Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Funieczka już ma się prawie całkiem dobrze, Finka miała biegunkę, ale chyba już ok - dwie panienki powoli będą szukały nowych cudownych domków!!!

Funia - malizna normalnie taka mini mini i będzie nieduża nakolankowa i kochana lalunia :loveu:
Fineczka mnie się obawia bo jestem obca i pstrykam czymś czarnym wielkim :lol: ale jak mnie nie ma to rozrabia i już nie jest dzika :loveu:

tu widać jaka jest między mini różnica wielkosci

Funia z Havaną

Funia na Havanie :lol:

Posted

Ponawiam prośbę o dołożenie się do zakupu lampy antywirusowej - u missieek jest tak dużo zwierzaków - właściwie w każdym pomieszczeniu jakieś są, że ciężko byłoby stosować lampę, na czas działania której w pomieszczeniu nie mogą być ludzie ani zwierzęta, więc chciałabym uzbierać na tą przepływową lampę - teraz jak u missieek było parwo to wszystkie nowe psiaki będą zagrożone :shake: koszt takiej lampy to ok 1100 zł :placz: mamy do tej pory na lampę 170 zł i deklarację masienki 300 zł czyli 470 zł + z bazarku na lampę, który się dziś skończył 60 zł to daje w sumie 530 zł - prawie połowa