Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dom z ogródkiem, dzieci, buda i na wypadek zimna czy burzy wejście do domu.
Ma szczekać, kiedy zwłaszcza kiedy nikogo nie ma w domu ;)

Czy Dżeki zrobiłby wrażenie na potencjalnych złodziejach?

Jeśli nie on, to może ten ONek z hoteliku, Ada-jeje wie który (zależnie od tego jak rozwinie się ONkowa sytuacja, ale z opisu p. Tomka taki dom dla niego by pasował).

Posted

Kajtek, który jest u mnie na dt? dzieci mogłyby być, tylko na początku do Kajtka nie można podchodzić zbyt pewnie. Mnie pozwoli zrobić sobie dosłownie wszystko. Kojec i buda, to, to co u mnie ma. W domu siedzi pod drzwiami, skuczy, nie umie chodzić po panelach itp.

Posted

Ulaa napisał(a):

Wg mnie Dżeki się nie nadaje. Na wypadek burzy i zimna dziadki też by go wpuszczały. Ale on ciągnął do domu bez zimna i burz. No i delikatnej postury jest, raczej nikt się go nie wystraszy.

Posted

Ulaa napisał(a):

Jeśli nie on, to może ten ONek z hoteliku, Ada-jeje wie który (zależnie od tego jak rozwinie się ONkowa sytuacja, ale z opisu p. Tomka taki dom dla niego by pasował).

Dzeki nie ma przede wszystkim podszerstka, sprawdzałam dzisiaj. On nadaje się do domu. Obecnie w DT śpi na łóżku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Z noska mu sie w dalszym ciągu leje i biedny kaszle. Jest taki kochany chudzinek z niego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Apetyt mu się troszke zwiększył. Państwo chwalą bardzo chłopaka, że grzeczny i nie sprawia problemów.

Posted

czy on nadal jest do adopcji?Ile waży? szukam czarnulka do 2o kg i do 4 lat do sprawdzonego domku we Wrocławiu.Są dzieci,11 i 9 lat, wychowane z psami.

Posted

Tak Dżeki jest do adopcji. Waży obecnie 12 kg, ale ma niedowage, więc te kilka kg musi przytyć. Jest bardzo łagodny, pies anioł tylko, ze włóczył się długo po okolicy i nie wolno go spuszczać ze smyczy.