Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostalam dzis takiego maila:
Witam.
Bardzo chciałabym pomóc Pokerowi. Już wkrótce przeprowadzam się do nowego mieszaknia i myślę o zaadoptowaniu pieska. Problem jest tylko taki, że jestem ze Szczecina a z Poznania nie miałabym czym transportować psiaka. Proszę mi jeszcze napisać czy Poker jest dużym czy małym zwierzątkiem, gdyż moje mieszkanie będzie jedynie 2-pokojowe, więc nie chciałabym aby duży piesek męczył się z braku przestrzeni. Poker ujął mnie za serce, ma takie smutne oczka, chciałabym mu dać dom i miłość, której do tej pory nie zaznał. Dodam jeszcze, że niestety przeprowadzam się dopiero za 2 miesiące :( Więc wcześniej nie będę mogła adoptować pieska... Jeśli jednak nie znajdzie domu do tego czasu, to chcę uczynić Pokera nowym domownikiem.

Wiem,ze to za dwa miesiace,ale jakby co to tez warto o tym pamietac..
Rene,jezeli chcesz podam Ci na priv namiar na ta Pania z profilu n-k;)

Posted

Wyslij mi namiar, ale najlepiej gdyby ta pani podała ci maila, na którego mogę napisać. Nie ukrywam, że mam nadzieję, że domek znajdzie się duzo wcześniej. Mamy za to innego pieska, małego, do mieszkania idealnego - jest w moim podpisie Mikrus. Ale to ja tej Pani bym wszystko napisała.

Posted

No i znowu na łączach cisza, podałam swój telefon, żeby Pani do mnie zadzwoniła - tak będzie szybciej, ale nie skorzystała z propozycji.
Być moze jest zajęta, byc może nie chce odpowiadac na pytania z ankiety lub tez miec wizyty przedadopcyjnej - nie wiem - w ciemno nie dostanie Pokera i juz !
Mam nadzieję, że ten drugi domek wypali.

Posted

tez dlatego musi trafic szybko do dobrego domku zeby takie zachowania zostały mu wybitez glowy ;) bynajmniej nie mowie tu o mlotku czy kiju, mowie o dobrym domku :lol: