malawaszka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 bo tak było napisane, ale to była pomyłka - chyba że to ja pokręciłam :lol: Quote
amikat Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Nic nie pokręciłaś. Tek jest. Fosterek kocha spacerki - KOCHA! Chodzi bez smyczy przy nodze i sie pilnuje. Kochany jest! Quote
weszka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Wszystkiego dobrego Fosterku! Zasługujesz na wspaniałe życie! Quote
jotka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Foster w drodze do nowego świata! Lepszego niż u baby, która najpierw psa wymnożyła, a potem chciała uśpić. Quote
weszka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 To czekamy na wieści z lepszego miejsca na ziemi :) 3maj się Foster! Quote
jotka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Foster już w nowym domu, resztę relacji zda Amikat, jak wróci. Quote
maciaszek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Foster w nowym, wspaniałym domu. Ma mniejszego kumpla. Czarnego sznaucera :). I w ogóle jest super. Amikat pewnie napisze więcej. Ale na razie wraca do formy po przejechaniu 2500 km... No i chwilowo nie ma dostępu do netu. Quote
amikat Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Sznaucer mieszka pod Berlinem. Pani i Pancio super - mogłam poznać osobiiście! Mieszka z kumplem sznaucerem średniakiem czarnym jak on! W poniedziałek jechał z Panią do fryzjera żeby pięknie wyglądać. Biega za patykiem jak szalony, maltretuje i "zeszmaca" gumowe piłeczki...... Myślę ze zaczął nowe fajne życie. Co ciekawe - kobiety sie boi, podchodzi z ogromna rezerwą . Jego nowa Pani bierze go na smakołyki..... przekupstwo! Za facetem chodzi jak cień....wygląda na to ze to kobiety zalazły mu w życiu za skórę...... Quote
madziamn Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ale fajnie ze dobry domek sie znalazł. Musiała mu sie jakaś Pani narazic ale jak pozna ze ta jest ok to sie przyzwyczai i wszystko będzie dobrze. Quote
amikat Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Oto FOSTEREK obecnie AREK w nowym domeczku. Psiak spisuje sie świetnie. Ma wielki ogród do dyspozycji. Jest rozpieszczany. Zobaczcie jak pieknie wygląda obcięty!!!! Quote
maciaszek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 I ogród ładny też ma chyba :). Pofarciło się chłopakowi! Amikat, zmień tytuł !!! Quote
malawaszka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Aneta - to kto w końcu pojechał do Niemiec - Portos czy Foster? :evil_lol: Quote
amikat Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Oczywiście że FOSTER / ARECC. Portos siedzi w cieplutkim domku pod Krakowianem ma sie świetnie. Quote
amikat Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Nowe foteczki przyszły! Wszystko u AARECA ok! Quote
malawaszka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 śliczności szczęsliwe :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Cudny :) kochany, szczęśliwy i bezpieczny :) Quote
Recommended Posts