Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='greatmadwomen']ciotki które psiaki od Was potrzebują ogłoszeń? jeśli któreś nie mają to podajcie mi kontakt, zdjęcia i tekst[/QUOTE]
Paulina daj mi proszę na pw Twojego maila to wyślę :) Dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='Jagienka']Kurde ja w pt będę chyba w Skawinie i zawijać będę wieczorem o Kraków. Mam Was jakoś po drodze na tej trasie? Chyba, że do Pana Tomka i w sobotę sobie odbierzemy, bo będziemy w hotelu. Ale na stałe.... na stałe... ?[/QUOTE]

Na stale raczej nie ale na pewno na dlugo, jestesmy juz od tygodnia w stanach... Transporterek, wraz z zawartoscia tj. rozne dziwne rzeczy ktore mozna chyba sprzedac zostal u nas na strychu, ale sprobuje zalatwic zeby nasi najemcy chociaz do centrum Wam go gdzies podrzucili moze

Posted

Przyszłam w odwiedziny do Waszych krakowskich bezdomniaków :)

I przy okazji zapraszam na [FONT=Comic Sans MS]Bazarek[/FONT] z ręcznie robionymi pokrowcami na telefon i nie tylko.
ZAPRASZAM!!!

Posted

[B]5,50 zł od Javena[/B] za torbę
[B]10 zł od Nutusia[/B] za torbę termoizolacyjną
Dziękuję za zakupy :loveu:

Nasz dług hotelu wynosi aktualnie 3410 zł... bazary nie idą :sad:

Posted

ja przypominam, ze mam trochę ciuchów na bazarek, może by coś poszło, ale nie mam jak sie zająć zorganizowaniem bazaru, musiał by ktoś te rzeczy ode mnie wziąć.

Posted

[quote name='Asior']ja przypominam, ze mam trochę ciuchów na bazarek, może by coś poszło, ale nie mam jak sie zająć zorganizowaniem bazaru, musiał by ktoś te rzeczy ode mnie wziąć.[/QUOTE]
Asiu pamiętam, jestem w Krk raz na dwa tyg na sob i pół niedz, nie wiem czy to ogarnę czasowo. A bardzo by mi pasowało, bo w tym tyg planuję zrobić bazar ciuchowy, więc akurat... tylko ja juz nie mam gdzie trzymac rzeczy na bazary, wystawiam je regularnie i się ciezko sprzedają, zalegają u mnie niektóre już 5 lat (sic!) i nie bardzo wiem co z nimi zrobić...

Posted

Asior dała Nam FANTASTYCZNE rzeczy.M.in. Prześliczne ciuchy dla maluchów - aż żałuję, że nie mam... i taką cudowną bluzkę w kwiaty, o którą będę walczyć ;) Jutro porobię ostatnie zdjęcia (nie wyszły aż takie ciemne, Asia ocenisz jak wystawię najwyżej wtedy będziemy kombinować :) ) i pomiary i najpóźniej w czw będzie bazar.
Asia, dziękujemy bardzo!!!!!!!! :iloveyou:

Posted

Ciotki, sorry za zaśmiecanie, ale bardzo potrzebujemy pomocy i w przyszłości też możecie liczyć na naszą pomoc.Potrzebujemy głosów w wewnętrznej ankiecie dogo do Krakvetu. Nasza dogomaniaczka Pipi, nie wspierana przez żadną organizację potrzebuje karmy dla przygarnianych zwierzaków. Każdy głos na wagę złota!!!

Posted

Dziewczyny mam rzeczy, które może raz były zalożone lub wogóle nie noszone i także inne tam rzeczy. Chcialabym je przekazać na bazarek dla Waszych podopiecznych, jak również mojego podopiecznego Misia. Czy zgadzacie się na to? Tylko muszę Was prosić o zrobienie bazarku (brak umiejętności i czasu z mojej strony), po niedzieli moglabym je podrzucić, bo muszę je uzbierać. Co Wy na to?

Posted

Rottka, kochana bardzo chętnie, tylko nie teraz.
Ten bazar z rzeczami od Asi i innymi robiłam przez 12 godzin (sic!), zdjęcia, wymiary, opisy, wstawiania itp, jest to bardzo czasochłonne, a pracuję do 17, czyli 3 wieczory mam wyjęte z życiorysu, nie mówiąc, że nia mam gdzie tego trzymać, mieszkam na 21 m2.
Jak się odkopię z tych rzeczy, które mam to możemy pokombinować :)
Chyba, że ktoś się podejmie pomocy, przejmie rzeczy i zrobi bazar :modla:

• 2 weeks later...
Posted

Nikky 3 zł za bandamkę
black_sheep 28 zł bardzo dziękuję Pani magister, za pomoc, za przekazanie biżuterii :loveu:
_Aga_ 87,90 zł :crazyeye:, Aga bardzo dziękujemy!!! :loveu: Jestem zaskoczona, bo nie zarejestrowałam trwającego bazaru dla Nas :oops:

Posted

AMIGA napisał(a):
Już dawno powinnam byla napisać a co najważniejsze przesłać Wam 40 zł od stałego sponsora qdera. Proszę o przypomnienie nr konta

Dziękujemy pięknie :loveu: Już wysyłam pw :)

Posted

[quote name='Jagienka']Nikky 3 zł za bandamkę
black_sheep 28 zł bardzo dziękuję Pani magister, za pomoc, za przekazanie biżuterii :loveu:
_Aga_ 87,90 zł :crazyeye:, Aga bardzo dziękujemy!!! :loveu: Jestem zaskoczona, bo nie zarejestrowałam trwającego bazaru dla Nas :oops:

xD
Powoli robię następny, góra ciuchów mi rośnie w pokoju:) Ja się cieszę, że komuś moje rupiecie się podobają:)

Posted

[quote name='Jagienka']
A wydawało mi się, że dawałam tutaj znać.. :) Możliwe, że przeoczyłam, zakręcona jestem ostatnio ;)

Pozdrawiam :)