IKA & SONIA Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Niestety :-( dzisiaj napisała smsa, że się wycofuje. Zima się zbliża, a tu tyle psiaczków na ulicy :-( Quote
Weronikaa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 No więc znów podrzut.. :roll: Zima idzie, tak strasznie zimno, czy nikogo za serce nie chwycił Dżeki ? :-(:-(:-( Quote
nika28 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ehhh, a ja myślałam że przygarnie Dżekiego...:-( No trudno, trzeba szukać dalej... Quote
Ruth Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No to pięknie, dla niektórych ludzi widocznie to jest o wiele za dużo. Quote
Ulaa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Wznowione allegro http://www.allegro.pl/item451156684_sliczny_dlugowlosy_dzeki_bardzo_samotny.html Czy ktoś mógłby poogłaszać w necie? Quote
IKA & SONIA Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 W postach 18 i 19 umieściłam stronki, na których jest ogłoszony Dżeki. Quote
IKA & SONIA Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Dzwoniła dzisiaj osoba chętna adoptować Dżekiego, jednak osoba dokarmiajaca zadzwoniła wczoraj do schroniska i zabrali go do OL:-(:-(:-( Podobno miał iść do domu starców docelowo. Powiedziałam kobiecie co o tym sądzę :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Ma jutro dzownić do schronu czy on tam jeszcze jest. Quote
IKA & SONIA Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Gdyby się okazało, że Dżeki jest w OL to wątpię, żeby chętna pani tam pojechała:-( Quote
hanek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ona powinna tam jechać i przywieźć go z powrotem! Quote
IKA & SONIA Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Już się oczywiście asekurowała mówiac, że osoba chętna może po niego tam jechać! Quote
jotpeg Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 boshe... :placz: tylko nie olk!!!!!! :angryy: Quote
Ada-jeje Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Musimy dzis uruchomic wszystkie sily, zeby przywiezc psa spowrotem, w tej chwili dzwinila do mnie ta debilka i powiedzila ze pokryje koszty paliwa. A ja jestem ciekawa czy pies jest rzeczywiscie na kwarantannie, mamy okazje dobrac sie do OL. Quote
IKA & SONIA Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Zaraz napisze na PW namiary na tą kobietę i osobę chętną! Quote
Weronikaa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 No nie mogę :angryy::shake::placz::-( Czekam na wieści !!! Musi Wam się udać !!!! Quote
Ada-jeje Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 IKA & SONIA przykro nam ale w tym tygodniu nic juz nie jestesmy w stanie zalatwic, jutro jedziemy po Puszka, i przywozimy go do adopcji w miwjsce ktore Ty nam wskazalas, czyli do Gaja. Nie jest to domek dla pieskow ktore mamy bo pies idzie do kojca, czyli zaden oprocu Puszka sie nie nadaje. Bede jeszcze probowac dodzwonic sie do pani z Woli Filipowskiej, i jeszeli sie zgodzi na warunki ktore Ci mowilam to mozemy z OL psa zabrac, i to raczej spadlo by na Ciebie w sobote jezeli dasz rade, bo jezeli mamy my sie tym zajac to dopiero w przyszlym tygodniu i oby nie bylo za pozno. Quote
IKA & SONIA Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Ja w sobotę nie mogę. Ta pani ciąglę nie odbiera, marnie to widzę :-( Quote
nika28 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Dopiero teraz przeczytałam że Dżeki jest w schronie. najpierw go dokarmiała, brała na noce do domu, a teraz co ? Już jej się znudziło ! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Ada-jeje Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 W 99,99 procentach to byl wogole jej pies, ale chyba jak dostala prace to chciala sie go pozbyc, a ze nie tak szybko sie nowe domki znjduje to sie go pozbyla w najochydniejszy sposob. Oby franca :diabloti: w zyciu spokoju nie zaznala a w przyszlosci byla tak samo traktowana jak ona potraktowala swojego pupila.:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts