Jo37 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Takie zdjęcia powinny być z aktualną gazetą , Quote
halcia Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Jo37,ja tez już jestem mocno nieufna/nie tyczy to sie osobiście Aliny/po obserwacji ludzi i tego co sie dzieje na dogo.:shake:Popieram. Quote
koosiek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek przerażonego psiego dzieciaka, który ma czas tylko do niedzieli! Jeżeli do tego czasu nie zostanie zabrany ze schroniska, na resztę życia wyląduje na łańcuchu :placz: Ma miejsce w hotelu, ale prawie nie ma deklaracji, a ja nie będę w stanie go zabrać, jeśli nie będzie miał chociaż połowy miesięcznej deklaracji :placz: Wątek Dinga: http://www.dogomania.pl/threads/200414 Quote
Ulka18 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jeszcze takie zdjecie otrzymalam wieczorem Quote
Sianio Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 AlinaS prosiła o wstawienie zdjęć Aguś = Poducha Aguś przytulak Aguś uzupełnia wiedzę Quote
agusiazet Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Ale Saba ma żarówki:) Aguś taki chudziutki jak zawsze! Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Przepraszam za offa ale sprawa bardzo pilna. Udało się w końcu złapać sunię z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/204237-Cudowna-maleńka-sunia-na-ulicy-!!-Pilnie-DT-prosimy-o-pomoc-!-( I nie ma co z nią zrobić w miejscu w którym jest teraz zostać nie może bo jest w nim kot który nie lubi towarzystwa. Mamy możliwość DT ale na łańcuch, a suńka maleńka z 7 kg max :( DT pilnie potrzebne. Quote
anciaahk Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 To co to za dt z łańcuchem dla takiego maleństwa? Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 anciaahk napisał(a):To co to za dt z łańcuchem dla takiego maleństwa? U rodziny znajomej. To bardzo awaryjny tymczas Quote
Sianio Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Nie tylko leżą ... Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Pies ogrodnika:evil_lol: Pomyśleć też trzeba Quote
agusiazet Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Aguś jak zwykle szczupły i zwinny:) Quote
AlinaS Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jestem po rocznym zbanowaniu. U Agusia wszystko w porządku.Może nawet więcej niż dobrze. Z zastraszonego psa zrobił się psem odważnym, obronnym. czujnym,stróżującym, pilnującym swojego terytorium i mnie. Pierwszy z całej trójki podnosi alarm gdy ktoś przychodzi a nawet ugryźć intruza potrafi a jakże. PS Dziwi mnie bardzo że po puszczeniu hasła że Aguś zginął nikt nie przyjechał sprawdzić czy jest czy też go nie ma......Wiele osób pokrzyczało, łatwo uwierzyło ale żeby zobaczyć nikogo nie było. Pewnie łatwiej ponaskakiwać niż ruszyć 4 litery. Tak łatwo rzucić oskarżenie, jeszcze łatwiej przyklasnąć. Chciałabym żeby tutaj na forum pokazała się ta osoba która wysłała mejla z tą wiadomością i popsuła trochę nerw i mi i Wam zresztą też. Quote
AlinaS Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Wygrzewanie na słoneczku Po odpoczynku można pokopać Quote
agusiazet Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Agusiu, cieszę się, że masz swój dom i swojego ludzia, i że go bronisz i jesteś wierny, choć nadal wyglądasz jak wielka bida spod mojego bloku:) Quote
agusiazet Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Dzięki za zdjęcia:) Agusia jakby przybyło:) Quote
AlinaS Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Agusia już wcześniej przybyło ale na wcześniejszych zdjęciach może mniej było uchwycone Tu także Aguś zły - nie zawsze jest uśmiechnięty Za szybko zwiał - ucięło kawałek pyszczydła Postraszył podziamał - pora na odpoczynek Quote
bila1 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 fajny pies, miło patrzeć :) a taka to bida była okropna... Quote
agusiazet Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Oj, była bidusia straszna, bez sierściowa i przerażona, a teraz pan i obrońca domu! Quote
yoko100 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Agus na kazdym zdjeciu usmiechniety super:) Quote
Recommended Posts