Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blisss, brakuje nam Ciebie i zwierzaków!:loveu: czy coś się stało? :niewiem: Wracaj, prosimy :helo::shock::mdleje::bigcry:

Posted

Pipi napisał(a):
Martwię się, czy nic się nie stało? Czy ktoś z nas coś wie, dlaczego nie ma naszej kochanej Blisss?

Pewnie bidulka zapracowana jest ale może lada dzien znajdzie chwilę i się odezwie.

• 2 weeks later...
Posted

Pipi napisał(a):
Martwię się, czy nic się nie stało? Czy ktoś z nas coś wie, dlaczego nie ma naszej kochanej Blisss?

Nasza Ciocia Blisss, na razie nie może być z nami, ale pozdrawia bardzo, bardzo serdecznie i prosi o trzymanie kciuków za Biedronę w poniedziałek. Panienka bedzie miała sterylizację.
Jak Ciocia znajdzie chwilę to napisze. Pozdrawiamy Cię kochana Blisss, trzymaj się :loveu:

Posted

jestem na chwilę tylko ...

dzięki że jesteście - ja niestety nie mogę być z Wami - mam nadzieję, że to chwilowy stan ale co będzie tego nie wiem ....

piszę korzystając z czyjejś uprzejmości więc króciutko tylko.

Biedrona ma juto ciapanie.
Z Miszą nienajlepiej - właśnie byliśmy u weta
rano był ,,normalny" a koło 10 zaczęło go telepać, trzęsie się ma zaburzenia równowagi i orientacji ... dostał jakieś medykamenty - trochę mu lepiej - nie trzęsie się już tak mocno ale dalej go ,,zarzuca" - jutro kolejne wizyty przed nami ...

diagnoza ,,oczno-macana" - obiawy padaczkowe, może jakiś wylew ...

no ....

przepraszam Was że znikłam - nie jest to moim wyborem i robię wszystko żeby ten stan zmienić. Mój telefon - ten który niektóre z Was miały już do mnie nie należy ... wysłałbym nowy ale kontaktów też nie mam ...

jeśli ktoś chce mój tel to podałam go Pipi lub niech napisze może tutaj - może będę miała jakąś okazję żeby zerknąć ....

pozdrawiam mocno i mam nadzieję, że jak się popieprzy to potem polepszy co?

Posted

Blisss napisał(a):

pozdrawiam mocno i mam nadzieję, że jak się popieprzy to potem polepszy co?

Na pewno tak będzie ;) , trzymajcie się :kiss_2: i czekamy na Was - na Ciebie Blisss :loveu:

Posted

oj jak dobrze że jesteś!

trzymam kciuki za Miszkę i za Was wszystkich!

Blisss napisał(a):
mam nadzieję, że jak się popieprzy to potem polepszy co?

jasne że tak!!!!!!!

Posted

[quote name='malawaszka']czy ja mogę prosić tel do Bliss - martwię się Miszą - czy wykluczyliście babesiozę??????

trzymam za Was :kciuki:[/QUOTE]
czy coś wiadomo?
Bliss pozdrawiam ciepło:loveu:
trzymaj sie i nie daj sie dziewczyno:loveu:

• 4 months later...
Posted

[FONT="Arial"][SIZE="3"]Kochana Ciociu Blisss
Życzymy Tobie zwierzakom i wszystkim ktorych kochasz
Zdrowych Spokojnych Radosnych Świąt Wielkanocnych
Oraz Mokrego Dyngusa
Wesołego Alleluja
[/FONT]