ab-agnieszka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 przelalam dzisiaj 50zl bo nie mialam wczesniej dojscia do mojego konta internetowego Quote
jusstyna85 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 ab-agnieszka napisał(a):przelalam dzisiaj 50zl bo nie mialam wczesniej dojscia do mojego konta internetowego Bardzo dziękujemy .... Quote
Ania z Bytomia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 sunia Kola, jest taka żywa ze fotki musiałam jej robić jak się załatwiała :oops: proszę nie patrzeć na daty przy fotkach, nie ustawiłam przed robieniem fotek :oops: Quote
Ania z Bytomia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 tak ładnie zachęcam do zabawy a tak wyglądają moje plecki :-( Quote
Ania z Bytomia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 prosze sie nie śmiać :p żeby zrobić fotki całej czwórce nocnej bandy, musiałam ich przywiązać do ławki, a raczej do tego co po niej zostało :roll: tak więc spacerek z parku... :lol: Quote
Ania z Bytomia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 jestem znaczny :evil_lol: jedna łapka brązowa druga biaława :cool3: Quote
Ania z Bytomia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 a teraz..... UWAGA ! UWAGA ! najpiękniejsze uzębienie na świecie ! ta fota powinna wisieć we wszystkich gabinetach stomatologicznych !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=3]śmiercionośny oddech powali każdego !!!! :cool3: Quote
Recommended Posts