Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszymy sie Poker ze wypatrzylas naszego Dzekusia, ma co prawda ks. zdrowia ale niestety nie poddalismy go jeszcze kastracji bo najpierw chcielismy zeby nauczyl sie mieszkac z ludzmi a nie wloczyc sie no i do tego zachorowal bo byl kilka dni w schronie a nastepne kilka dni u glupiego dziada :diabloti: ktory go wykapal i na zewnatrz za szybko wypuscil. :mad:

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Czekamy na Twoja odpowiedz :crazyeye: tylko pozytywna :lol: pamietaj j.

Też bardzo chcę i jeszcze będę mogłą go spotykać na psiowych spacerach,zresztą pani przechodziła często pod moimi oknami z poprzednimi psami.

Posted

Mi te z baaardzo szkoda,że Dzeki nie jest wybrańcem :-(,bo on bardzo przypadł mi do serca.
No,ale cóż "klient "nasz pan.Będę szukać pieska dla tej rodziny.
A Dzekusiowi życzę znalezienia jak najszybciej najlepszego domku pod słońcem.

Posted

Do zalet Dżekiego można dopisać to, że ładnie chodzi na smyczy.

Wciąż kaszle i pluje i kicha flegmą, ale już mniej. Bardzo źle znosi zastrzyki. Dziś go trzymał wujek Ariadny, ja i jeszcze musiał mieć kaganiec bo się bronił jak mógł. Na kolejne dni dostał tabletki, a w piątek do kontroli.

Posted

Cała lecznica słyszała jak się drze, obdzierany ze skóry :razz:

Miałam okazję zobaczyć Dżekiego. Jest rzeczywiście śliczny, do tego sprawia wrażenie bardzo uległego i posłusznego. Cały czas c'sował w lecznicy, brak mu pewności siebie. Ale nic dziwnego, jak taki horror go tam spotyka.

Ja bym mu nie dała 2 lat po ogólnej fizjonomii i zachowaniu. Rok, półtora...

Posted

Dzisiaj były dwa telefony o Dżekiego. Jeden to pani która szuka psa do bloku, ale jak się dowiedziała, że Dżeki nie przypomina owczarka niemieckiego i jest dużo mniejszy to zrezygnowała (dałam jej numer tej pani która zgłosiła suczkę z Myślachowic, bo ona chyba duża jest (Ogłoszenia Pro Animals).
Drugi telefon też myślał, że "TO" jest duże, i dodatkowo chciał "TO" dać na podwórko z budą.
Czekamy dalej.