Jagienka Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 AMIGA napisał(a):Bylam dzisiaj na wizycie przedadopcyjnej dla mojej szczeniaczki. Niestety w domu są małe dzieci, a Dorcia ze strachu strasznie szczekała i mlodsza dziewczynka sie jej za bardzo przestraszyła. Państwo mieli do niedawna suczkę onkowata, ale miala bardzo chore serduszko i odeszla miesiąc temu. Teraz bardzo chcą pieska, a dokladniej mówiąć suczkę, średnią. Ale taką, ktora nie boi się ludzi, a zwłaszcza dzieci. Dom bardzo dobry, na Bialym Prądniku, jest ogrodek - szkoda, zeby taki domek się zmarnował. Ktoś coś może zaproponować? Pani Olu to zależy co znaczy małe dzieci, ale z dzieciakami była wychowana Sara i do domku z ogródkiem z jej temperamentem nadawała by się idealnie! Nie wspominając o tym, że to Nasze osiedle :D Jeżeli Państwo by się tylko nie przestraszyli jej wieku. Może proszę przesłać namiar na tych ludzi Karolinie na maila, bo pw nie odczyta, ale im na nią, może by mieli ochotę poznać Sarę. Mnie nie ma przez najbliższe weekendy niestety :/ Quote
karusiap Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Pomalu juz nie wyrabiamy.Ja powiem szczerze,ze sobie palcem trafic nie moge,Jagienka nie ma lzej.Jezeli ktokolwiek moze pomoc nam w oglaszaniu naszych 8!! psow bardzo prosze. Nowa: http://www.dogomania.pl/threads/204440-Niespe%C5%82na-2-letnia-brazaowa-dobermanka-do-adopcji?p=16527572#post16527572 Quote
Jagienka Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 28 zł od ancyk1 za książkę od Cez Dziękujemy :Rose: Quote
Ola164 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Paoiii, to ja te zdjęcia ogarne w piętek lub sobote i Ci wyśle ;) Quote
paros Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 szukamy kogoś :modla: do sprawdzenia domku w Krakowie (na Starym Mieście) dla Sary O SARZE TUTAJ Sara jest w przytulisku u Bajk21 i jakby ktoś mógł sprawdzić to poproszę o info na wątek przytuliska Bajk21 albo kontakt z p.Jolą [bajk21.] tel. 501 980 665 lub 664 821 160 albo [email protected] Quote
karusiap Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 paros a na jakiej ulicy?to nam ulatwi lokalizacje dogomaniaka,ktory ma najblizej;) i wpisz tez apel na watek ogolny krakowski:) Quote
karusiap Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jaga w 1 poscie nie ma Kory i Tory (zaloze jej watek). Mam ogromna prosbe o pomoc w oglaszaniu naszych psow. Mamy ich 8 w hotelu ( z czego 7 gotowych do adopcji od dawna) plus w innych miejscach, gdzie musimy je poszczepic,pokastrowac,zywic i szukac domow. Ja juz po prostu nie wyrabiam. Leczenie powaznych schorzen,operacje i podstawowe zabiegi wykonczyly nas finansowo,a tu wciaz dlugi w hotelu.... Nie wiem czy nasze psy nie maja juz wogole ogloszen czy jak....ale adopcje stoja....Bardzo prosze o allegra, nie allegra i inne takie w ktorych sie slabo orientuje. w 1 poscie tego watku nasze psy Quote
Felka z Bagien Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Karusiu,jak ktoś nauczyłby mnie jak się ogłasza psiaki,to pomogę.Mam nawet pomysł kto.Zapytam i dam wam znać. Quote
paros Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 karusiap napisał(a):paros a na jakiej ulicy?to nam ulatwi lokalizacje dogomaniaka,ktory ma najblizej;) i wpisz tez apel na watek ogolny krakowski:) ulica Pijarska :lol: Quote
Jagienka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Kora, dodana, jak będzie watek Tory to ją gdzieś upchnę, bo mamy tylko, że limit dozwolonych zdjęć się wyczerpał, porobie jakieś szacher macher. Quote
karusiap Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 To w zasadzie Kory nie dodawaj,bo szykuje jej sie dom.A Torze zrobie watek...wkrotce;) Quote
karusiap Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Tora, 8 letnia dobka,stracila dom juz 2 razy:( http://www.dogomania.pl/threads/205031-8-letnia-dobermanka-juz-dwa-razy-stracila-dom-bo-kocha-za-bardzo?p=16591143#post16591143 Quote
AMIGA Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Od Państwa, ktorzy zaadoptowali "moją" szorściaczkę dostalam pieniążki na hotelowanie i tymczasowanie psiaków. Przekazuję z tej kwoty dla "Waszych" psów 50 zł Quote
karusiap Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 AMIGA napisał(a):Od Państwa, ktorzy zaadoptowali "moją" szorściaczkę dostalam pieniążki na hotelowanie i tymczasowanie psiaków. Przekazuję z tej kwoty dla "Waszych" psów 50 zł Bardzo dziekujemy!!!!! Bylam dzis u psiakow,opisze na ich watkach potem. Quote
karusiap Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 AMIGA napisał(a):Od Państwa, ktorzy zaadoptowali "moją" szorściaczkę dostalam pieniążki na hotelowanie i tymczasowanie psiaków. Przekazuję z tej kwoty dla "Waszych" psów 50 zł Pieniazki dotarly:) Quote
AMIGA Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Bardzo się cieszę, ze tak szybciutko dotarły Z tak z innej beczki - czy ktoś mieszka w kolicy Os.Podwawelskiego, czy Matecznego? Miałam właśnie tel. od pani, która w tamtych okolicach widziała bardzo podobnego pieska do Kamelii z watku http://www.dogomania.pl/threads/198162-SOS!-Dwie-sznaucerki-%C5%9Brednie-dwa-przera%C5%BCone-serca-KRAK%C3%93W-Kamelia-ZAGIN%C4%98%C5%81A!!!!-SOS!/page16 Niestety nie ma mnie w Krakowie do niedzieli, a gdyby to byla naprawdę Kamelia, to byłby to jeden z niewielu sygnałów o niej od czasu jej zaginiecia :-( Quote
Felka z Bagien Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='AMIGA']Bardzo się cieszę, ze tak szybciutko dotarły Z tak z innej beczki - czy ktoś mieszka w kolicy Os.Podwawelskiego, czy Matecznego? Miałam właśnie tel. od pani, która w tamtych okolicach widziała bardzo podobnego pieska do Kamelii z watku http://www.dogomania.pl/threads/198162-SOS!-Dwie-sznaucerki-%C5%9Brednie-dwa-przera%C5%BCone-serca-KRAK%C3%93W-Kamelia-ZAGIN%C4%98%C5%81A!!!!-SOS!/page16 Niestety nie ma mnie w Krakowie do niedzieli, a gdyby to byla naprawdę Kamelia, to byłby to jeden z niewielu sygnałów o niej od czasu jej zaginiecia :-( Amigo, a gdzie konkretnie i o której godzinie była widziana.Mieszka tam moja mama,którą muszę odwiedzić,to popatrzę. Quote
AMIGA Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Felka z Bagien napisał(a):Amigo, a gdzie konkretnie i o której godzinie była widziana.Mieszka tam moja mama,którą muszę odwiedzić,to popatrzę. Wczoraj, w dzeń, ale konkretnie o ktorej godzinie nie zapytałam. Ale pani dotarła do domu dopiero koło godz 22 i już się nie odważyła do mnie zadzwonić. Baaaardzo by się przydało, gdyby ktos mógł tam porozwieszac troche plakatów Quote
Felka z Bagien Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Wydrukowałam jeden, ale nie mam już kolorowego tuszu.Ale pies jest czarny.Czy tylko numery są o.k.?Zaraz tam pojadę.Dzisiaj dużo nie dam rady.Ale może jutro mi się uda, tylko, że do jutra to pies może być już znowu w Hucie. Quote
Rumi. Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Felka wejdź na ich wątek: http://www.dogomania.pl/threads/198162-SOS!-Dwie-sznaucerki-%C5%9Brednie-dwa-przera%C5%BCone-serca-KRAK%C3%93W-Kamelia-ZAGIN%C4%98%C5%81A!!!!-SOS!?p=16615720#post16615720 nie zaśmiecajmy wątku karusiap i Jagienki Quote
adkaaaaa5 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Witam, Poszukuję osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie. Na domek ma szanse ok. 12-letnia mikro sunia. Zgłosiły się w jej sprawie 2 Panie (mama i córka) i chciałyby ją przygarnąć. Bardzo prosze o pomoc, sunia przebywa teraz w Bielawie koło Dzierżoniowa to dość daleko od Krakowa jednak jestesmy w stanie dowiezc sunie do tych Pan, chcemy byc tylko pewnie czy to odpowiedni domek. Proszę o kontakt na PW osobe, ktora moglaby pomoc mi i Żabce :) Pozdrawiam Quote
AMIGA Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Podaj nazwę ulicy, żeby można było znaleźć kogoś, kto będzie miał najblizej Quote
adkaaaaa5 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Żabka jednak nie pojedzie do Krakowa... po przeczytaniu tego watku: http://www.dogomania.pl/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji siostra zdecydowala ze nei bedzie ryzykowac...niestety kobieta ktora dzwonila mowila bardzo podobnie do tej z watku.... obawiamy sie ze to moze byc ta osoba... Szukamy dalej domku, zabka ma duzo ogloszen mamy nadzieje ze ktos jeszcze zadzwoni. Quote
Rumi. Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Na wątek krk zwierzaków dać a nie tu :) no i ulica się przyda... Ależ zaśmiecamy Wam wątek kurusiap i Jagienka błagam o wybaczenie :modla: ehhh... szkoda, ale następnym razem dawaj na wątek krk zwierzaków, tam większość krakowiaków jest :D Quote
adkaaaaa5 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 greatmadwomen napisał(a):Na wątek krk zwierzaków dać a nie tu :) no i ulica się przyda... Ależ zaśmiecamy Wam wątek kurusiap i Jagienka błagam o wybaczenie :modla: ehhh... szkoda, ale następnym razem dawaj na wątek krk zwierzaków, tam większość krakowiaków jest :D juz nieaktualna ta wizyta, kobiety sie rozmyslily Quote
Recommended Posts