NightQueen Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='jo_ann']mowie o obrozy M, czy za duza nie bedzie.[/quote] zawsze mamy rogza 1,6 wiem że ta ma 1,8 ale myślę że będzie dobra, miałam kiedyś 2cm i nie wyglądała masywnie, wole szersze obroże ;)
Śnieżynka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 A czy wiecie może czy w Kielcach będzie stoisko Rogza albo Red Dingo ??
Justa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='BBeta']może ta seria z odblaskową nitką jest zrobiona z jakiejś mniej wytrzymałej taśmy :hmmmm:[/QUOTE] Mnie się bardziej wytrzymała wydaje właśnie ta z nitką :lol:
jo_ann Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='smallpati']zawsze mamy rogza 1,6 wiem że ta ma 1,8 ale myślę że będzie dobra, miałam kiedyś 2cm i nie wyglądała masywnie, wole szersze obroże ;)[/quote] nie o szerokosc mi chodzi tylko o dlugosc-bedzie bardzo zwezona i gruba. ale jak lubisz. ja bym na malego pieska takiej nie wziela.
diabelkowa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 moj rogz z nitka z psem swinia taplajacym sie w kazdej wodzie w kazdym blocie i w kazdym gownie po wielu praniach wyglada jak nowy ;)
NightQueen Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='jo_ann']nie o szerokosc mi chodzi tylko o dlugosc-bedzie bardzo zwezona i gruba. ale jak lubisz. ja bym na malego pieska takiej nie wziela.[/quote] kurcze, nawet nie przeczytałam ile ona ma :razz: faktycznie będzie za szeroka, bo obroża jest od 30cm a Moli ma 28 w szyi :roll: ale kurcze S będzie za wąska znów chyba
Justa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='zaba14']ja tez mam malego psa ktory jest szeroki w klatce :/ mialam problem z kupieniem szelek, zawsze nosil 1,5cm potem kupilam 2cm az w koncu zaryzykowalam i kupilam 2,5 i nie wyglada smiesznie :) [/QUOTE] Żartujesz? Bardzo fajnie wyglądaja te szelki na Mikosławie i wcale nie są aż takie masywne, jakby mogło się wydawać :loveu: :multi: Ja mam 1,6cm dla Galiny i nawet nie myślałam o większych :crazyeye:
wiq Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ROGZ Polska, najestetyczniejsza i najelegantsza jest skóra:cool3: ale niestety w przypadku moich wodno-błotnych psów nie wytrzymuje roku.. i dobra skóra droga jest.. a takiego szmaciaka nie aż tak mi żal, jak po pół roku/roku wygląda jak po tajfunie:evil_lol: co do wytrzymałości - u nas najlepiej sprawdziła się taśma z red dingo - najmniej powyciągana, prawie wcale, kolory bez zarzutu - szkoda tylko, że nie robią zacisków:shake:
MickeyM Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [quote name='smallpati']a tam, faceci w czerwieni też mogą byc, a jak nie to jest jeszcze hibiskus blue ;) tylko taka gładka pomarańczowa też mi się podoba :loveu:[/quote] No tak, ale te kwiatki nie przypadną im do gustu. :eviltong: Small, rozmiar M nie będzie za duży na Moli? Mój maltan ma dwie obroże z Red Dingo i obie w rozmiarze S i tak jeszcze dużo dużo luzu, gdybym chciała ją tak na maxa rozszerzyć. A szkoda, bo bardziej podobają mi się szersze obroże - na tych węższych wzorek nie jest tak dobrze widoczny. Natomiast rozmiar M ma mój kundelek który jest psem dość dużym. :evil_lol:
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 a dla spaniela jaki rozmiar z RD? ma ok 32cm i wzór polecacie? rudej suczki:)
NightQueen Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 kurcze, to nie wiem czy chce obroże z Rd, bo 1,2 cm to za cienkie jest :roll: wole szerokie obroże :razz: zastanowię się jeszcze
MickeyM Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Rozmiar M na pewno będzie dobry. L już zbyt wieeelki. Jaki kolor, to nie doradzę.Kiepska w tym jestem. Mam białego psa, a drugiego czarnego i na szczęście kłopoty z pasowaniem, czy niepasowaniem koloru nas nie dotyczą. :eviltong: My mamy odblaskową fioletową i flying bones niebieską. ;) Teraz mi się dopiero przypomniały krowy z Lupine.. Wchodzę na stronę, szukam i widzę, że ten wzorek jest tylko dla średnich psów. :placz: To prawda?
joanika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Obroża którą niedawno wygrałam na bazarku.:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/292/02f89ca7add02f29.jpg[/IMG][/URL]
gops Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no wlasnie ona jest rozowa :diabloti: a mowili ze to fiolet :razz: pokaz na modelce ;)
joanika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Na modelce mało co widac bo zarośnięta, zdjęcie jej wczoraj robiłam w kubraczku:razz: i obróżka się załapała wejdz na naszą galerie :cool1:
Rinuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [B][I]A co myślicie o tych?[/I][/B] [URL="http://piesmysliwski.pl/go/_category/?idc=%225_6%22"]http://piesmysliwski.pl/go/_category/?idc=%225_6%22[/URL] [URL]http://piesmysliwski.pl/go/_info/?id=867[/URL] [URL]http://piesmysliwski.pl/go/_info/?id=865[/URL]
Tilia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Rinuś mam wrażenie że obroże Ami-Play w tym sklepie są wyjątkowo drogie. W sklepie swiatzoo.pl znalazłam te jednolite po 16,15 (też mi się podobają, niestety nie mieli czerwonej, a taką chciałam), a tu taka sama kosztuje 27 zł. Czy ktoś ma "lekkie i miękkie" z Rogza?? interesuje mnie czy one zawsze tak tracą kolor, czy akurat komplet który oglądałam był jakiś felerny.
Lupine Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='RCookie']Megi ładnie będzie w czerwonym :loveu:. Ciekawe kiedy lupine wypuści nowy wzorek :cool3:.[/quote] W tym roku niestety nie będzie już nowych wzorków. W styczniu pojawią się dwa nowe dla małych ras. Pozdrawiam.
Madzik93 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Lupine']W tym roku niestety nie będzie już nowych wzorków. W styczniu pojawią się dwa nowe dla małych ras. Pozdrawiam.[/quote] A wiadomo jak bedą mniej wiecej wyglądały?
Lupine Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 tego nie wiemy aż do dnia otrzymania wiadomości od producenta. Pozdrawiam :-)
Illusion Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Lupine']W tym roku niestety nie będzie już nowych wzorków. W styczniu pojawią się dwa nowe dla małych ras. Pozdrawiam.[/quote] Dziękuję za odpowiedź ;). Bardzo mnie to cieszy, bo swojej psicy kupuję obrożę lupine dla średniaków :multi:.
Cambel&Megi Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='RCookie']Megi ładnie będzie w czerwonym :loveu:. Ciekawe kiedy lupine wypuści nowy wzorek :cool3:.[/quote] No i jest, całkiem ładnie! :) właśnie doszły szelki... :razz: będę próbować zrobić zdjęcie, chociaż nie wiem, czy coś z tego wyjdzie.
Rinuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='Tilia']Rinuś mam wrażenie że obroże Ami-Play w tym sklepie są wyjątkowo drogie. W sklepie swiatzoo.pl znalazłam te jednolite po 16,15 (też mi się podobają, niestety nie mieli czerwonej, a taką chciałam), a tu taka sama kosztuje 27 zł. [/quote] [I][B]Masz racje :crazyeye: faktycznie przebitka niesamowita :crazyeye: Tylko szkoda, że Ami-Play takie małe rozmiary obróżek robi... Zastanawiam się nad halti od nich... [URL="http://www.swiatzoo.pl/pl/art/2707/AMI-PLAY-HALTER-NX4-GOLDEN-RETRIVER-LABRADOR"]Swiatzoo :: AMI PLAY HALTER NX4 GOLDEN RETRIVER, LABRADOR[/URL] Mamie będzie łatwiej jak będzie z nim wychodzić.... Edit: Tilia zamawiałaś kiedyś z tego światzoo.pl ? bo mają niskie ceny i zrobiłabym u nich zakupy...ale czy są godni polecenia? [/B][/I]
Cambel&Megi Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [COLOR=DeepSkyBlue]Przepraszam za jakość, zdjęcie z komórki :lol: [IMG]http://i36.tinypic.com/oztdz.jpg[/IMG] [/COLOR]
Recommended Posts