Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma podobno 3 lata .

Jego właściciele go przyprowadzili i powiedzieli ze mieli wypadek i psa szyja boli. Psa prześwietlili - założyli blokadę - przeszło.... ale ludzi juz nie było. Zadzwonili potem ze go nie chcą, że go trzeba uśpić bo mają 3 inne psy i z chorym sie nie będą bawić. Kanalie.... :mad:

Lekarka powiedziała że nie uśpi zdrowego pięknego psa i że maja się go zrzec. Od lekarki sie o nim dowiedziałam.

DO poniedziałku będzie w klinice, potem potrzebna kasa na HOTEL!!!!!!!!!!!!

POMOCY

POMÓŻCIE W SZUKANIU DOMU!!!!!!!!!!!!! Błagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedaczek boi sie głatownych ruchów. Naszym zdaniem dostawał regularny łomot.......

Jest tak piękny, tak przyjazny ....... Jutro spotkam się z dr Dobrusią to podam szczegóły "medyczne" - czy blokady musi dostawać długo czy tylko jednorazowo ........ co sie właściwie stało z kręgosłupem.

Posted

Co za świnie... :( Czasami brak mi słów, żeby powiedzieć co myślę o niektórych pseudoludziach.

Piękne i młode psisko. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom.

Mogę zrobić allegro i alegratkę. Tylko na kogo podać namiary? No i co wiemy o psiaku, poza tym, że świnie go zostawiły i że ma 3 lata oraz jakiś problem z kręgosłupem. Czy wiemy jaki jest jego stosunek do innych psów/kotów, czy jest hałaśliwy, czy potrafi chodzić na smyczy, itd. itp.

Posted

Nóż się w kieszeni otwiera na ludzką podłość :angryy::placz:
Śliczny jest :loveu: moja ukochana sznaucerza morda :loveu:
Dam na sznaucerzego bloga + allegro mogę i inne ogłoszenia tylko więcej danych by się właśnie przydało no i na kogo namiar podawać. To czekam na detale i działamy!

Posted

cioteczki w razie gdyby kasa była potrzebna na hotel lub leczenie zrobie bazarek tylko bym prosiła o przypomnienie na pw bo czasem nie nadązam i moge zapomniec. inaczej pomóc nie dam rady jeszcze ogłoszenia moge zrobic ale tu już jak cioteczki wspominały potrzebne wiecej informacji o psie. Kochana sznaucerza mordulka a uśpic to bym tych ludzi uśpiła i to skutecznie młotkiem:mad:.

Posted

:shake: no brak mi już słów...

czy ktoś zrobił allegro?

Amikat kochana gdzie on jest? No i co z jego zdrowiem, że aż tak się go podłe padalce pozbyły? jaki do psów, ludzi, dzieci - nic nie powiedzieli o psie nawet? a imię chociaż mu zostawili?:angryy:

aha a weci potwierdzają te 3 lata?

Posted

Prosimy o więcej info i kontakt, a ja póki co robię allegro z takimi danymi jakie są (uzupełnię później).
No i do schronu to on nie może trafić :shake: trzeba będzie się zająć hotelem.