Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Felka z Bagien']Tylko żeby jeszcze było wiadomo, który pies, jak ma na imię:p[/QUOTE]

To nie wiem, mogę dorobić imiona, ale uznałyśmy z Jagienką, że z napisami będzie już za dużo tego wszystkiego... No i jak ktoś chce, to znajdzie co to za pieski, będzie link do wątku

Posted

[quote name='black_sheep']W sumie mogłam wyciąć tą rękę, jakoś teraz na to wpadłam:/ Ale pewnie i tak niedługo zwierzaki pójdą do nowych domków i trzeba będzie nowe zrobić:D[/QUOTE]
Oby Twoje słowa były prorocze. Ja strasznie dawno nie byłam i nawet nie wiem jaki jest "stan" może np. coś poszło do domu?? Miesiąc już futer nie widziałam.

Posted

Przepraszam za off ale niech idzie w świat :)

[video=youtube;fcV56c0_kkI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fcV56c0_kkI#![/video]

Posted

Naszą koleżankę na dogo Elaję zalało...:shake:
Ma aktualnie u siebie 5 psów i 2 kotki.

Sytuacja nie jest zbyt ciekawa - karma i wiele innych rzeczy poszło z wodą, całe szczęscie w ostatniej chwili uratowała swoje psiaki z podwórka...

Szczęście w nieszczęściu, że rzeka wylała w dzień!
Mimo, że Ela nie chce prosić o pomoc, ta na pewno się przyda!
Jak wiecie Elaja wiele psiaków brała na tymczas całkowicie bezpłatny, teraz czekają ją ogromne wydatki związane z remontem i porządkami, straconymi zapasami i drobnymi sprzętami.
Teraz ona sama potrzebuje pomocy.
Dobrze, ze nikomu nic się nie stało bo dom stał w rwącej rzece a woda sięgała okien na parterze.
Cały parter został zalany, a psiaki przetrzymane na piętrze (Korcia- onka uratowana w ostatniej chwili z kojca bo nurt wody w ogrodzie był już bardzo silny i prawie porwał psiaka, gdyby nie kraty to pewnie by popłynęła)…

Potrzebna jest:
- karma dla psów i kotów
- żwirek koci
- środki czystości myślę, ze też się przydadzą
!!!

Gdyby ktoś był w stanie pomóc prosimy o kontakt!
Paczka wieziona będzie z Krakowa, chyba że ktoś chciałby bezpośrednio pocztą.

Posted

[quote name='paoiii']Naszą koleżankę na dogo Elaję zalało...:shake:
Ma aktualnie u siebie 5 psów i 2 kotki.

Sytuacja nie jest zbyt ciekawa - karma i wiele innych rzeczy poszło z wodą, całe szczęscie w ostatniej chwili uratowała swoje psiaki z podwórka...

Szczęście w nieszczęściu, że rzeka wylała w dzień!
Mimo, że Ela nie chce prosić o pomoc, ta na pewno się przyda!
Jak wiecie Elaja wiele psiaków brała na tymczas całkowicie bezpłatny, teraz czekają ją ogromne wydatki związane z remontem i porządkami, straconymi zapasami i drobnymi sprzętami.
Teraz ona sama potrzebuje pomocy.
Dobrze, ze nikomu nic się nie stało bo dom stał w rwącej rzece a woda sięgała okien na parterze.
Cały parter został zalany, a psiaki przetrzymane na piętrze (Korcia- onka uratowana w ostatniej chwili z kojca bo nurt wody w ogrodzie był już bardzo silny i prawie porwał psiaka, gdyby nie kraty to pewnie by popłynęła)…

Potrzebna jest:
- karma dla psów i kotów
- żwirek koci
- środki czystości myślę, ze też się przydadzą
!!!

Gdyby ktoś był w stanie pomóc prosimy o kontakt!
Paczka wieziona będzie z Krakowa, chyba że ktoś chciałby bezpośrednio pocztą.

to wytłumacz jej że jest jeszcze troche ludzi którym sprawia wielka radosc pomaganie innym.

Posted

Ludzie kochani, szukamy kogos z Krakowa, kto mógłby podjechac do pewnego domu, "przyjrzeć się" sytuacji i zrobić suczce zdjęcia do ogloszeń.
Czy ktos mógłby pomóc? Bardzo proszę, ja jestem spod Jeleniej Góry...

Posted

[quote name='beta ata']Ludzie kochani, szukamy kogos z Krakowa, kto mógłby podjechac do pewnego domu, "przyjrzeć się" sytuacji i zrobić suczce zdjęcia do ogloszeń.
Czy ktos mógłby pomóc? Bardzo proszę, ja jestem spod Jeleniej Góry...
beta ata, lepiej napisz na tym wątku, tam wchodzą krakusy:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/32052-W%C4%85tek-Krakowskich-Zwierzak%C3%B3w

A ja zapraszam jeszcze na bazar, a na nim....
- głośniki
- radio pod proysznic
- ekspres do kawy
- wilkina
- torebki na szyje
- inne
http://www.dogomania.pl/forum/threads/244298-G%C5%82o%C5%9Bniki-radio-pod-prysznic-ekspres-do-kawy-wiklina-na-Krak%C3%B3w-do-30-06-godz-20?p=20958355#post20958355

Posted

[quote name='AMIGA']Karolinko, trochę się martwię, czy doszły pieniążki, bo nic nie piszesz? :-([/QUOTE]
Jejku przepraszam, tak oczywiscie!!
Juz potwierdze na watku i bardzo dziekuje:):)

• 2 weeks later...