeń a jeszcze nie każdy wpisze nick z dogo oraz na jakiego psiaka, ogłupieć można :eek2:

• 3 weeks later...
Posted

nowe rozliczenie Bąbelka :

MARZEC:
agat21 10 zł
Pianka 360 zł (tylko na weta)
kasia 30 zł
madzia828 40 zł
alaa 100 zł

KWIECIEŃ:
agat21 10 zł
kasia 30 zł
alaa 100 zł

(za marzec i kwiecień razem minus 160 zł, nie ruszając tego co pianka posłała ponieważ to jest tylko na weta)

MAJ:
ab-agnieszka 90 zł
agat21 10 zł

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ania a ile kastracja wyszła? i ile wyjdzie operacja?:(

kastracji jeszcze nie było, ma być połączona z zabiegiem wycięcia guza przy odbycie ( pytałam o szacowany koszt zabiegu : ok 200zł w zalezności ile narkozy i szew zejdzie, ale powinniśmy się zmieścić do 200 zł - słowa wetki )
natomiast Bąbelek miał czyszczone ząbki i sporo wyrywanych, ponieważ bolały i chwiały się jak drzewa na wietrze :shake: został usunięty jeden dolny kieł :placz: a tak mu te ząbki wystające dodawały uroku....
Całkiem zapomniałam koszt zabiegu dentystycznego wpisać w rozliczenia :oops: płaciłam 90 zł, jutro to poprawię bo po zarwanej nocce nie chcę się pomylić w rozliczeniach :oops:

Zabieg kastracji musiałam przełożyć ponieważ rodzice wyjeżdżają za granicę na 2 tygodnie i dojdą mi pod opiekę kolejne 2 psiaki i kanarek, przepraszam ale nie dam rady z psem po zabiegu chodzić na kontrole weterynaryjne przy 7 psach, kotem i kanarkiem, będę miała urwanie głowy przy pilnowaniu kota z kanarkiem i zadziornego mini psa rodziców przy Bąbelku który nie lubi jak mu jakiś psiak płci męskiej "podskakuje"
Zabieg umawiam zaraz po powrocie rodziców !