Ada-jeje Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Cieszymy sie Poker ze wypatrzylas naszego Dzekusia, ma co prawda ks. zdrowia ale niestety nie poddalismy go jeszcze kastracji bo najpierw chcielismy zeby nauczyl sie mieszkac z ludzmi a nie wloczyc sie no i do tego zachorowal bo byl kilka dni w schronie a nastepne kilka dni u glupiego dziada :diabloti: ktory go wykapal i na zewnatrz za szybko wypuscil. :mad: Quote
Poker Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 domek w domku 2 . rodzinnym w zielonej dzielnicy pełnej parków,blisko Odry. Quote
IKA & SONIA Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 To miałby gdzie spacerować nasz Dżekuś!!! Quote
Ada-jeje Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Czekamy na Twoja odpowiedz :crazyeye: tylko pozytywna :lol: pamietaj :evil_lol: a reszte bedziemy dogrywac pozniej. Quote
Poker Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ada-jeje napisał(a):Czekamy na Twoja odpowiedz :crazyeye: tylko pozytywna :lol: pamietaj j. Też bardzo chcę i jeszcze będę mogłą go spotykać na psiowych spacerach,zresztą pani przechodziła często pod moimi oknami z poprzednimi psami. Quote
Poker Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Kończę na dziś,bo musze wstać o 5 rano,a to dla mnie normalnie środek nocy.Jutro zadzwonię do IKA&Sonia. Quote
IKA & SONIA Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Poker czekam jutro na wieści do Ciebie!!! Quote
Weronikaa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 No no... ale się pięknie sprawy rozwijają :loveu::multi: 3mam kciuki bardzo mocno ! Dżekusiowi należy się najwspanialszy dom pod Słońcem ;) !! Quote
nika28 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
IKA & SONIA Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Kciuki w dlaszym ciągu potrzebne!!! Pani dostanie dzisiaj więcej fotek pieska i potem zapadnie decyzja! Quote
hanek Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Dżeki nie gryzie kotów. Był testowany starszym Benkiem i młodszą z maxa. Quote
IKA & SONIA Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Kciuki możecie puścić. Dżeki nie spodobał się córce Pani, boi się go. Szukamy w takim razie dalej domku dla tego słodziaka:loveu: Quote
hanek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dżekiego się boi? Chyba coś nie tak z tymi fotkami jest. Jak się go widzi na żywo to nie sposób się bać. Quote
IKA & SONIA Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 :cool3: I nie podoba sie również. A on taki śliczny! Quote
Weronikaa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 No szkoda... :-( No to dalsze poszukiwania trwają ;):lol: Quote
Poker Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Mi te z baaardzo szkoda,że Dzeki nie jest wybrańcem :-(,bo on bardzo przypadł mi do serca. No,ale cóż "klient "nasz pan.Będę szukać pieska dla tej rodziny. A Dzekusiowi życzę znalezienia jak najszybciej najlepszego domku pod słońcem. Quote
hanek Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Do zalet Dżekiego można dopisać to, że ładnie chodzi na smyczy. Wciąż kaszle i pluje i kicha flegmą, ale już mniej. Bardzo źle znosi zastrzyki. Dziś go trzymał wujek Ariadny, ja i jeszcze musiał mieć kaganiec bo się bronił jak mógł. Na kolejne dni dostał tabletki, a w piątek do kontroli. Quote
Ada-jeje Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Biedna psina tyle musi sie wycierpiac przez bezmyslnosc dziada. :angryy::mad: Quote
Ulaa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Cała lecznica słyszała jak się drze, obdzierany ze skóry :razz: Miałam okazję zobaczyć Dżekiego. Jest rzeczywiście śliczny, do tego sprawia wrażenie bardzo uległego i posłusznego. Cały czas c'sował w lecznicy, brak mu pewności siebie. Ale nic dziwnego, jak taki horror go tam spotyka. Ja bym mu nie dała 2 lat po ogólnej fizjonomii i zachowaniu. Rok, półtora... Quote
hanek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dzisiaj były dwa telefony o Dżekiego. Jeden to pani która szuka psa do bloku, ale jak się dowiedziała, że Dżeki nie przypomina owczarka niemieckiego i jest dużo mniejszy to zrezygnowała (dałam jej numer tej pani która zgłosiła suczkę z Myślachowic, bo ona chyba duża jest (Ogłoszenia Pro Animals). Drugi telefon też myślał, że "TO" jest duże, i dodatkowo chciał "TO" dać na podwórko z budą. Czekamy dalej. Quote
Ada-jeje Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Piekna jest ta czarna bestia z Myslachowic, a dodatkowo ma zapewniona darmowa sterylke. Quote
Recommended Posts