Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='prittstick08']Ale skórzana? skad ja masz? ja nigdzie nie moge takiej znalesc.[/quote]
skórzana ;) z zoologa, dingo:razz:
w sumie to miałam bo się rozpadła po paru przyjemnych wizytach w wodzie : P

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hehe, aporpos kolcy i Oe. przypmnialo mi sie cos.
W parku ze znjaoma i moim bernenczykiem spotkalysmy huskiego na kolcahc, ktore prawie sie kładły na szyi i karku jak szelki, haszczaka, oczywiscie tez byl na flexi. starsznie chcial sie bawic z moja salmą, ona sie go bała i goniła. Pan mu poluzował troche flexi... wow:evil_lol:
moj komentarz jak odeszli "Ale bym tego psa wzieła na kolce i przeszkoliła. Chodziłby jak w zegarku":diabloti:

teraz to kolce pewnie na niego ne działaja, wiec OE by była grana:cool3:

miałampiekne wizje tego psa spuszczonego ze smyczy. jego 50 kółek dookoła parku i spier***ania w siną dal ze szczesciem na pysku. Tyle by go Pan widział. :evil_lol:

Posted

[quote name='prittstick08']dingo mowisz... zaraz poszukam tej frimy w necie:)[/quote]
teraz chyba robią nitowane- tamtą smycz miałam wieki temu przy starszym psie(obecnie 7-mio letnim), mozesz poszukać ale nie jestem pewna ;)

Posted

[quote name='Tinka:)']z tego co wiem jakieś zamieszania powstawały przy collarze, czekanie miesiącami na obroże i zwroty pieniędzy ;)[/quote]

Dokładnie :razz: i firma zniknęła. A tak fajnie sie zapowiadali.. bardzo lubie obroże od nich i chciałam jeszcze jedną :roll:

[quote name='puchu']Tą większa flexi kupiłam na Banacha za 7 zł :cool3:[/quote]

:crazyeye: czemu tak tanio? :razz:

Posted

Przypadkiem wypatrzyłam na straganie wśród jakiś śrubek.

Zastanawiam się nad rogzem właśnie. Może nitkę, albo limitowaną fioletową.

Posted

Fiolet :loveu:. Jakoś coś mi się z tym fioletem wbiło do głowy i muszę kupić, żeby mi się wybiło :roll:. A szelki miały być ostatnim zakupem na najbliższy czas... :roll:

Posted

[quote name='prittstick08']dingo mowisz... zaraz poszukam tej frimy w necie:)[/quote]

nie poelcam od nich smyczy zerwal 20 kg pies po tygodniu ;)
wlasnie taka skorzana gruba niby porzadna :roll:
maja wytrzymale obroze ale smycze niet ;)
[quote name='puchu']Przypadkiem wypatrzyłam na straganie wśród jakiś śrubek.

Zastanawiam się nad rogzem właśnie. Może nitkę, albo limitowaną fioletową.[/quote]

nitke :loveu:

kurcze ja sie wlasnie wyzbylam 4 rzeczy...
green tartan poszedl do psiulki ..
ezy dog idzie sobie tez ...
rogz w niebieska pantere (?) niema...
szelki w idianski wzorek tez niema :roll:

a ja posiadam 40zl tylko ...i chyba sie przejde do zoologa :diabloti:

Posted

Moja sie rozpadla po paru latach 1.5cm przepinana, wlasnie nitki poszly, mialam tez 1cm i nie wytrzymaly grama ale bez problemu wymienialam, przy ktorejs wymianie doplacilam do 1.5cm zwyklej nitowanej i juz ponad rok zyje..

Posted

moja byla szersza z 2cm skorzana nie przepinana :roll:
na zakonczeniu miala kawalek lancuszka i znowy skore i wlasnie lancuszek pekl przy mocniejszym pociagnieciu ;)

Posted

[quote name='Tinka:)']A ja pisze o skorzanej a nie lancuszkowej...[/quote]

ja tez pisze o skorzanej tylko ze ta skorzana miala na koncu okolo 3cm lancuszka i pekl lancuszek wsumie to nie pekl tylko jakby nitki puscily na szyciu przy lancuszku :eviltong:

Posted

[quote name='Marta_Ares']a napierwszej 30cm[/quote]

hmmm no to niby by dobra byla :roll:
a jest tam takie cos ze jak bedzie na min. to nie bedzie odstawac dalsza czesc obrozy?

musze sie zastanowic ,dam ci znac wieczorem ok?

Posted

tak jest zaraz za zapieciem, pozniej jest to kolko do smyczy i ladnie nic nie wystaje moge zrobic dokladniejsze zdjecie jak to wyglada.

Mi sie bardzo podoba ta obroze bede zamawiac taka sama tylko wieksza:evil_lol:

a juz nie chce mi sie bawic w zamiany.

Posted

[quote name='Marta_Ares']tak jest zaraz za zapieciem, pozniej jest to kolko do smyczy i ladnie nic nie wystaje moge zrobic dokladniejsze zdjecie jak to wyglada.

Mi sie bardzo podoba ta obroze bede zamawiac taka sama tylko wieksza:evil_lol:

a juz nie chce mi sie bawic w zamiany.[/quote]

ok to do wieczora sie zastanowie i dam znac na pw ;)
nic nie obiecuje ;) nie jestem przyzwyczajona do psa w kolnierzu a na moim to juz wogole bedzie szeroka :diabloti:

chcialam rogza sport niebieskiego...no ale w najgorszym wypadku kupie dwie obroze :razz:

Posted

Jak wygląda wysyłka w telezoo? Ponoć 8zł, ale jak dobrze myślę z przedpłatą na konto. Jeśli chce zamawiać za pobraniem, to muszę płacić za kuriera 25zł? Robię zakupy za ponad 100zł i jeszcze 1/4 tego za wysyłkę to dla mnie przesada. Czekam na odp ;)

Posted

[quote name='vpassione']Jak wygląda wysyłka w telezoo? Ponoć 8zł, ale jak dobrze myślę z przedpłatą na konto. Jeśli chce zamawiać za pobraniem, to muszę płacić za kuriera 25zł? Robię zakupy za ponad 100zł i jeszcze 1/4 tego za wysyłkę to dla mnie przesada. Czekam na odp ;)[/quote]

jak jestes z dogomani to policzy za pobraniem duuzo mniej ;)
mi policzyl chyba cos kolo 10zl :razz: nie pamietam dokladnie :)
da gratisy :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...