Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AMIGA napisał(a):
Bylam dzisiaj na wizycie przedadopcyjnej dla mojej szczeniaczki. Niestety w domu są małe dzieci, a Dorcia ze strachu strasznie szczekała i mlodsza dziewczynka sie jej za bardzo przestraszyła.
Państwo mieli do niedawna suczkę onkowata, ale miala bardzo chore serduszko i odeszla miesiąc temu. Teraz bardzo chcą pieska, a dokladniej mówiąć suczkę, średnią. Ale taką, ktora nie boi się ludzi, a zwłaszcza dzieci. Dom bardzo dobry, na Bialym Prądniku, jest ogrodek - szkoda, zeby taki domek się zmarnował.
Ktoś coś może zaproponować?

Pani Olu to zależy co znaczy małe dzieci, ale z dzieciakami była wychowana Sara i do domku z ogródkiem z jej temperamentem nadawała by się idealnie! Nie wspominając o tym, że to Nasze osiedle :D Jeżeli Państwo by się tylko nie przestraszyli jej wieku. Może proszę przesłać namiar na tych ludzi Karolinie na maila, bo pw nie odczyta, ale im na nią, może by mieli ochotę poznać Sarę. Mnie nie ma przez najbliższe weekendy niestety :/

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga w 1 poscie nie ma Kory i Tory (zaloze jej watek).

Mam ogromna prosbe o pomoc w oglaszaniu naszych psow. Mamy ich 8 w hotelu ( z czego 7 gotowych do adopcji od dawna) plus w innych miejscach, gdzie musimy je poszczepic,pokastrowac,zywic i szukac domow. Ja juz po prostu nie wyrabiam.
Leczenie powaznych schorzen,operacje i podstawowe zabiegi wykonczyly nas finansowo,a tu wciaz dlugi w hotelu....
Nie wiem czy nasze psy nie maja juz wogole ogloszen czy jak....ale adopcje stoja....Bardzo prosze o allegra, nie allegra i inne takie w ktorych sie slabo orientuje.
w 1 poscie tego watku nasze psy

Posted

karusiap napisał(a):
paros a na jakiej ulicy?to nam ulatwi lokalizacje dogomaniaka,ktory ma najblizej;) i wpisz tez apel na watek ogolny krakowski:)

ulica Pijarska :lol:

Posted

Od Państwa, ktorzy zaadoptowali "moją" szorściaczkę dostalam pieniążki na hotelowanie i tymczasowanie psiaków. Przekazuję z tej kwoty dla "Waszych" psów 50 zł

Posted

AMIGA napisał(a):
Od Państwa, ktorzy zaadoptowali "moją" szorściaczkę dostalam pieniążki na hotelowanie i tymczasowanie psiaków. Przekazuję z tej kwoty dla "Waszych" psów 50 zł

Bardzo dziekujemy!!!!!
Bylam dzis u psiakow,opisze na ich watkach potem.

Posted

AMIGA napisał(a):

Pieniazki dotarly:)

Posted

Bardzo się cieszę, ze tak szybciutko dotarły
Z tak z innej beczki - czy ktoś mieszka w kolicy Os.Podwawelskiego, czy Matecznego?
Miałam właśnie tel. od pani, która w tamtych okolicach widziała bardzo podobnego pieska do Kamelii z watku
http://www.dogomania.pl/threads/198162-SOS!-Dwie-sznaucerki-%C5%9Brednie-dwa-przera%C5%BCone-serca-KRAK%C3%93W-Kamelia-ZAGIN%C4%98%C5%81A!!!!-SOS!/page16

Niestety nie ma mnie w Krakowie do niedzieli, a gdyby to byla naprawdę Kamelia, to byłby to jeden z niewielu sygnałów o niej od czasu jej zaginiecia :-(

Posted

[quote name='AMIGA']Bardzo się cieszę, ze tak szybciutko dotarły
Z tak z innej beczki - czy ktoś mieszka w kolicy Os.Podwawelskiego, czy Matecznego?
Miałam właśnie tel. od pani, która w tamtych okolicach widziała bardzo podobnego pieska do Kamelii z watku
http://www.dogomania.pl/threads/198162-SOS!-Dwie-sznaucerki-%C5%9Brednie-dwa-przera%C5%BCone-serca-KRAK%C3%93W-Kamelia-ZAGIN%C4%98%C5%81A!!!!-SOS!/page16

Niestety nie ma mnie w Krakowie do niedzieli, a gdyby to byla naprawdę Kamelia, to byłby to jeden z niewielu sygnałów o niej od czasu jej zaginiecia :-(
Amigo, a gdzie konkretnie i o której godzinie była widziana.Mieszka tam moja mama,którą muszę odwiedzić,to popatrzę.

Posted

Felka z Bagien napisał(a):
Amigo, a gdzie konkretnie i o której godzinie była widziana.Mieszka tam moja mama,którą muszę odwiedzić,to popatrzę.

Wczoraj, w dzeń, ale konkretnie o ktorej godzinie nie zapytałam. Ale pani dotarła do domu dopiero koło godz 22 i już się nie odważyła do mnie zadzwonić. Baaaardzo by się przydało, gdyby ktos mógł tam porozwieszac troche plakatów

Posted

Wydrukowałam jeden, ale nie mam już kolorowego tuszu.Ale pies jest czarny.Czy tylko numery są o.k.?Zaraz tam pojadę.Dzisiaj dużo nie dam rady.Ale może jutro mi się uda, tylko, że do jutra to pies może być już znowu w Hucie.

Posted

Witam,

Poszukuję osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie. Na domek ma szanse ok. 12-letnia mikro sunia. Zgłosiły się w jej sprawie 2 Panie (mama i córka) i chciałyby ją przygarnąć. Bardzo prosze o pomoc, sunia przebywa teraz w Bielawie koło Dzierżoniowa to dość daleko od Krakowa jednak jestesmy w stanie dowiezc sunie do tych Pan, chcemy byc tylko pewnie czy to odpowiedni domek. Proszę o kontakt na PW osobe, ktora moglaby pomoc mi i Żabce :) Pozdrawiam

Posted

Na wątek krk zwierzaków dać a nie tu :) no i ulica się przyda...
Ależ zaśmiecamy Wam wątek kurusiap i Jagienka błagam o wybaczenie :modla:

ehhh... szkoda, ale następnym razem dawaj na wątek krk zwierzaków, tam większość krakowiaków jest :D

Posted

greatmadwomen napisał(a):
Na wątek krk zwierzaków dać a nie tu :) no i ulica się przyda...
Ależ zaśmiecamy Wam wątek kurusiap i Jagienka błagam o wybaczenie :modla:

ehhh... szkoda, ale następnym razem dawaj na wątek krk zwierzaków, tam większość krakowiaków jest :D

juz nieaktualna ta wizyta, kobiety sie rozmyslily