Pipi Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Przyszłam odwiedzić, a tu, nikogo nie ma?! :roll::-( Puk,puk ! ! !? ? ? Quote
jambi Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 no właśnie gdzie Blissss? co z nią??? wie ktoś???? Quote
Pipi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Blisss, brakuje nam Ciebie i zwierzaków!:loveu: czy coś się stało? :niewiem: Wracaj, prosimy :helo::shock::mdleje::bigcry: Quote
Pipi Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Blisss, gdzie jesteś????? :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Pipi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Martwię się, czy nic się nie stało? Czy ktoś z nas coś wie, dlaczego nie ma naszej kochanej Blisss? Quote
madziamn Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Pipi napisał(a):Martwię się, czy nic się nie stało? Czy ktoś z nas coś wie, dlaczego nie ma naszej kochanej Blisss? Pewnie bidulka zapracowana jest ale może lada dzien znajdzie chwilę i się odezwie. Quote
Pipi Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Pipi napisał(a):Martwię się, czy nic się nie stało? Czy ktoś z nas coś wie, dlaczego nie ma naszej kochanej Blisss? Nasza Ciocia Blisss, na razie nie może być z nami, ale pozdrawia bardzo, bardzo serdecznie i prosi o trzymanie kciuków za Biedronę w poniedziałek. Panienka bedzie miała sterylizację. Jak Ciocia znajdzie chwilę to napisze. Pozdrawiamy Cię kochana Blisss, trzymaj się :loveu: Quote
Blisss Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 jestem na chwilę tylko ... dzięki że jesteście - ja niestety nie mogę być z Wami - mam nadzieję, że to chwilowy stan ale co będzie tego nie wiem .... piszę korzystając z czyjejś uprzejmości więc króciutko tylko. Biedrona ma juto ciapanie. Z Miszą nienajlepiej - właśnie byliśmy u weta rano był ,,normalny" a koło 10 zaczęło go telepać, trzęsie się ma zaburzenia równowagi i orientacji ... dostał jakieś medykamenty - trochę mu lepiej - nie trzęsie się już tak mocno ale dalej go ,,zarzuca" - jutro kolejne wizyty przed nami ... diagnoza ,,oczno-macana" - obiawy padaczkowe, może jakiś wylew ... no .... przepraszam Was że znikłam - nie jest to moim wyborem i robię wszystko żeby ten stan zmienić. Mój telefon - ten który niektóre z Was miały już do mnie nie należy ... wysłałbym nowy ale kontaktów też nie mam ... jeśli ktoś chce mój tel to podałam go Pipi lub niech napisze może tutaj - może będę miała jakąś okazję żeby zerknąć .... pozdrawiam mocno i mam nadzieję, że jak się popieprzy to potem polepszy co? Quote
Bila Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 :calus::calus::calus::calus::calus:Kochana, dół jest po to, żeby się z niego odbijać. Trzymam kciuki i się nie poddawaj Quote
ockhama Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 no witaj ;) pusto było bez Ciebie... oby wszystko poukładało się tak jak chcesz - trzymamy kciuki i myślimy ciepło - będzie dobrze bo... BO TAK! Quote
Pipi Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Blisss napisał(a): pozdrawiam mocno i mam nadzieję, że jak się popieprzy to potem polepszy co? Na pewno tak będzie ;) , trzymajcie się :kiss_2: i czekamy na Was - na Ciebie Blisss :loveu: Quote
malawaszka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 czy ja mogę prosić tel do Bliss - martwię się Miszą - czy wykluczyliście babesiozę?????? trzymam za Was :kciuki: Quote
jambi Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 oj jak dobrze że jesteś! trzymam kciuki za Miszkę i za Was wszystkich! Blisss napisał(a): mam nadzieję, że jak się popieprzy to potem polepszy co? jasne że tak!!!!!!! Quote
malawaszka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Miszkopodobny - zapraszam na kolejny wątek http://www.dogomania.pl/threads/197289-Kolejny-sznaucerek-mini-kolejny-porzucony-kolejny-bezdomny....-%C5%81owicz Quote
weszka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Bliss co cię nie zabije to cię wzmocni. Trzymaj się kochana! Wysyłam dobre myśli w Twoją stronę. I trzymam mocno za Miszkę! Quote
madziamn Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cioteczko Bliss wiem że sobie poradzisz ale jestem z Tobą myślami i za Miszke też kciuki trzymam bo u Biedrony to pewnie już ok. Quote
enia Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='malawaszka']czy ja mogę prosić tel do Bliss - martwię się Miszą - czy wykluczyliście babesiozę?????? trzymam za Was :kciuki:[/QUOTE] czy coś wiadomo? Bliss pozdrawiam ciepło:loveu: trzymaj sie i nie daj sie dziewczyno:loveu: Quote
malawaszka Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 niedawno dostałam smsa, że z Miszą już ok Quote
jambi Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='malawaszka']niedawno dostałam smsa, że z Miszą już ok[/QUOTE] a z Blissss? Quote
Pipi Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [FONT="Arial"][SIZE="3"]Kochana Ciociu Blisss Życzymy Tobie zwierzakom i wszystkim ktorych kochasz Zdrowych Spokojnych Radosnych Świąt Wielkanocnych Oraz Mokrego Dyngusa Wesołego Alleluja [/FONT] Quote
Recommended Posts