Glutofia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ariu nie mam jeszcze zdjęć tego psa. Cierpliwości pani miała mi dzisiaj przysłać więc czekam.. Quote
Daria_13 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Tej pani nie gra roli jaki to jest pies, czy długowłosy czy krótkowłosy, ona po prostu chce jakiegoś psa, bo brak jej poprzednich. Jest na niego zdecydowana i wiem, że ta rodzina zapewni mu bardzo dobre warunki, może nie dom z ogrodem, ale dużo miłości, pełną miskę i długie spacery Quote
Glutofia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dariu zaraz sprawdzę pocztę ponoć mam juz na niej zdjęcia psa. Póki co wrzucam kolejnego fundacyjnego malucha Zapraszam na wątek [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13462083#post13462083]Fajdo -6 tyg malizna - Dogomania Forum[/url] Quote
Glutofia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dariu poślij mi na priv swojego maila prześlę ci zdjęcia psa wraz z opisem. Jeśli ci Państwo wezmą nie ma sensu zakładanie wątku Quote
klaudiaaa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Zapraszam na wątek Sary ;) [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13463651#post13463651]Sara- została sama po smierci właścicieli - Dogomania Forum[/url] Quote
Vannes Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To skoro z tym owczarkiem nieaktualnie to: Ja mam chętnych na młodego owczarka. Musi lubić koty. Będzie miał ogródek duuuużo miłości i koło siebie duuuużo kumpli innymi słowy: 4 psy mieszkające w domu obok ;) Quote
BoUnTy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wczoraj na szybca napisałąm ogłoszenia wdszystkich psiaków fundacyjnych i wysłałam do Kisiaraf, także na dniach ukażą sie w 'Ofercie'. Jedyny pies, który nie ma ogłoszenia to bezimienny psiak znaleiony przez _Mone, bo nie dziala link i nie umiem go namierzyć :oops: Quote
BoUnTy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Zaaktualizowałam pierwszą stronę. Mam pytanie do osoby, która się orientuje, a mianowicie co z Oskarem i Kubą, trzeba je ogłaszać, czy można jest uznac za będące w DS? Czy ktoś moze wyjasnic ich sytuacje, byłabym wdzięczna. Kto ma aktualny link do wątku szczeniaka znalezionego przez _Mona i moze sie nim podzielić? :cool3: Wszytskie psiaki sa ogłoszone -[COLOR=Red] [U][SIZE=4][B]serdecznie dziekuje wszytskim wolontariuszom, którzy razem ze mną się zaangażowali i tak bardzo pomogli! Jesteście KOCHANI! [/B][/SIZE][/U][SIZE=2][COLOR=Black][a ci, którzy dopominają sie o kolejne psiaki do ogłoszeń jeszcze dostaną coś, nie martwta się ;P] Gluciu jak ogłoszenia Dzeka? Przydzieliłam go jednemu napaleńcowi [ja Cebie tyż kochom, przeciez wiesz, że to tak pieszczotliwie :loveu:], któremu się nudzi i ciągle mnie moletuje o nowe psy do ogłoszeń, moze Ci pomóc? ;P [/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
kuba123 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/szczeniak-wyrzucony-na-klatce-schodowej-pilnie-szuka-ds-dt-172089/[/url] masz ten link Quote
Glutofia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nie wiem jak to się stało ale mój post kierowany do Bounty wcięło.. moze na innym wątku wklepałam? Powtórzę: Kuba spaniel został na stałe w DT, Oskar nie wiem gdzie jest u Mosii...? Będę ogromnie wdzięczna jeśli ktoś dorobi jeszcze ogłoszeń Dzekowi i Fajdowi. Spis ogłoszen jakie ma Dzek jest chyba na 2 str jego wątku.Fajdo na rozie nie ma ogloszeń. Jak ktoś chętny to z góry DZIĘKI!!!!! Quote
magda z. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Przelałam 152,25 z moich bazarków na Wasze konto, jesli już zaksięgujecie, to puście prosze info na bazarkach, 2 zł BoUnTy wrzuca do puchy jeszcze:loveu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1075/spodnice-bizuteria-na-fundacje-s-o-s-nasze-hotelowce-1-11-22-00-a-171965/[/url] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1075/2-plaszcze-40-ubrania-38-44-dla-doga-niemieckiego-w-ciezkim-stanie-26-10-22-00-a-149267/[/url] Pozdrawiam:p Quote
Glutofia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nie wiem jak to się stało ale mój post kierowany do Bounty wcięło.. moze na innym wątku wklepałam? Powtórzę: Kuba spaniel został na stałe w DT, Oskar nie wiem gdzie jest u Mosii...? Będę ogromnie wdzięczna jeśli ktoś dorobi jeszcze ogłoszeń Dzekowi i Fajdowi. Spis ogłoszen jakie ma Dzek jest chyba na 2 str jego wątku.Fajdo na rozie nie ma ogloszeń. Jak ktoś chętny to z góry DZIĘKI!!!!! link widzę Adnieszka juz podała Quote
kuba123 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Oskar u Mosii twój post znalazłam gdzieś na innym wątku:evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Oskar jest u mosii i chyba tam już zostanie ([B]tak na marginesie, dobrze by było wyjaśnić tą sytuację - czy on wciąż tam w dt jest czy już w ds[/B]). Razem z Oskarem jest nasza katowicka klatka (która była mu potrzebna). Jeśli ktoś będzie do mosii jechał bardzo proszę o jej przywiezienie! Quote
BoUnTy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Glutofia']Nie wiem jak to się stało ale mój post kierowany do Bounty wcięło.. moze na innym wątku wklepałam? Powtórzę: Kuba spaniel został na stałe w DT, Oskar nie wiem gdzie jest u Mosii...? Będę ogromnie wdzięczna jeśli ktoś dorobi jeszcze ogłoszeń Dzekowi i Fajdowi. Spis ogłoszen jakie ma Dzek jest chyba na 2 str jego wątku.Fajdo na rozie nie ma ogloszeń. Jak ktoś chętny to z góry DZIĘKI!!!!![/QUOTE] Gluciu a Fajdo jest fundacyjny? Ok to kube wykreslam z do adopcji, a z Oskarem chwile się wstrzymie, bo trzeba ta sytuacje wyjśnić... Kuba dzieki za link Quote
Glutofia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Maciaszku mozliwe ze będą od Mosii odbierane nasze psiaki przypomnę Anecie lub komuś kto bedzie jechał o tej klatce. Widzę ze przypominasz co chwilę tyle ze to tak daleko ze nikt tam nie jeździ... Agnieszko tak, Fajdo jest fundacyjny. Magda dziękujemy za wpłatę z bazarków będziemy męczyć Jankę zeby powiedziała czy doszło. Dzięki raz jeszcze!! Quote
maciaszek Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Przypominam często, żeby nie umknęło, bo a nuż ktoś będzie jechał... A i o klatkę często jestem pytana. Quote
magda z. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Glutofia'] Magda dziękujemy za wpłatę z bazarków będziemy męczyć Jankę zeby powiedziała czy doszło. Dzięki raz jeszcze!![/QUOTE] to ja dziękuję za opiekę nad naszym Hebankiem. Janka już do mnie pisała, więc na pewno da znać jak już kasa będzie zaksięgowana. Miłego wolnego jutro dziewczyny. Quote
Marllo Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witam to jest mój pierwszy post , chciałbym sie dowiedzieć jak mozna pomagać pieską Jak mozna adoptowac wirtualnie i czego potrzebują. Quote
Daria_13 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [url=http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/adopcja-wirtualna,26.html]Adopcja wirtualna - FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT[/url] Quote
__Lara Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Marllo']Witam to jest mój pierwszy post , chciałbym sie dowiedzieć jak mozna pomagać pieską Jak mozna adoptowac wirtualnie i czego potrzebują.[/QUOTE] Witamy :) zapraszamy na stronę fundacji, tam jest wiele cennych wskazówek: [url=http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/fundacja,1.html]Fundacja SOS dla Zwierząt Dąbrowa Górnicza - FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT[/url] Quote
JOMA Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [B]Marllo[/B] - witamy :loveu: i zapraszamy do lektury - może następna akcja w katowickiej Silesii ? Quote
kuba123 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Joma jest wątek [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13486764#post13486764]MIKRO- kolejna szansa na dom, tym razem ostatnia... - Dogomania Forum[/url] Quote
kuba123 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Bounty wstaw Mikro na pierwszą stronę Quote
BoUnTy Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='kuba123']Bounty wstaw Mikro na pierwszą stronę[/QUOTE] Wiem, wiem - mam jeszcze wstwić nowego znajdka Jotki, ale to już nie dzisiaj, bo mimo pory wręcz śmiesznej... zasypiam xD Quote
Recommended Posts