maciaszek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Czy ktoś będzie jechał do mosii i mógłby przywieźć naszą katowicką klatkę? Proszę! Potrzebna tu jest, a tam już nie bardzo! Quote
__Lara Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Bounty, czy możesz przysłać mi wątki psów, którym potrzebne są jeszcze na 100% ogłoszenia? mogę porobić. Ale po weekendzie chyba. Wyjeżdżam w sobotę rano, a jutro też będę mieć młyn. Quote
maciaszek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Zapraszam na bazarek na Fundację SOS i katowickie psiaki - kartki świąteczne (święta tuż tuż ;-) ) i obrazki decoupage: COŚ DLA WIELBICIELI KONI*OBRAZKI DECOUPAGE*KARTKI ŚWIĄTECZ.*SMYCZ*na 2 cele*do 15.11. Quote
kuba123 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 napiszę i tu, bo na wątek niewiele osób wchodzi [SIZE="6"]TOSIEK MA DOM!!!!! Quote
Glutofia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 kurde to Tosiek ma wątek??????:crazyeye: Cudowna wiadomość jesuuuu jak się cieszę!! Quote
kuba123 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 a ma, oooo..... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13402046#post13402046 Quote
Guest Reyes Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Bił psa kamieniem po głowie, kopał, ciągnął po ziemi Czemu tutaj jeszcze tego nie ma :-) ? TOSIEK MA DOM!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
klaudiaaa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Zapraszamy na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/wielki-bazar-bluzki-bluzy-spodnie-spodniczki-zbieramy-na-fundacje-s-o-s-do-30-10-09-a-172144/ Oryginalne ubrania:NIKE, PUMA, ADIDAS!! Quote
klaudiaaa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/f99/wielki-bazar-bluzki-bluzy-spodnie-spodniczki-zbieramy-na-fundacje-s-o-s-do-30-10-09-a-172144/ Oryginalne ubrania:NIKE, PUMA, ADIDAS!! Quote
Daria_13 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/29552894 przesyłajcie i dodawajcie do znajomych LILI im więcej osób dowie się o niej tym większa szansa pomocy finansowej. która jest na wagę złota!!! Quote
Tengusia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Podaruje rzeczy na bazarek Podaruje rzeczy na bazarek - Dogomania Forum Quote
Kisiaraf Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Bounty Kazanek poogłaszany od 28.10 na: Kazanku bardzo proszę ogłoszenia: [FONT=Verdana]nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Verdana]kupiepsa.pl [/FONT] [FONT=Verdana]adopcje.org [/FONT] [FONT=Verdana]eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Verdana]przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Verdana]katowice.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Verdana]kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Verdana]kokosy.pl[/FONT] [FONT=Verdana]pineska.pl[/FONT] [FONT=Verdana]katowiceslask.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Verdana]gieldaogloszen.pl[/FONT] [FONT=Verdana]spacerek.net[/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Times New Roman]rozglos.net[/FONT][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Verdana]petworld.pl[/FONT] [FONT=Verdana]petsy.pl[/FONT] [FONT=Verdana]adopcjepsow.org[/FONT] [FONT=Verdana]e-zwierzak.pl[/FONT] Pozdrawiam gorąco!!!! Quote
_Mona Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 kisiaraf dziękuję Ci za namiary na siebie i za pomoc .... Quote
BoUnTy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Super, dziękuję Kisiarf... Czy ktoś zna jakieś dogomaniaczki z Poznania? Quote
BoUnTy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Melduje, że wszystkie psiaki fundacyjne mają komplet ogłoszeń. Nie mają takowych jedynie Dzek - Gluciu, czy ty dasz rade mu zrobić ogłoszenia, czy mam o to poprosic osobę, która obecnie nie ma co robić i sie upomina o zlecenia? Miała zrobic Zuzię, ale ubiegła ją diana xD Quote
__Lara Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='BoUnTy']Melduje, że wszystkie psiaki fundacyjne mają komplet ogłoszeń. Nie mają takowych jedynie Dzek - Gluciu, czy ty dasz rade mu zrobić ogłoszenia, czy mam o to poprosic osobę, która obecnie nie ma co robić i sie upomina o zlecenia? Miała zrobic Zuzię, ale ubiegła ją diana xD Rozumiem, że nie ma dla mnie jednak psa do ogłoszeń :razz: jakby co to pisz Bounty Pw ;) Quote
Glutofia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dzek ma trochę zrobionych ale jeśli ktoś jest wolny i chciałby pomóc to z góry serdeczne dzięki!! o co chodzi na tym Klaudii bazarku? nic nie kumam..odp n priv tu nie chce zaśmiecać Quote
Vannes Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Mam pytanie. Kiedy to szkolenie wolontariuszy? Sobota? O której? W silesii? Quote
kuba123 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='BoUnTy']Super, dziękuję Kisiarf... Czy ktoś zna jakieś dogomaniaczki z Poznania?[/QUOTE] ja znam, a o co chodzi Quote
BoUnTy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='kuba123']ja znam, a o co chodzi[/QUOTE] O wizyte przedadopcyjna w domku z okolic poznania... Quote
BoUnTy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='kuba123']Bounty masz PW[/QUOTE] Dzięki ;] Zobaczymy... Trzymajcie kciuki... Quote
kuba123 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Bounty usuń Tośka z pierwszej strony wątku- Tosiek ma DS Quote
BoUnTy Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='kuba123']Bounty usuń Tośka z pierwszej strony wątku- Tosiek ma DS[/QUOTE] Tak, tak usune tam musze jeszcze pare poprawek wprowadzić, niestety przez prace moderacji edytowanie postów podle mi chodzi, także musze chwilkę poczekać... Quote
JOMA Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Vannes - szkolenie dotyczy wolontariuszy schroniska w Katowicach i wszystkie informacjie na ten temat znajdują sie na wątku schroniska katowickiego. Schronisko w Katowicach - RUSZA WOLONTARIAT !!!! Quote
Recommended Posts