Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Kupiłam dla maluszków NUTRA NUGGETS Puppy 18 kg - przyjdzie prosto do missieek :) Tyle póki co mogę pomóc.

kochana :Rose: i za ogłoszonka też dzięki dzięki dzięki :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
kochana :Rose: i za ogłoszonka też dzięki dzięki dzięki :loveu:

To :Rose: się należy missieek i Tobie za zabranie maluszków :loveu: z tego syfu.
Oby ogłoszenia okazały się skuteczne, a karma dobrze wypełniała brzuszki!

Posted

ja tylko robiłam zdjęcia - całą "brudną" robotę robi missieek, Jej Mama i siostry

ja to się śmieję że jestem rzecznikiem prasowym missieek :lol: ew. specem od PR :evil_lol: bo Ona nie ma na to czasu, a pomoc jest potrzebna

Posted

Jak bedzie wiadomo, w jakiej maluchy sa formie i ze juz sie nadaja do adopcji - dajcie znac - mamy troche domow chetnych na docelowo male psiaki - po ogloszeniach na nasze czekoladkowe pieknosci - powysylam fotki i chetnie wystawimy na stronie.

ale brzuchy widac, ze napchane robalami :-(

Posted

A tu komentarz dla Foksi z Cafeanimalia.pl

"Jestes Sweet Foksia piękna jeszcze takiego ślicznego pieska nie widziałam Pozdrawiam i zycze ci Foksia szcześcia "

i dla Fiolki

"Jesteś słodziutka piekna cudowna itp. pozdrawiam i zycze ci szcześcia malenka "

Posted

Oo właśnie sprawdziłam - wydrukowali to ogłoszenie Foski z Cafeanimalii w dzisiejszym numerze Metra. Nie napisali tylko, że to szczeniak, nie wiem dlaczego, a widać tylko główkę
Jest na 6 stronie

"Foksia jest jedną z 7 suń, uratowanych przed śmiercią z pseudoschroniska. Podobna do terierka. Do oddania odpowiedzialnym opiekunom. Bukowno k.Olkusza. Tel..."

http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx

Posted

Dziś odeszła sunia czekoladka :-( niestety robale ją zabiły... [']

[quote name='fizia']Oo właśnie sprawdziłam - wydrukowali to ogłoszenie Foski z Cafeanimalii w dzisiejszym numerze Metra. Nie napisali tylko, że to szczeniak, nie wiem dlaczego, a widać tylko główkę
Jest na 6 stronie

"Foksia jest jedną z 7 suń, uratowanych przed śmiercią z pseudoschroniska. Podobna do terierka. Do oddania odpowiedzialnym opiekunom. Bukowno k.Olkusza. Tel..."

http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx

tak - była w metrze i było kilka telefonów - Poznań, Wrocław... były też jakieś bliżej, ale mała na razie musi dojść do siebie

z pozostałych maluszków nadal wyłażą 10 cm robale - miejmy nadzieję, że one są silniejsze i że przetrwają ten proces :kciuki: prosimy o kciuki i ciepłe myśli dla maluszków