Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anonimowy Anonim napisał(a):
Zdjęcia się nie podejmę, bo nie mam pendrajwa ni możliwości nagrania płytki chwilowo.

Natomiast przekaż Michałowi, żeby nie trwonił jeszcze swojej marnej energii na takie głupoty jak trzepanie zabawki. Żeby najpierw potrenował jedzenie normalnej strawy.
Przyjdę i zastane wycieńczonego trupka z zabawką w chudym pyszczku i wszystko będzie na mnie, że mam złe fluidy i wysysam pozytywną aurę.

ciotka wypluj slowa o trupku, maly cherlak ma zyc i juz :roll:

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Michasiu tak trzymaj:multi:
Jeszcze troszke i będziesz zdrowy:multi:

A fotke to chyba wystarczy nagrać na płyte i zanieść do punktu foto.
Jakby co to komus podeśle orginalny rozmiar zdjecia;)

Posted

GameBoy, na prośbę Tosi2 info - off do Ciebie. Resztę użytkowników bardzo przepraszam:
"Dostałam właśnie dramatyczny telefon.Pan który ma 19 psów dostał nakaz eksmisji.W dniu dzisiejszym przyjeżdża facet tam, powołujący sie na władze miasta i wiadomo na pewno że uśpi maluchy.Szczeniaki są różne, jest ich 6.Nie mamy czasu na zdjęcia. Pilnie szukamy DT moze choć kilka uda się uratować.Zapewniam karmę i opłaty za weta.Ratujcie je !!!
(...)Bliższe informacje pod nr. 022 841 97 43"

Link do wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10912514#post10912514

Jeśli ktoś ma kontakt na kom. do GameBoy, dajcie jej proszę znać.

Posted

dziekuje za pomoc przy fotce
Michas ma sie juz lepiej, oficjalnie mozna chyba napisac, ze najgorsze ma juz za soba
oczywiscie, leczenie bedzie jeszcze bardzo dlugie, to tak samo jak przy zapaleniu pluc u ludzi ale jest progres, dzis zabieram Michasia do siebie

rano kroplowka plus leki, syrop
gile w mniejszej ilosci, ropy w oczach prawie nie ma, nawet koopa postanowila wspolpracowac i przybiera lepsza forme i konsystencje

jutro maly dostanie ostatnie kroplowki, poznie tylko leki

jest wesoly, merdajacy, chce sie bawic

jedynym problemem jest jedzenie, maly nie chce jesc nic poki co (bo zwraca) jedyna opcja sa saszetki RC ( ten proszek) dzis zjadl nawet sam
poniewaz nie je nic innego podaje mu 4 saszetki dzennie, jezeli odstawimy kroplowke ta ilosc musi wzrosnac do 6 sztuk

byla ciotka Anonimowy_Anonim, przywiozla szeleczki, pieknie dziekuje jej za wszystko bo wspomaga nas juz od jakiegos czasu - beda tez foty malucha :loveu:

wieczorem bedzie ciotka justynam - przyniesie podklady

bardzo Wam wszystkim dziekuje
zaraz sprawdze wplaty

wydatki:
- wet 42
- saszetki 28 zl ( 4 szt)

wplywy:
- Ilona Anna S -10 zl
- Artur S - 10 zl

Posted

to jak z tymi zdjeciami, zalatwi to ktos w Polsce, czy mam to zrobic u siebie? dla mnie zaden problem podejde do apteki gdzie sa punkty maszyn z foto, wrzucam karte pamieci drukuje mi na miejscu, ide na poczte i wysylam... 3 dni i jest w PL... wiec jak kto chce ;)

Gameboy potrzebujesz jeszcze cos dla malucha? smyczy? cos co moge wyslac w paczce? bo niestety z kasa troche gorzej, trzeba by wysylac przez westerunion i na czyjes prywatne konto, kto odbierze pieniadze w okienku w banku, ale jesli kasa bedzie potrzebna wysle tyle ile bede mogla.

Pozdrawiam.

Posted

To ja tylko kilka fotek wybranych na chybił-trafił dla wszystkich fanów Michałka, a resztę przejrzę i okażę po pracy.
Chłopak jest cudowny. Prawda, że był na highu pokroplówkowym, ale tak czy siak sama słodycz.
Kiedy patrzę na foty z odkurzaczem, to jakbym widziała ludzkiego młodziana prężącego się do zdjęcia przed cudzą bryką na ulicy.

Posted

Anonimowy Anonim napisał(a):
Zapatrzony w Game jak w Słońce najjaśniejsze. Niby sobie spokojnie leży, ale wodzi oczyskami czujnie.
Będą z niego mieli ludzie wielką pociechę.

przyzwyczail sie jakos :oops: smarki tylko mnie daje wycierac :evil_lol: to wyroznienie

Posted

GameBoy napisał(a):
przyzwyczail sie jakos :oops: smarki tylko mnie daje wycierac :evil_lol: to wyroznienie

Sprawy sobie nawet nie zdajesz jaki Cię zaszczyt kopnął :evil_lol::evil_lol: Gluty jaśnie pana Michała :eviltong: