karusiap Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 mamy nowego,mamy nowego:multi::oops: Quote
karusiap Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 kochana moana:loveu:doszlo 150 zl!!:crazyeye::loveu: na konkretnego psiaka czy mamy podzielic? Quote
JagnaP Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Przepraszam za offa, szczeniak potrzebuje pomocy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121253 Quote
moana Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='karusiap']kochana moana:loveu:doszlo 150 zl!!:crazyeye::loveu: na konkretnego psiaka czy mamy podzielic? Wy wiecie najlepiej na co przeznaczyć :) Quote
Jagienka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='moana']Wy wiecie najlepiej na co przeznaczyć :) :loveu: w przyszłym tyg szczepienie czeka Fione i Yetiego... to już 120 zł razem.. ech... Dostałyśmy taaakie wspaniałe rzeczy od Camary no mówie Wam.... Bardzo dziękujemy :iloveyou: Będzie cioteczki czym obdarowywać najbliższych na święta :loveu: Postaram się w najbliższym czasie obfocić i zbazarkować :) Quote
Jagienka Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Mój TZ pojechał z aparatem i dopadne go mam nadzieję, że do dwóch tyg... aparat... o TZcie nawet nie marze :cool1: Na Nasze wielkopsy nikt nie jest chętny... :( Jakis pomór wśród fajnych domów... z wakacji dzwoniła do mnie karusiap, nie wiem czy mnie chciała poinformowac o jakims nowym KIMŚ... zagadałam ją szybko nie dopuszczając do słowa, mam nadzieję, że w pt nie będe miec niespodzianki :eviltong: Quote
elmira Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Hej :) Witajcie kochane Krakowskie Smoczki :) Nie spać, nie spac, tylko pokazywać sie ludziom! Czeredko daj, Ciotkom odpocząć. Znajdźcie domki! Quote
Jagienka Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Nasze smoki nie chcą ziać gdzie indziej :placz: A tak z nowości to Fiona zaszczepiona, Yeti zaszczepiony, Czesiek sobie zepsuł łapę i teraz musi się leczyć... Hektorowi łapę wyleczyła agamika, bo była niemal codziennie w hotelu i mu obtarta łapę smarowała, Apollowi się goi ogon, powoli, bo powoli, ale juz nie pryska krwią na lewo i prawo... rudzochy ciągle czekają, jest jeden dom chętny na Fionę, ale taki dziwny trochę, w przyszłym tyg się rozwiąże... Drwal jak zawsze roześmiany, jego też niebawem szczepionie czeka a zabawa i kombinacje przy tym są okropne ;) Quote
j3nny Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Do poczytania:) http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,5767410,Bezdomnego_zwierzaka_dostrzega_zawsze.html Quote
moana Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 O, fajny artykul :) Nawet o 'swiezo upieczonej absolwentce technologii betonu' jest... :evil_lol: :oops: Brawo! :) Quote
Jagienka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Jagienka'] Dostałyśmy taaakie wspaniałe rzeczy od Camary no mówie Wam.... To tylko część :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11024606#post11024606 Quote
karusiap Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Kolejne 100 zl z bazarku Brucio:loveu:trafilo do podzialu dla Drwala i Hektora (zakup jogi oraz Mośki) 64 zl z bazarku Brucio:loveu:(zakup Maltanki) trafia do rudej rodzinki,bo Fionka nie ma wlasnych funduszy Pytanie,jak podzielic 150 zl od moany??:loveu: Quote
Jagienka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 karusiap napisał(a):Kolejne 100 zl z bazarku Brucio:loveu:trafilo do podzialu dla Drwala i Hektora (zakup jogi oraz Mośki) 64 zl z bazarku Brucio:loveu:(zakup Maltanki) trafia do rudej rodzinki,bo Fionka nie ma wlasnych funduszy Dziękujemy :loveu: karusiap napisał(a): Pytanie,jak podzielic 150 zl od moany??:loveu: Myślę, że na rudziochy, bo moana to amatorka rudziochów :lol: Quote
karusiap Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 moana bardzo prosze o jakas wskazowke:) Podzialilam rudziochy (100) i Hektora (50) bo nam do rachunku braklo:oops:tzn brakuje jeszcze 100,ale to skad wytrzasne... Quote
moana Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 karusiap napisał(a):moana bardzo prosze o jakas wskazowke:) Podzialilam rudziochy (100) i Hektora (50) bo nam do rachunku braklo:oops:tzn brakuje jeszcze 100,ale to skad wytrzasne... Bardzo dobrze podzielilas :) A Rudziochy uwielbiam, to fakt :oops: Wszystkie! Quote
elmira Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Proszę o wsparcie na kochane pieski z Krakowa!!! Quote
karusiap Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Kolejny bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/swetry-damskie-meski-plaszczyk-na-badania-hektora-yeti-krakow-122760/#post11064178 Quote
karusiap Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-mix-collie-onka-kolejny-wymieniony-na-mlodszy-model-nadzieja-gasnie-122919/#post11080401 Quote
karusiap Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Kolejne pieniazki z bazarku Brucio (Kara zakupila sweterek) oraz mojego (sweterek zakupila asiunia) w sumie55 zl,przeznaczam na badania Hektora,Yetiego ,Amisa Quote
Jagienka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Jest ciężko... mamy same duże psy, nie licząc Fionki. W tym dwa niewidome i stare... Duże psy mają małe szanse adopcji... szczególnie dorosłe. Potrzebujemy pomocy! Przede wszytskim w ogłoszeniach!!! Barrrdzo prosimy... I finansowo również, do opłacenia kastracja Yetiego i Amisa... Fionka dorasta powoli... sterylizacja jej i Nas nie minie... Hektor badania... bo nie tyje, a chudnie, pomimo pochłaniania dużych porcji jedzenia, Apollo codziennie bierze leki... :smhair2::smhair2::smhair2: I przede wszytskim idzie zima, a ma byc mroźna i prawie wszystkie pluszaki siedzą na zewnątrz! Quote
Jagienka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Teo ze schroniska poszedł do domu, po 10ciu latach: Kraków TEO PO PRZEJŚCIACH CZEKA OD 2000 ROKU,POMOŻMY MU Prezentowałysmy go... ale jego dom to żadna Nasza zasługa... jednak szkoda, zeby przeszedł bez echa ;) Quote
j3nny Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 kojarze Teo z lezkami w oczkach!! brawo :multi::multi: Quote
Jagienka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Dostałam od sugarr 105 zł :crazyeye::crazyeye::crazyeye: na Nasze psiaki, bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Bardzo bardzo dzisiaj jedziemy pomniejszać Nasz dług u weterynarzy... bardzo bardzo :Rose: Quote
Recommended Posts