Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aa haha Fizia własnie zdurniałam do reszty jak patrzę na cafeanimal a tam dziewczynki na profilu schroniska AS :crazyeye: robiłam ogłoszenia wczoraj w nocy i już myślałam, że tak namieszałam, że wtryniłam je na Wasz profil - a to Ty :lol: :mdleje: ale miałam burzę mózgu i zagwozdkę jak to możliwe :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
aa haha Fizia własnie zdurniałam do reszty jak patrzę na cafeanimal a tam dziewczynki na profilu schroniska AS :crazyeye: robiłam ogłoszenia wczoraj w nocy i już myślałam, że tak namieszałam, że wtryniłam je na Wasz profil - a to Ty :lol: :mdleje: ale miałam burzę mózgu i zagwozdkę jak to możliwe :evil_lol:

No właśnie tam jest takies straszne zamieszanie, usuwałam już ten profil, wstawiam ogłoszenia z innego, a jako opiekun pojawia się schronisko...no ale mam nadzieję, że jak sa namiary na Missieek to powinno być ok

Posted

ogłoszenia dopiero od wczoraj właściwie bo malizny musiały wyzdrowieć,

Fizia jest OK - dzieki :loveu: a widziałam że chyba namieszałaś tam też z Kiki - czy to nie Ty? bo widzę ze jest chyba z 5 czy 6 razy pod rząd :lol:

Posted

Ja, ja....to juz drugi raz mi sie tak stało, że dodaję ogłoszenie, wszystko jest ok, a potem nic z nim nie mogę zrobić - ani dodać zdjęcia, ani edytować ani usunąć - co najgorsze...

Posted

Serwis nie jest doskonaly, ale mamusia mojej Śrubki dzięki ogłszeniu w Metrze znalazła super dom :)

Funia i Finka są cudne i wierzę, ze długo nie będa mogły czekać.
Funia zwycieżyła taką chorobę to znaczy, że jest dzielnym wojownikiem - poradzi sobie w życiu!:)