Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekujemy pieknie za wsparcie finansowe,ktore jest nam teraz bardzo potrzebne.Dzis poplacilysmy:
Hektor: badanie krwi,kalu, advocat, Panacur,lek na trzustke
Yeti: badanie krwi,kalu
Amis: badanie krwi , kalu
Fionka:szczepienie

zostawilysmy 442 zl,ale przynajmniej w lecznicy nie mamy dlugow:)

niestety zapewne to stan chwilowy,gdyz leczenie Amisa zapowiada sie dlugotrwale, Apollo juz zawsze musi przyjmowac leki, a Hektus niestety na razie tez....

A teraz jeszcze chcemy pozbawic Yetiego meskosci:)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny 'zagoncie' :oops: kogos do robienia bannerkow Waszym psiakom... (niestety nie posiadam takich zdolnosci...) Jakies takie niedoinwestowane w tym wzgledzie... A ja mam wolne miejsce w podpisie :)

Posted

[quote name='moana']Dziewczyny 'zagoncie' :oops: kogos do robienia bannerkow Waszym psiakom... (niestety nie posiadam takich zdolnosci...) Jakies takie niedoinwestowane w tym wzgledzie... A ja mam wolne miejsce w podpisie :)
Nooo racja jakoś w tyle z tym jesteśmy... ja tez nie umiem :oops: Pomocy, banerkoróbcy!!!

Tutaj: [url=http://www. zwierzeta.5aleja.pl/index.php] (spacja po www, bo by nie wyświetliło :angryy:) zagościli dzisiaj Fiona, Yeti, Amis, Hektor i Czesio. Jednak Fiona i yeti juz byli więc usunęłam, żeby sie nie dublowało, ale dodam Drwala i Apollo.
na www. zoonet.pl oraz do nasipupile.pl zawitali Czesław, Hektor, Yeti i Syria :)

Posted

Amis ma dom :multi: Czekam aż karusiap go przyporządkuje do tych szczęśliwych w Naszym wątku <ponaglacz>

No a dzisiaj w hotelu była redaktor Magda Hejda i Nasza gwazda karusiap zaprezentowała mnóóóóóstwo psiaków, a z Naszych wystapili: Hektor, Apollo, Drwal i Yeti :loveu:

Posted

AMIGA napisał(a):
O to pewnie by sie tez Benio załapał, gdyby jeszcze był w hotelu.
A dlaczego nie pokazałyście Axelka??:placz:

Czasu nie starczyło. Zaczęłyśmy szaleć z wszytskimi psami, ale niestety okazało się, że to było limitowane :cool1:

Posted

AMIGA napisał(a):
Czy w najbliższy czwartek to będzie w "Kundlu" ?

To będzie rozłożone na kundle aż do grudnia, po jednym dwa psy będą w jednym odcinku, a wystąpiło ich w sumie 8.

Posted

[quote name='Brucio']jakby byly potrzebne banerki to ja chetnie zrobie:lol: (tylko prosze o PW;))
Już sobie pozwoliłam zasypać Brucio prośbami :oops:

A ja chciałam jeszcze podziękować jednej wspaniałej osobie... Tamarze.
Dzisiaj odbyła się aukcja obrazów, z której dochód był przekazany dla jednej z fundacji, pomagającej głównie koniom, ale dostałysmy z zebranej sumy do rozporządzenia 1000 zł na Nasze psiaki. Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Już zaczełyśmy zbierac faktury i w try miga mamy juz 800 zł z tego tysiąca rozporządzone na potrzeby tylko weterynaryjne :roll:

Posted

Jagienko, zrobilam banery dla Fionki,Yeti i Czesia i wstawilam na ich watki.Dla Hektorka postaram sie dzis dorobic,zeby nie bylo mu przykro ze inni maja a on nie;)
Nie wiem czy te banery Wam pasuja, jesli tak to moge jeszcze jakies zrobic;)

Posted

Brucio jak moga nie pasowac?:loveu:

I ja rowniez dziekuje Tamarze:loveu::loveu::loveu:,ze pomyslala o nas i naszych psach:)
Faktury zbieraja sie w zastraszajacym tempie,a to tylko za leczenie i leki 3 z naszych psow......

Tak,ze te pieniazki sa dla nas niesamowicie wazne

Posted

Brucio napisał(a):
Jagienko, zrobilam banery dla Fionki,Yeti i Czesia i wstawilam na ich watki.Dla Hektorka postaram sie dzis dorobic,zeby nie bylo mu przykro ze inni maja a on nie;)
Nie wiem czy te banery Wam pasuja, jesli tak to moge jeszcze jakies zrobic;)

Banery są fantastyczne, bardzo dziekuję :loveu:
Jakby co będę jeszcze molestowac na pw :)
Już wklejone w pierwszych postach, zachęcamy do brania :cool3:

Posted

karusiap napisał(a):
Neonka z bazarku Brucio kupila bidonik i zamaist 32 zl dala nam 100 zl:loveu:pieknie dziekuje!!!
bo wlasnie na prawie tyle dzis na nas skasowali w klinice;)

Nooo, zostałyśmy z 15 zł na 6 psów... :oops:
Kastracja Yetiego odbyła się w tym tygodniu... 150 zł :)

Posted

Mamy nowego psa... Paxa... dał Nam znać o nim majku33krakow, że się przypałętał do sąsiadów, że go karmią, ale mają suki.

Nasza diagnoza to było, że pewnie psiak czyjś (bo miał obrożę) przybiegł sobie na panienki, ale dzisiaj napisał, że kuleje, więc pojechałysmy skontrolować i chyba każda z Nas się tego spodziewała, ale żadna nie mówiła tego na głos... pojechał z Nami do Wieliczki. Jak już się wtarabanił na kolana i nie chciał zejść... no serca by Nam pękły zostawiając go tam.

Od razu do wetów, bo pies pogryziony, mnóstwo strupów i kuleje na wszytskie mozliwe łapy :-o Zapewne potrącony przez samochód, a wczesniej zmasakrowany przez psy. Jest młody, ma około roku, ale smycz jest obca, samochód jest obcy, szum ulicy jest obcy... dzikusek...
I pachnie jak Knapik :oops:

U wetów: odpchlenie + odrobaczenie + rimadyl = 40 zł
a czeka Nas jeszcze szczepienie, rtg tych łap + kastracja = 300 zł :smhair2:

Posted

Z bazarku z PARKERAMI od Camary :loveu: zebrałysmy 340 zł :multi:
170 zł już poszło na leki (Rymadyl i Ipakitine dla Apollo)

Aaaa i nie dość że edit f niemal o 100% przebiła cenę wygranego Parkera, to jeszcze dała Nam całą siatkę karmy psiej, będziemy mieć dla Graficiaka (już dzisiaj dostał swoją porcję), bezdomnego psiaka z Lednicy którego dokarmiamy przy okazji wizyt w okolicy.