Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W weekend odebrałam rzeczy na bazarek ok moresik i 100 zł na Nasze psiaki :loveu:
Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Acha i elik, która zakupiła oryginalnego watermana za 110 zł, przekazała go na dalszą licytację :loveu: Dziekujemy!

Posted

polecam fajny tekst... przebija nawet marysie :loveu:

Wyznaję, że straciłem wiarę. Nie wierzę już w człowieka, niszczyciela nieba i ziemi, który odmawia innym, żywym istotom prawa do godnego życia i godnej śmierci.

Wyznaję, że straciłem wiarę, w której zostałem wychowany, wykształcony i utrzymywany przez długie lata. Długo walczyłem o jej zachowanie, ale czarę goryczy przelał zły sen. Śniło mi się, że jestem na mszy w moim kościele parafialnym. Ksiądz podczas kazania wygłasza następujące słowa:

Wyobraźcie sobie, umiłowani bracia i siostry, że mieszkacie pod jednym dachem z kimś, kogo bardzo kochacie. Komu patrzycie w oczy z głęboką ufnością, komu okazujecie pełne oddanie, kogo jesteście w stanie bronić do upadłego, gdyby zdarzyło się niebezpieczeństwo. I oto nadchodzi straszna chwila, gdy ta ukochana osoba porzuca was uwiązanych w lesie albo zamyka w pojemniku i odchodzi na zawsze, nie oglądając się za siebie. A wy nie rozumiecie, co się stało... Taki jest los tysięcy porzuconych psów....
reszta tu---> Moja spowiedź - Wiadomości - Newsweek.pl

Posted

i mamy jeszcze 100 zl,przelane przez p.Irenke decyzja osob finansujacych pobyt Fredzia w Niepolomickim hoteliku.Fredzio juz w rajskim swoim domku,a nadwyzke dostaly nasze psiaki,
Dziekujemy:loveu:

Posted

Mamy 12 zl od Polli z bazarku Brucio rzeczy od Marysi:)
i od Kintuszka za luty Apollinka:loveu:

oraz 100 zl z bazarku edit_f:loveu:20 zl ktore z tego bazarku dala Jagienka dolozone zostalo do zaplaty ostatniej.

Posted

Dzieki AdzeG, Foksi i nie wiem komu jeszcze:oops::loveu:mamy mozliwosc wziac w sobote na psia aukcje dwa psy.Mysle,zeby wziac Tole i Lole,bo Kacprus jeszcze bez badan i nie chce go meczyc,Amika nie chce stresowac , Yeti moglby zrobic pogrom wsrod innych psow a Drwal i Apollo hmmm;)
Jesli ktos moglby pomoc z transportem bede wdzieczna.