Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ank@2 napisał(a):
Czemu specjalnego i specyficznego ??
Jest po przejściach , jest chora ???????

Po prostu osoba opiekujaca sie nia,jesli ja odda (a taki jest plan) to tylko do domu wrecz idealnego...wiem,ze zawsze takich szukamy,ale...

Posted

I dostałyśmy dzisiaj 10 kg pedigree od Elik :loveu: Sie przyda na dokarmianie Graficiaka (stały bywalec okolic hotelowych) i łapanie psów na ulicach, dostaliśmy wczesniej od edit_f karmę i posilał się nią chwilę Graficiak, ale reszta poszła na udobruchowywanie (?) Odysa na imbramowskim.

Posted

Jagienka napisał(a):
I dostałyśmy dzisiaj 10 kg pedigree od Elik :loveu: Sie przyda na dokarmianie Graficiaka (stały bywalec okolic hotelowych) i łapanie psów na ulicach, dostaliśmy wczesniej od edit_f karmę i posilał się nią chwilę Graficiak, ale reszta poszła na udobruchowywanie (?) Odysa na imbramowskim.

a ja mam 5kg karmy z biedronki całej nie odpieczetowanej.

i 5kg uzywanej,zostało troche

sopel jadł to

Posted

dzodzo napisał(a):
moje trzy bazarki juz zakonczone, dziś dostałam ostatnia wpłatę od kupującej-jest z nich dochód 145 zł, przeleje na konto Karusip

:crazyeye::crazyeye:dziekuje:loveu::loveu::loveu:

Posted

I 50 zł od fafledwie z bazarku z albumami od Camary :loveu:

I żeby nie było, że wydatków nie mamy ;) Zakupione zostały szelki i smycz, dla Amisa i dzisiaj u wetów zostało 80 zł.

Posted

[quote name='Jagienka']I 50 zł od fafledwie z bazarku z albumami od Camary :loveu:

I żeby nie było, że wydatków nie mamy ;) Zakupione zostały szelki i smycz, dla Amisa i dzisiaj u wetów zostało 80 zł.

A u mnie w pandeczce została jakaś czerwoniutka smycz po jeździe z Amiskiem :multi: