Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moana']Wy wiecie najlepiej na co przeznaczyć :)

:loveu: w przyszłym tyg szczepienie czeka Fione i Yetiego... to już 120 zł razem.. ech...

Dostałyśmy taaakie wspaniałe rzeczy od Camary no mówie Wam.... Bardzo dziękujemy :iloveyou: Będzie cioteczki czym obdarowywać najbliższych na święta :loveu: Postaram się w najbliższym czasie obfocić i zbazarkować :)

Posted

Mój TZ pojechał z aparatem i dopadne go mam nadzieję, że do dwóch tyg... aparat... o TZcie nawet nie marze :cool1:

Na Nasze wielkopsy nikt nie jest chętny... :( Jakis pomór wśród fajnych domów...
z wakacji dzwoniła do mnie karusiap, nie wiem czy mnie chciała poinformowac o jakims nowym KIMŚ... zagadałam ją szybko nie dopuszczając do słowa, mam nadzieję, że w pt nie będe miec niespodzianki :eviltong:

Posted

Nasze smoki nie chcą ziać gdzie indziej :placz:

A tak z nowości to Fiona zaszczepiona, Yeti zaszczepiony, Czesiek sobie zepsuł łapę i teraz musi się leczyć... Hektorowi łapę wyleczyła agamika, bo była niemal codziennie w hotelu i mu obtarta łapę smarowała, Apollowi się goi ogon, powoli, bo powoli, ale juz nie pryska krwią na lewo i prawo... rudzochy ciągle czekają, jest jeden dom chętny na Fionę, ale taki dziwny trochę, w przyszłym tyg się rozwiąże... Drwal jak zawsze roześmiany, jego też niebawem szczepionie czeka a zabawa i kombinacje przy tym są okropne ;)

Posted

Kolejne 100 zl z bazarku Brucio:loveu:trafilo do podzialu dla Drwala i Hektora (zakup jogi oraz Mośki)
64 zl z bazarku Brucio:loveu:(zakup Maltanki) trafia do rudej rodzinki,bo Fionka nie ma wlasnych funduszy

Pytanie,jak podzielic 150 zl od moany??:loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
Kolejne 100 zl z bazarku Brucio:loveu:trafilo do podzialu dla Drwala i Hektora (zakup jogi oraz Mośki)
64 zl z bazarku Brucio:loveu:(zakup Maltanki) trafia do rudej rodzinki,bo Fionka nie ma wlasnych funduszy

Dziękujemy :loveu:

karusiap napisał(a):
Pytanie,jak podzielic 150 zl od moany??:loveu:

Myślę, że na rudziochy, bo moana to amatorka rudziochów :lol:

Posted

karusiap napisał(a):
moana bardzo prosze o jakas wskazowke:)
Podzialilam rudziochy (100) i Hektora (50) bo nam do rachunku braklo:oops:tzn brakuje jeszcze 100,ale to skad wytrzasne...

Bardzo dobrze podzielilas :) A Rudziochy uwielbiam, to fakt :oops: Wszystkie!

Posted

Jest ciężko... mamy same duże psy, nie licząc Fionki. W tym dwa niewidome i stare... Duże psy mają małe szanse adopcji... szczególnie dorosłe. Potrzebujemy pomocy! Przede wszytskim w ogłoszeniach!!! Barrrdzo prosimy... I finansowo również, do opłacenia kastracja Yetiego i Amisa... Fionka dorasta powoli... sterylizacja jej i Nas nie minie... Hektor badania... bo nie tyje, a chudnie, pomimo pochłaniania dużych porcji jedzenia, Apollo codziennie bierze leki... :smhair2::smhair2::smhair2:
I przede wszytskim idzie zima, a ma byc mroźna i prawie wszystkie pluszaki siedzą na zewnątrz!

Posted

Dostałam od sugarr 105 zł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: na Nasze psiaki, bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Bardzo bardzo dzisiaj jedziemy pomniejszać Nasz dług u weterynarzy... bardzo bardzo :Rose: