jusstyna85 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Bardzo Wam dziękuje, to wygląda tak: listopad Alaa 100 zł ab-agnieszka 50 zł agat21 10 zł Kasia 30zł bazarki 13 zł ab-agnieszka 50 zł 240 zł (niestety nie wszyscy wpłacili) dodatkowe wpłay wyrównały. grudzień Alaa 100 zł Beatka 10 zł kasia 30 zł ab-agnieszka 50 zł agat21 10 zł 200 zł Bardzo dziękujemy Quote
jusstyna85 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 koszt badań jest na 1. stronie :( Quote
Alaa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Czyli nie ma na razie zaleglosci? Jak wypadlo ekg? Quote
jusstyna85 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Alaa']Czyli nie ma na razie zaleglosci? Jak wypadlo ekg? Tak naprawde to są,bo DT mial być 240-250 zł + wet,ale zostało to wzięte z tej sumy...niedlugo ruszamy z bazarkami,a jeśli nie znajdzie sie inny DT(blagam, żeby sie znalazł),to Ania zabierze na tymczas następnego,ale to już naprawde będzie przeholowanie przy tylu psach :( w dodatku ten pies dzisiaj został pogryziony :( marny jego los... napisałam do masy os z mapy pomocy w sprawie DT.Ania może uregulować czynsz dopiero w styczniu za 2 miesiące,bo brakło jej troche do 500 zł, tylko że to nic nie daje,bo będzie musiała zapłacić 1000 zł, inaczej znajdzie sie na bruku z tyloma psami i kotem...Nie jest różowo... jesli ktokolwiek wie o jakimś tymczasie,to prosze dajcie mi znać...sprawa jest naprawde pilna http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszek-ze-lzami-dzien-pod-tesco-2-tyg-temu-uciekl-wrocil-pien-potrz-126713/#post11393710 Quote
jusstyna85 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 a ja chciałam podziękować szczególnie 2 osobom za zainteresowanie sie całą sytuacją... Piesek będzie miał DT w W-wie, na razie jest u Ani,a Bąbel daje mu popalić... Poza tym powiem Wam jakiego macie wspaniałego podopiecznego...a jaki mądry...:)Mam dla Was niespodzianke i słowo dziękuje od Bąbla w postaci zdjęć ZAraz będą :) Quote
ab-agnieszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 No prosze jaki Babelo fajniutki!!! Super. Quote
jusstyna85 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 On jest tak brzydki, że aż śliczny...:) Quote
ab-agnieszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 jusstyna85 napisał(a):On jest tak brzydki, że aż śliczny...:) :lol::lol::lol: Quote
Alaa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Sliczny jest ten Babelek:lol:, cos jakby mniej go bylo?:razz: Quote
jusstyna85 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Alaa napisał(a):Sliczny jest ten Babelek:lol:, cos jakby mniej go bylo?:razz: Mogłam osądzić osobiście :) Bąbelek zrzucił troche....jednak nadal kuleczka.Wiecie jak on mnie totalnie olał...nie pamiętał,kto go ściągał z ulicy i niósł taki ciężar...W jego przypadku dobra byłaby kastracja,tylko jak wielkie to ryzyko dla niego...są też sprzeczności,co do wieku...w schronisku,,kiedy go odbierałam chlopak powiedział,że może mieć nawet z 15-18 lat,choć mnie ciężko w to uwierzyć.Uzębienie ma do wymiany jednak... Quote
Alaa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 15-18 lat? Jakos mi sie tak nie za bardzo wydaje:razz: Quote
jusstyna85 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Alaa napisał(a):15-18 lat? Jakos mi sie tak nie za bardzo wydaje:razz: Tak chłopak,który go wydawał powiedział... Quote
ab-agnieszka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 No nie wiem ale napewno mniej niz 10 lat to on niema.Wyglada na starego psiaka ja mysle ze kolo 12-tu ma. Quote
jusstyna85 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Też tak myśle,ale znowu jest bardzo ruchliwy...nie jest leniem...Ania jest bardzo z niego zadowolona... Quote
ab-agnieszka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 To dobrze ze jest ruchliwy to tak jaz ludzmi:lol: Jeden dziadek siedzi bo jest juz stary a drugi biega po gorach bo jest stary ale czuje sie mlodo. Kwestia charakteru. Quote
pixie Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='jusstyna85']On jest tak brzydki, że aż śliczny...:) prosi prosi prosi...aczek cudnosci p.s. malagos ma od wczoraj miejsce...buda kojec ogrodzony...5 zlotych za dobe...promocyjnie przyjaznie..weterynarze na miejscu:lol: i serce ogromne jest juz malutka kolejka tzn dwa psiaki dzis rano doszla ew Milka z Blonia bo jest na ulicy i jeszcze psiak ze slaska - ma sie sytuacja wyklarowac dzis napiszcie do malagos , nigdy nie wiadomo czy prosi....aczek nie znajdzie sie na pierwszy miejscu..wiecie jak na dogo bywa a widze, ze to w typie malagos psiaczek:cool3: "prosiaczek" cudnosci...juz go widze jak podskakuje..tzn chce podskoczyc do tego smakolyka..ale po co skakac moze wyprosi...aczkuje...:evil_lol: Quote
jusstyna85 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='pixie'] prosi prosi prosi...aczek cudnosci p.s. malagos ma od wczoraj miejsce...buda kojec ogrodzony...5 zlotych za dobe...promocyjnie przyjaznie..weterynarze na miejscu:lol: i serce ogromne jest juz malutka kolejka tzn dwa psiaki dzis rano doszla ew Milka z Blonia bo jest na ulicy i jeszcze psiak ze slaska - ma sie sytuacja wyklarowac dzis napiszcie do malagos , nigdy nie wiadomo czy prosi....aczek nie znajdzie sie na pierwszy miejscu..wiecie jak na dogo bywa a widze, ze to w typie malagos psiaczek:cool3: "prosiaczek" cudnosci...juz go widze jak podskakuje..tzn chce podskoczyc do tego smakolyka..ale po co skakac moze wyprosi...aczkuje...:evil_lol: On w żadnym razie nie nadaje sie do budy, to mieszkaniowy piesek,dla niego to byłaby naprawde trauma,ale oczywiście niech zadecydują os wpłącające pieniądze...to zawsze mniejsza suma do wpłaty Quote
ab-agnieszka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mysle ze u Ani ma bardzo dobrze.Szkoda robic mu wode z mozgu zeby go znowu przenosic tymbardziej ze warunki mu sie nie poprawa a nawet bedzie mial gorzej. Mysle ze powinien zostac u Ani. Quote
Alaa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Mysle ze miejsce Babla jest na kanapie;), absolutnie nie kojec. Quote
jusstyna85 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Ja też tak myśle,ale wiadomo czasem lepszy kojec,niż schronisko...Bąbel zakosztował już luksusów w postaci lóżka, więc to byłaby następna tragedia dla niego Quote
jusstyna85 Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 gdzie ten Twoj domek Bąbelku....:( Quote
jusstyna85 Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Dzieeeewczyny trzymajcie kciuki... Dzwonił przed chwilą starszy facet,on i jego żona mają już ok 70-stki,ale całe życie mieli psa.Wydawał sie sensowny, zaproponowałam mu Bąbelka,nie widzieli zdjęcia,ale mają sie zastanowić i jutro zadzwonić... Tak bardzo chciałabym, żeby sie udało... Quote
Recommended Posts