Jagienka Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [B]24 zł od Jagienka[/B] - za ksiązki od Annie&Bonnie [B]35 zł od tupadlo[/B] z bazarku fony [SIZE=3][B]Spłaciłyśmy październik 2011[/B][/SIZE] :laugh2_2: Quote
Felka z Bagien Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Jagienka'][B]24 zł od Jagienka[/B] - za ksiązki od Annie&Bonnie [B]35 zł od tupadlo[/B] z bazarku fony [SIZE=3][B]Spłaciłyśmy październik 2011[/B][/SIZE] :laugh2_2:[/QUOTE] Brawo!:multi::multi::multi: Quote
Ank@ Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Mam propozycję. Zrobię ogłoszenia dla Waszych psów, tylko podeślijcie mi proszę na meila pakiecik: tekst +3 dobre zdjęcia + telefon kontaktowy i meil. (Tekst proszę nie w Wordzie, tylko jako treść meila) Ogłoszenia będą zrobione z moich kont, więc nie przyjdą do Was linki aktywacyjne, ale dane kontaktowe oczywiście do Was. Po prostu tak mi łatwiej wklepywać ogłoszenia... Wszystkim zrobię gumtree i tablicę, a dla psów powyżej 7lat psiegarnemarzenia. Nie gwarantuję, że ogłoszenia pojawią się dla wszystkich psiaków równocześnie, ale obiecuję, że wszystkie dodam. Może tak być? Quote
Jagienka Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Ank@']Mam propozycję. Zrobię ogłoszenia dla Waszych psów, tylko podeślijcie mi proszę na meila pakiecik: tekst +3 dobre zdjęcia + telefon kontaktowy i meil. (Tekst proszę nie w Wordzie, tylko jako treść meila) Ogłoszenia będą zrobione z moich kont, więc nie przyjdą do Was linki aktywacyjne, ale dane kontaktowe oczywiście do Was. Po prostu tak mi łatwiej wklepywać ogłoszenia... Wszystkim zrobię gumtree i tablicę, a dla psów powyżej 7lat psiegarnemarzenia. Nie gwarantuję, że ogłoszenia pojawią się dla wszystkich psiaków równocześnie, ale obiecuję, że wszystkie dodam. Może tak być?[/QUOTE] [B]Ank@[/B] :loveu: A co w zamian?? ;) Byłoby cudownie, oczywiście!!! Bariego i Dingo poogłaszałam, niestety z kontaktem na karusiap musze poczekać aż się zdezaktualizują, zeby móc ogłosić na siebie... Rufus i Walker, wiem, że to idiotycznie zabrzmi, ale nie wiem co o nich napisać, nie mam nawet pomysłu jak powinny wyglądac ich domy. Chłopaki są słabo kontaktowe, duże, starsze, Walker absolutnie do innych zwierząt nie może, Rufus nie wiadomo... Ania, wyślij mi na pw Twojego maila. To podeślę tekst dla pcheł chociaż (Zuzia, Jagódka i Cyganek). No i jeszcze raz dziękuję!!!! :iloveyou: Quote
Ank@ Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Jagienka'][B]Ank@[/B] :loveu: A co w zamian?? ;) Byłoby cudownie, oczywiście!!! Bariego i Dingo poogłaszałam, niestety z kontaktem na karusiap musze poczekać aż się zdezaktualizują, zeby móc ogłosić na siebie... Rufus i Walker, wiem, że to idiotycznie zabrzmi, ale nie wiem co o nich napisać, nie mam nawet pomysłu jak powinny wyglądac ich domy. Chłopaki są słabo kontaktowe, duże, starsze, Walker absolutnie do innych zwierząt nie może, Rufus nie wiadomo... Ania, wyślij mi na pw Twojego maila. To podeślę tekst dla pcheł chociaż (Zuzia, Jagódka i Cyganek). No i jeszcze raz dziękuję!!!! :iloveyou:[/QUOTE] Uśmiech w zamian ;) mój meil: [email][email protected][/email] Quote
Felka z Bagien Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Ank@']Uśmiech w zamian ;) mój meil: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Ania ma usmiech Mony Lizy i pewnie takiego oczekuje. Nie wiem Jagienka jaki ty masz i czy sprostasz?:thumbs::boom: A Baca też się "zmieści" Aniu?:help1: Quote
Jagienka Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Ank@']Uśmiech w zamian ;) mój meil: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Aniu :mdrmed: No to zabieram się za tworzenie :) [quote name='Felka z Bagien']Ania ma usmiech Mony Lizy i pewnie takiego oczekuje. Nie wiem Jagienka jaki ty masz i czy sprostasz?:thumbs::boom: A Baca też się "zmieści" Aniu?:help1:[/QUOTE] Niezły mam, niezły... najwyżej będą reklamacje, ale to już jak ogłoszenia będą działały :diabloti: A co do Bacy, to nie wiem czy warto się blokować teraz jak ma średnie zdjęcia, tzn zdjęcia są piękne, ale on wtedy miał taką wypłoszową sierść. Podeślę Ani też jego, a jak będa aktualne zdjęcia to się podmieni najwyżej. Quote
Jagienka Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Ani@, wszystkie Ci wysłałam... :oops: Quote
majku33krakow Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [SIZE=3][B]Spłaciłyśmy październik 2011[/B][/SIZE] :laugh2_2:[/QUOTE] a ja sie wcale nie ciesze,tylko ciekawy jestem jakim kosztem zapłaciliscie ten październik,ciekawy jestem czego i kto sobie odmówił,żeby zapłacić pazdziernik. Quote
Ank@ Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Ok, zabiorę się wieczorem za ogłoszenia. Quote
skrzeli Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Jagienka'] Byłoby cudownie, oczywiście!!! Bariego i Dingo poogłaszałam, niestety z kontaktem na karusiap musze poczekać aż się zdezaktualizują, zeby móc ogłosić na siebie...[/QUOTE] O ile to nie wścibskie pytanie - czy karusiap już nie zajmuje się psimi sprawami ? Quote
Klaudia M. Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Mąż przed chwilką znalazł przy drodze psa, strasznie wychudzony, kaszle... dzwoniłam do weterynarza...ale będzie dostepny dopiero jutro. Co robić??? Ps: oprócz tego że zabralismy go do domu... Ps: ja jestem w pracy, mąż twierdzi ze to szczeniak wilczura, pies ledwo chodzi jest wychudzony przewraca się Quote
black sheep Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Napisz na tym wątku, tu rzadko ktoś zagląda [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/32052-W%C4%85tek-Krakowskich-Zwierzak%C3%B3w?p=20172140#post20172140[/url] Quote
Klaudia M. Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Dziękuje, nakarmiłliśmy psa... je łapczywie ale nie dajemy mu dużo. Jutro zawieziemy go do schroniska w Krakowie. Quote
Felka z Bagien Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Klaudia M.']Dziękuje, nakarmiłliśmy psa... je łapczywie ale nie dajemy mu dużo. Jutro zawieziemy go do schroniska w Krakowie.[/QUOTE] A nie możecie go gdzieś ulokować?Serce się kraje,jak się czyta takie rzeczy.Ludzie są naprawdę slepi,głusi,głupi.Jak taka bida musiała się długo wałęsać?Ile przecierpiał. Quote
Klaudia M. Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Mam w domu trzy psy w tym jeden na dt + kot. Nie mam ogrodzonej posesji i wszystkie zwierzęta trzymam w domu. W tym miesiącu pracuje 381h. i mimo szczerych chęci nie mogę zaopiekować sie tym psem. Pies ma ślady bicia, bał się gdy zobaczył rękę mojego męża. Także musiał wycierpieć strasznie dużo, nie mam nikogo kto mógłby się nim zaopiekować. [COLOR=#ff0000][B][SIZE=5] To jest mały 10 kg, stary (siwe włoski) piesek może tutaj znalazłby się ktoś kto mu pomoże i weźmie go do siebie???[/SIZE][/B][/COLOR] Quote
zytta Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 dziewczyny, tu jest parę zdjęć kociego buraska (nie wiem gdzie je wrzucić, więc wrzucam tutaj) : [URL]https://picasaweb.google.com/113016471325834487160/Burasek22Grudnia2012?authuser=0&feat=directlink[/URL] Quote
jotpeg Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 :tree1::tree1:[COLOR=#008000][B][I] Dobrych Świąt i dobrych domów dla podopiecznych!!![/I][/B][/COLOR][COLOR=#000000] [/COLOR]:tree1::tree1: Quote
Jagienka Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 [B]jotpeg[/B], bardzo dziękujemy!! :loveu: [B]BAZARRR!!! [/B]Filmy, nówki sztuki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237643-***-KINOMANIACY-DO-ATAKU!!!!!***-na-Kraków-do-12-01-godz-17[/URL] Quote
Jagienka Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [B]nachwile 45 zł[/B] za płyty od fony Dziękujemy :loveu: Quote
black sheep Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Taki bardzo mini bazareczek [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238096-Mini-ekspresowy-kaftanik-na-du%C5%BCego-pieska-i-kalendarz-z-pieskami!-Na-krak-Do-8-I[/url] Quote
Jagienka Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='black_sheep']Taki bardzo mini bazareczek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238096-Mini-ekspresowy-kaftanik-na-dużego-pieska-i-kalendarz-z-pieskami!-Na-krak-Do-8-I[/URL][/QUOTE] [B]black_sheep :loveu: [/B] Quote
Jagienka Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [B]bahlsa 50 zł[/B] za ufundowanie wizyty dla Bacy, mało jej było, że znalazła chętną, chętna sama ufundowała, więc pieniazki idą na Nasze psiaki :loveu:[B] Jagienka 40 zł[/B] za lalki i ksiązkę Quote
Jagienka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [B]ewikS 140,50 zł[/B] (wieeeelka nadpłata :crazyeye:) bazarku fony Dziękuję :loveu: Quote
Jagienka Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [B]ewikS 130 zł joanka40 12 zł [/B]i to wszystko z bazarku fony :loveu: Zapłaciłysmy już troszkę za listopad 2011 a tym samym spłaciłysmy dług Tobiego... o ile ktoś go jeszcze pamieta... taka długa ruda szczotka o pięknym psim sercu :) Quote
Recommended Posts