Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo Wam dziękuje, to wygląda tak:

listopad
Alaa 100 zł
ab-agnieszka 50 zł
agat21 10 zł
Kasia 30zł
bazarki 13 zł
ab-agnieszka 50 zł

240 zł (niestety nie wszyscy wpłacili) dodatkowe wpłay wyrównały.

grudzień
Alaa 100 zł
Beatka 10 zł
kasia 30 zł
ab-agnieszka 50 zł
agat21 10 zł

200 zł

Bardzo dziękujemy

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alaa']Czyli nie ma na razie zaleglosci? Jak wypadlo ekg?

Tak naprawde to są,bo DT mial być 240-250 zł + wet,ale zostało to wzięte z tej sumy...niedlugo ruszamy z bazarkami,a jeśli nie znajdzie sie inny DT(blagam, żeby sie znalazł),to Ania zabierze na tymczas następnego,ale to już naprawde będzie przeholowanie przy tylu psach :( w dodatku ten pies dzisiaj został pogryziony :( marny jego los...

napisałam do masy os z mapy pomocy w sprawie DT.Ania może uregulować czynsz dopiero w styczniu za 2 miesiące,bo brakło jej troche do 500 zł, tylko że to nic nie daje,bo będzie musiała zapłacić 1000 zł, inaczej znajdzie sie na bruku z tyloma psami i kotem...Nie jest różowo...

jesli ktokolwiek wie o jakimś tymczasie,to prosze dajcie mi znać...sprawa jest naprawde pilna

http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszek-ze-lzami-dzien-pod-tesco-2-tyg-temu-uciekl-wrocil-pien-potrz-126713/#post11393710

Posted

a ja chciałam podziękować szczególnie 2 osobom za zainteresowanie sie całą sytuacją... Piesek będzie miał DT w W-wie, na razie jest u Ani,a Bąbel daje mu popalić...

Poza tym powiem Wam jakiego macie wspaniałego podopiecznego...a jaki mądry...:)Mam dla Was niespodzianke i słowo dziękuje od Bąbla w postaci zdjęć

ZAraz będą :)

Posted

Alaa napisał(a):
Sliczny jest ten Babelek:lol:, cos jakby mniej go bylo?:razz:

Mogłam osądzić osobiście :) Bąbelek zrzucił troche....jednak nadal kuleczka.Wiecie jak on mnie totalnie olał...nie pamiętał,kto go ściągał z ulicy i niósł taki ciężar...W jego przypadku dobra byłaby kastracja,tylko jak wielkie to ryzyko dla niego...są też sprzeczności,co do wieku...w schronisku,,kiedy go odbierałam chlopak powiedział,że może mieć nawet z 15-18 lat,choć mnie ciężko w to uwierzyć.Uzębienie ma do wymiany jednak...

Posted

[quote name='jusstyna85']On jest tak brzydki, że aż śliczny...:)

prosi prosi prosi...aczek
cudnosci

p.s. malagos ma od wczoraj miejsce...buda kojec ogrodzony...5 zlotych za dobe...promocyjnie przyjaznie..weterynarze na miejscu:lol: i serce ogromne

jest juz malutka kolejka
tzn dwa psiaki
dzis rano doszla ew Milka z Blonia bo jest na ulicy
i jeszcze psiak ze slaska - ma sie sytuacja wyklarowac dzis

napiszcie do malagos , nigdy nie wiadomo czy prosi....aczek nie znajdzie sie na pierwszy miejscu..wiecie jak na dogo bywa

a widze, ze to w typie malagos psiaczek:cool3: "prosiaczek"

cudnosci...juz go widze jak podskakuje..tzn chce podskoczyc do tego smakolyka..ale po co skakac moze wyprosi...aczkuje...:evil_lol:

Posted

[quote name='pixie']

prosi prosi prosi...aczek
cudnosci

p.s. malagos ma od wczoraj miejsce...buda kojec ogrodzony...5 zlotych za dobe...promocyjnie przyjaznie..weterynarze na miejscu:lol: i serce ogromne

jest juz malutka kolejka
tzn dwa psiaki
dzis rano doszla ew Milka z Blonia bo jest na ulicy
i jeszcze psiak ze slaska - ma sie sytuacja wyklarowac dzis

napiszcie do malagos , nigdy nie wiadomo czy prosi....aczek nie znajdzie sie na pierwszy miejscu..wiecie jak na dogo bywa

a widze, ze to w typie malagos psiaczek:cool3: "prosiaczek"

cudnosci...juz go widze jak podskakuje..tzn chce podskoczyc do tego smakolyka..ale po co skakac moze wyprosi...aczkuje...:evil_lol:

On w żadnym razie nie nadaje sie do budy, to mieszkaniowy piesek,dla niego to byłaby naprawde trauma,ale oczywiście niech zadecydują os wpłącające pieniądze...to zawsze mniejsza suma do wpłaty

Posted

Dzieeeewczyny trzymajcie kciuki...

Dzwonił przed chwilą starszy facet,on i jego żona mają już ok 70-stki,ale całe życie mieli psa.Wydawał sie sensowny, zaproponowałam mu Bąbelka,nie widzieli zdjęcia,ale mają sie zastanowić i jutro zadzwonić...

Tak bardzo chciałabym, żeby sie udało...