Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Michas ma znowu rozwolnienie, tym razem przyczyna bardziej prozaiczna - robale, cale szczescie dzis rano zbieralam ja na czczo

bylam z nim rano u weta dostal antybiotyk na dwa dni wiec jutro nie idziemy
kupilam mu tez RC w saszetkach

wydatki
- wet 22 zl
- saszetki 6x 7 zl - 42 zl

Posted

an1a napisał(a):
Hexa z gówniarstwem się nie patyczkuje :evil_lol::evil_lol:

no niestety nie :oops: wlasnie z tego powodu nie biore na DT nawet podrostkow o doroslych juz nie mowiac :roll:

Posted

ciotka Anonim czy ja bym mogla Cie prosic zebys przyjechala odwiedzic Michaska i zrobila mu fotki do ogloszen juz bez wenflonu?
moze jakos blizej weekendu by Ci sie udalo, bylaby szansa, ze Miszka troche sie poprawi :cool3:

proooosze :loveu:

Posted

GameBoy napisał(a):

moze jakos blizej weekendu by Ci sie udalo, bylaby szansa, ze Miszka troche sie poprawi :cool3:

Pewnikiem.
Może i pogoda się poprawi i wyjdą lepsiejsze foty przy lepsiejszym świetle.
Będę się upierać, że Miszel nie zasługuje na traktowanie fleszem.

Posted

Michas nadal nie chce jesc, je troche wiecej ale wlasciwie tyle, zebym sie odczepila
oczywiscie kaszki wcina az milo

majqa czy moglabys napisac jakis krotki tekst do ogloszen? czy moge prosic o pomoc w ogloszeniach

michas ma wyroznione allegro, ale gratke i gumtree

prosze o ogloszenia na innych portalach

Miszka ma bardzo twardy charakter, jest dosc zaborczy i zazdrosny
dobrze byloby gdyby byl jedynym psem w domu, koty toleruje jak najbardziej
umie chodzic na smyczy,po schodach, wchodzi do windy, nie boi sie odglosow miasta, umie dac lapke, dlugo trzyma koo i sioo - podejrzewam, ze gdyby mogl wychodzic, nie zalatwialby sie w mieszkaniu
wymaga socjalizacji z psami bo nie umie sie bawic, mam nadzieje, ze Hexa go nauczy
swietnie strozuje, jest grzecznym, dosc spokojnym psem
nie niszczy nic w mieszkaniu - o ile ma zabawki, bawi sie lub spi
nie wyje, po wyjsciu naszym rano, pisnie 2-3 razy ale zanim djedzie winda daje juz spokoj

Posted

emilia2280 napisał(a):
przelalam 100zl z dopiskiem "emilia2280 na Michalka Gorbaczowa" :diabloti:- nie moglam sié powstrzymac, chyba mnie nie zamkná? :razz:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

emilia2280 napisał(a):
przelalam 100zl z dopiskiem "emilia2280 na Michalka Gorbaczowa" :diabloti:- nie moglam sié powstrzymac, chyba mnie nie zamkná? :razz:

gorzej jak mnie zamkna :evil_lol:

dzieki ciotka bo niestety jestesmy na miniusie a Michalek nadal nie jest zdrowy

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Ciotka a ta pani, która miała mixa onka przez kilkanaście lat??? Zrezygnowała??? Zapowiadało się obiecująco...

kochana ja sie nie bede dopraszala, jak bedzie chciala zadzwoni
nie chce poprostu czekac z zalozonymi rekoma

jutro kupie Michasiowi RC w puszce tego dla rekonwalescentow, jak sie nie uda sprobuje z ryba

Posted

Anonimowy Anonim napisał(a):
Pewnikiem.
Może i pogoda się poprawi i wyjdą lepsiejsze foty przy lepsiejszym świetle.
Będę się upierać, że Miszel nie zasługuje na traktowanie fleszem.

ale zasluguje na dobry, najlepszy domek :loveu::loveu::loveu: a foty mu w tym pomoga

Posted

GameBoy napisał(a):
(...) majqa czy moglabys napisac jakis krotki tekst do ogloszen? czy moge prosic o pomoc w ogloszeniach (...)

GB, co jest nie tak z tym tekstem (zrobiony przez Anetek100, odrobinę tylko podciągnięty przeze mnie)?

Michaś,mix owczarka, dziecię nieszczęścia.Pomocy!
Pomyśleć, że choroba zbliża. Ma się wtedy wrażenie, jakby cały świat chciał pomóc. Jak wspaniale mieć wówczas przyjaciół i rodzinę. Opieka, bliskość, a przede wszystkim zainteresowanie. Nie patrzymy wtedy na to,czy człowiek jest ładny, czy dobrze ubrany, czy ma makijaż, wreszcie, czy jest zadbany. Dlaczego takich sytuacji, ludzkich reakcji nie możemy zaobserwować w odniesieniu do bezdomnych zwierząt?
Patrzymy często na modę, wygląd i inne interesujące nas w danym momencie cechy czworonoga, które nas przyciągają. Niestety, z chwilą gdy dowadujemy się o jego chorobie, jak za machnięciem czarodziejskiej różdżki, włącza się na czerwona lapmka. Z czeluści świadomości wypełza przeświadczenie, że chcieliśmy nie tylko ładne zwierzątko ale i zdrowe.
Czy takie małe lecz schorowane istnienie nie ma szans na lepszy domek, w którym będzie ważne, że jest, że staje się członkiem rodziny na dobre i złe? W świecie ludzi przecież nie wyrzuca się człowieka chorego na ulicę, lecz walczy o jego powrót do normalnego życia. Czemu tu jest inaczej? Michaś czeka na szansę lepszej przyszłości, wpatruje się w ludzkie oczy, szukając w nich ratunku. Nie chce umierać! Pomóżmy temu malcowi, niech doświadczy odrobiny dobra, niech nie utraci wiary w "ludzkiego człowieka". To przeuroczy szczeniak, któremu potrzebny jest dom i serce, a na chwilę obecną wsparcie finansowe w leczeniu.
Czy możemy liczyć na Państwa pomoc?

Osoby zainteresowane losem Michasia proszone są o kontakt z Panią........Dane kontaktowe:....................................... ......
Chętnym, wyrażającym wolę pieniężnej pomocy Michasiowi pozostawiamy dane do wpłat, za które serdecznie dziękujemy. Każda złotówka zostanie przeznaczona na ratowanie bardzo chorego malca.
...............................................................

Ten tekst całościowo wejdzie na sporo stron ogłoszeniowych. Niestety, nie mam najmniejszych szans pomóc w poogłaszaniu. :-( Może zmodyfikować tytuł na prośbę o pomoc ogłoszeniową?

Posted

nic, procz tego, ze ja jestem slepa :oops: przepraszam za zamieszanie
mysle, ze o pomoc w samym oglaszaniu poprosimy mlodsze ciotki :evil_lol: nic nie ujmujac tym starszym :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
nic, procz tego, ze ja jestem slepa :oops: ...(...)

Nie jesteś ślepa :shake: tylko, Bido funkcjonujesz na max obrotach :-( (zmęczenie się kłania) od hohoho albo i dłużej. :roll: GB, napisz proszę prośbę o pomoc w ogłaszaniu do Wola. Mam nadzieję, że zagląda na dogo, to przekochana i pomocna dziewczyna.