dzikus Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Michasiu już jestes sliczny, a jak dojdziez do pełnej formy to....:loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Pani o ktorej pisalam zadzwonila wlasnie do mnie miala 14 lat mieszanca owczarka, teraz rozglada sie za nowym psem powiedzalam, ze Michas jest chory, ze jest leczony Pani ma sie odezwac w weekend, dom bylby do sprawdzenia Quote
GameBoy Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 wplaty - Magdalena, Jedrzej W - 15 zl Quote
majqa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 GameBoy napisał(a):(...) jedynym problemem jest jedzenie, maly nie chce jesc nic poki co (bo zwraca) (...) Dopytaj weta, bo nie wiem, jak to jest z takimi maluchami ale...czy nie można mu podać torecanu (p/wymiotny) w tabl. (mała tableteczka) lub w zastrzyku podskórnie. Quote
GameBoy Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 majqa napisał(a):Dopytaj weta, bo nie wiem, jak to jest z takimi maluchami ale...czy nie można mu podać torecanu (p/wymiotny) w tabl. (mała tableteczka) lub w zastrzyku podskórnie. on dostaje, ale nie chcemy go przeladowac lekami, on cale mnostwo tego dostaje do butelki z kroplowka jest lepiej zajrzalam wlasnie zeby napisac ze koo bylo " miekkie ale trzymalo ksztalt obly" :evil_lol: to cytat z Malwiny Quote
majqa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Niech to koo "współpracuje dalej". ;) Quote
Pianka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Jakie śliczne foteczki:loveu::loveu: I domek się szykuje:multi: Trzymam kciuki:p Quote
GameBoy Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 bylam z malym u weta - 42 zl jest naprawde lepiej.... maly jest u mnie :eviltong: Quote
MaJa 75 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No to super wieści. Ciotka a dasz radę z kolejną piątką urwisów od DIF:razz::razz::razz:???? Quote
GameBoy Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 urwisy od DIF to male piwo....toto bedzie w domu zamkniete bez wychodzenia i innych ekscesow Quote
an1a Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 toto bedzie w domu zamkniete bez wychodzenia i innych ekscesow Zapraszamy do więzienia o zaostrzonym rygorze u GameBoy:angryy: :evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 w sam raz na zupe sie nadadza, takie malizny to trzeba wiecej sztuk :evil_lol: Quote
an1a Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 GameBoy napisał(a):w sam raz na zupe sie nadadza, takie malizny to trzeba wiecej sztuk :evil_lol: Dlatego apelujemy o zapas maszynek go golenia, futerko jest niesmaczne :evil_lol::evil_lol: Dobra już idę sobie.... :diabloti: Quote
GameBoy Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 an1a napisał(a):Dlatego apelujemy o zapas maszynek go golenia, futerko jest niesmaczne :evil_lol::evil_lol: Dobra już idę sobie.... :diabloti: w gline oblepie, wrzuce do pies i wyjme bez :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Patrycja czy moglabys mi pomoc oglaszac sunie w potrzebie? Quote
DuDziaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No daj mi ciotka linka.... Coś napewno skrobne ;) Quote
Anonimowy Anonim Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Jeszcze kilka Michałów na dobranoc I dwa jakości gorzej niż marnej, ale ukazujące mizerną posturę: To życzę wszystkim udanego weekendu, a Michałkowi dodatkowo zdrowia i sukcesów w robieniu tego i owego oraz przyjmowaniu pokarmów. I do poniedziałku opuszczam mojego wirtualnego pupilka. Quote
SZPiLKA23 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Boski wielkopies z niego bedzie ale narazie taka chudzinka:( a te oczka ....:loveu: Quote
GameBoy Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 byla ciotka justynam przyniosla podklady :Rose::Rose::Rose::Rose: ciotka Anoinm za prywate tez :Rose::Rose::Rose::Rose: ciotki maly zaczal delikatnie jesc suche, trzebaby mu kupic cos dla giantow odpowiednia dla wieku, kupic royala na wage czy macie inne propozycje? Quote
majqa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Buzieńki Michaśku...Niech kolejny dzionek przyniesie kolejny, acz pozytywny przełom. Quote
GameBoy Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 jutro ostatni dzien kroplowek, w niedziele wyciagamy wenflon jezeli trzeba bedzie jeszcze cos podawac to juz podskornie Quote
GameBoy Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Michalek grzecznie spi, ja tez ide spac bo rano wet a pozniej praca :roll: Quote
Hotel KADIF Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 GameBoy napisał(a):w sam raz na zupe sie nadadza, takie malizny to trzeba wiecej sztuk :evil_lol: Na zupę!!!??:eek2::eek2::eek2: Moje śliczne, odchowane, wypieszczone Kluseczki!? W życiu się na to nie zgodzę!! :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Recommended Posts