karusiap Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dziekujemy pieknie za wsparcie finansowe,ktore jest nam teraz bardzo potrzebne.Dzis poplacilysmy: Hektor: badanie krwi,kalu, advocat, Panacur,lek na trzustke Yeti: badanie krwi,kalu Amis: badanie krwi , kalu Fionka:szczepienie zostawilysmy 442 zl,ale przynajmniej w lecznicy nie mamy dlugow:) niestety zapewne to stan chwilowy,gdyz leczenie Amisa zapowiada sie dlugotrwale, Apollo juz zawsze musi przyjmowac leki, a Hektus niestety na razie tez.... A teraz jeszcze chcemy pozbawic Yetiego meskosci:) Quote
Jagienka Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Bazarek PARKER: http://www.dogomania.pl/forum/f99/parker-piora-dlugopisy-olowki-na-krakow-123127/#post11101196 Quote
moana Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dziewczyny 'zagoncie' :oops: kogos do robienia bannerkow Waszym psiakom... (niestety nie posiadam takich zdolnosci...) Jakies takie niedoinwestowane w tym wzgledzie... A ja mam wolne miejsce w podpisie :) Quote
Jagienka Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='moana']Dziewczyny 'zagoncie' :oops: kogos do robienia bannerkow Waszym psiakom... (niestety nie posiadam takich zdolnosci...) Jakies takie niedoinwestowane w tym wzgledzie... A ja mam wolne miejsce w podpisie :) Nooo racja jakoś w tyle z tym jesteśmy... ja tez nie umiem :oops: Pomocy, banerkoróbcy!!! Tutaj: [url=http://www. zwierzeta.5aleja.pl/index.php] (spacja po www, bo by nie wyświetliło :angryy:) zagościli dzisiaj Fiona, Yeti, Amis, Hektor i Czesio. Jednak Fiona i yeti juz byli więc usunęłam, żeby sie nie dublowało, ale dodam Drwala i Apollo. na www. zoonet.pl oraz do nasipupile.pl zawitali Czesław, Hektor, Yeti i Syria :) Quote
Jagienka Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Amis ma dom :multi: Czekam aż karusiap go przyporządkuje do tych szczęśliwych w Naszym wątku <ponaglacz> No a dzisiaj w hotelu była redaktor Magda Hejda i Nasza gwazda karusiap zaprezentowała mnóóóóóstwo psiaków, a z Naszych wystapili: Hektor, Apollo, Drwal i Yeti :loveu: Quote
AMIGA Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 O to pewnie by sie tez Benio załapał, gdyby jeszcze był w hotelu. A dlaczego nie pokazałyście Axelka??:placz: Quote
Jagienka Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 AMIGA napisał(a):O to pewnie by sie tez Benio załapał, gdyby jeszcze był w hotelu. A dlaczego nie pokazałyście Axelka??:placz: Czasu nie starczyło. Zaczęłyśmy szaleć z wszytskimi psami, ale niestety okazało się, że to było limitowane :cool1: Quote
AMIGA Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Czy w najbliższy czwartek to będzie w "Kundlu" ? Quote
Jagienka Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 AMIGA napisał(a):Czy w najbliższy czwartek to będzie w "Kundlu" ? To będzie rozłożone na kundle aż do grudnia, po jednym dwa psy będą w jednym odcinku, a wystąpiło ich w sumie 8. Quote
AMIGA Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 O to super! Bo jakby tak "w kupie" wszystkie to by się to wszystko "rozmyło" Quote
mar.gajko Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 I dziewczyny kochane pokazały też mojego Ciapulinka i Grallika:loveu: I moi chłopcy też będą w telewizji. dziękuję. Quote
Brucio Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 jakby byly potrzebne banerki to ja chetnie zrobie:lol: (tylko prosze o PW;)) Quote
moana Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 O, super propozycja, Brucio! Podejrzewam, że Jagienka i karusiap wyślą Ci listę potrzeb :cool3: Quote
Jagienka Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Brucio']jakby byly potrzebne banerki to ja chetnie zrobie:lol: (tylko prosze o PW;)) Już sobie pozwoliłam zasypać Brucio prośbami :oops: A ja chciałam jeszcze podziękować jednej wspaniałej osobie... Tamarze. Dzisiaj odbyła się aukcja obrazów, z której dochód był przekazany dla jednej z fundacji, pomagającej głównie koniom, ale dostałysmy z zebranej sumy do rozporządzenia 1000 zł na Nasze psiaki. Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Już zaczełyśmy zbierac faktury i w try miga mamy juz 800 zł z tego tysiąca rozporządzone na potrzeby tylko weterynaryjne :roll: Quote
Brucio Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jagienko, zrobilam banery dla Fionki,Yeti i Czesia i wstawilam na ich watki.Dla Hektorka postaram sie dzis dorobic,zeby nie bylo mu przykro ze inni maja a on nie;) Nie wiem czy te banery Wam pasuja, jesli tak to moge jeszcze jakies zrobic;) Quote
karusiap Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Brucio jak moga nie pasowac?:loveu: I ja rowniez dziekuje Tamarze:loveu::loveu::loveu:,ze pomyslala o nas i naszych psach:) Faktury zbieraja sie w zastraszajacym tempie,a to tylko za leczenie i leki 3 z naszych psow...... Tak,ze te pieniazki sa dla nas niesamowicie wazne Quote
Jagienka Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Brucio napisał(a):Jagienko, zrobilam banery dla Fionki,Yeti i Czesia i wstawilam na ich watki.Dla Hektorka postaram sie dzis dorobic,zeby nie bylo mu przykro ze inni maja a on nie;) Nie wiem czy te banery Wam pasuja, jesli tak to moge jeszcze jakies zrobic;) Banery są fantastyczne, bardzo dziekuję :loveu: Jakby co będę jeszcze molestowac na pw :) Już wklejone w pierwszych postach, zachęcamy do brania :cool3: Quote
karusiap Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Neonka z bazarku Brucio kupila bidonik i zamaist 32 zl dala nam 100 zl:loveu:pieknie dziekuje!!! bo wlasnie na prawie tyle dzis na nas skasowali w klinice;) Quote
Jagienka Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 karusiap napisał(a):Neonka z bazarku Brucio kupila bidonik i zamaist 32 zl dala nam 100 zl:loveu:pieknie dziekuje!!! bo wlasnie na prawie tyle dzis na nas skasowali w klinice;) Nooo, zostałyśmy z 15 zł na 6 psów... :oops: Kastracja Yetiego odbyła się w tym tygodniu... 150 zł :) Quote
Jagienka Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Mamy nowego psa... Paxa... dał Nam znać o nim majku33krakow, że się przypałętał do sąsiadów, że go karmią, ale mają suki. Nasza diagnoza to było, że pewnie psiak czyjś (bo miał obrożę) przybiegł sobie na panienki, ale dzisiaj napisał, że kuleje, więc pojechałysmy skontrolować i chyba każda z Nas się tego spodziewała, ale żadna nie mówiła tego na głos... pojechał z Nami do Wieliczki. Jak już się wtarabanił na kolana i nie chciał zejść... no serca by Nam pękły zostawiając go tam. Od razu do wetów, bo pies pogryziony, mnóstwo strupów i kuleje na wszytskie mozliwe łapy :-o Zapewne potrącony przez samochód, a wczesniej zmasakrowany przez psy. Jest młody, ma około roku, ale smycz jest obca, samochód jest obcy, szum ulicy jest obcy... dzikusek... I pachnie jak Knapik :oops: U wetów: odpchlenie + odrobaczenie + rimadyl = 40 zł a czeka Nas jeszcze szczepienie, rtg tych łap + kastracja = 300 zł :smhair2: Quote
AniaB Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Nie moge na razie inaczej pomóc - zrobiłam bazarek. Dochód do podziału na Wasze psy i psy AgiG maski weneckie http://www.dogomania.pl/forum/f99/ceramiczne-maski-weneckie-na-dlugi-krakowskie-123936/#post11166555 Quote
karusiap Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='AniaB']Nie moge na razie inaczej pomóc - zrobiłam bazarek. Dochód do podziału na Wasze psy i psy AgiG maski weneckie http://www.dogomania.pl/forum/f99/ceramiczne-maski-weneckie-na-dlugi-krakowskie-123936/#post11166555 dziekuejmy Aniu:loveu: Quote
Jagienka Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Z bazarku z PARKERAMI od Camary :loveu: zebrałysmy 340 zł :multi: 170 zł już poszło na leki (Rymadyl i Ipakitine dla Apollo) Aaaa i nie dość że edit f niemal o 100% przebiła cenę wygranego Parkera, to jeszcze dała Nam całą siatkę karmy psiej, będziemy mieć dla Graficiaka (już dzisiaj dostał swoją porcję), bezdomnego psiaka z Lednicy którego dokarmiamy przy okazji wizyt w okolicy. Quote
Brucio Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bazarek na Wasze siersciuchy;) Lalki :Bratz,My Scene i mieciutka lala http://www.dogomania.pl/forum/f99/lalki-bratz-my-scene-mieciutka-lala-na-krakow-124191/#post11188162 Quote
karusiap Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Brucio napisał(a):Bazarek na Wasze siersciuchy;) Lalki :Bratz,My Scene i mieciutka lala http://www.dogomania.pl/forum/f99/lalki-bratz-my-scene-mieciutka-lala-na-krakow-124191/#post11188162 Brucio znowu ratuje nas z opresji:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts