Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jo_ann']mowie o obrozy M, czy za duza nie bedzie.[/quote]

zawsze mamy rogza 1,6 wiem że ta ma 1,8 ale myślę że będzie dobra, miałam kiedyś 2cm i nie wyglądała masywnie, wole szersze obroże ;)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='BBeta']może ta seria z odblaskową nitką jest zrobiona z jakiejś mniej wytrzymałej taśmy :hmmmm:[/QUOTE]

Mnie się bardziej wytrzymała wydaje właśnie ta z nitką :lol:

Posted

[quote name='smallpati']zawsze mamy rogza 1,6 wiem że ta ma 1,8 ale myślę że będzie dobra, miałam kiedyś 2cm i nie wyglądała masywnie, wole szersze obroże ;)[/quote]

nie o szerokosc mi chodzi tylko o dlugosc-bedzie bardzo zwezona i gruba. ale jak lubisz. ja bym na malego pieska takiej nie wziela.

Posted

[quote name='jo_ann']nie o szerokosc mi chodzi tylko o dlugosc-bedzie bardzo zwezona i gruba. ale jak lubisz. ja bym na malego pieska takiej nie wziela.[/quote]

kurcze, nawet nie przeczytałam ile ona ma :razz: faktycznie będzie za szeroka, bo obroża jest od 30cm a Moli ma 28 w szyi :roll: ale kurcze S będzie za wąska znów chyba

Posted

[quote name='zaba14']ja tez mam malego psa ktory jest szeroki w klatce :/ mialam problem z kupieniem szelek, zawsze nosil 1,5cm potem kupilam 2cm az w koncu zaryzykowalam i kupilam 2,5 i nie wyglada smiesznie :) [/QUOTE]

Żartujesz? Bardzo fajnie wyglądaja te szelki na Mikosławie i wcale nie są aż takie masywne, jakby mogło się wydawać :loveu: :multi:
Ja mam 1,6cm dla Galiny i nawet nie myślałam o większych :crazyeye:

Posted

ROGZ Polska, najestetyczniejsza i najelegantsza jest skóra:cool3:
ale niestety w przypadku moich wodno-błotnych psów nie wytrzymuje roku..
i dobra skóra droga jest..

a takiego szmaciaka nie aż tak mi żal, jak po pół roku/roku wygląda jak po tajfunie:evil_lol:

co do wytrzymałości - u nas najlepiej sprawdziła się taśma z red dingo - najmniej powyciągana, prawie wcale, kolory bez zarzutu - szkoda tylko, że nie robią zacisków:shake:

Posted

[quote name='smallpati']a tam, faceci w czerwieni też mogą byc, a jak nie to jest jeszcze hibiskus blue ;)
tylko taka gładka pomarańczowa też mi się podoba :loveu:[/quote]

No tak, ale te kwiatki nie przypadną im do gustu. :eviltong:

Small, rozmiar M nie będzie za duży na Moli? Mój maltan ma dwie obroże z Red Dingo i obie w rozmiarze S i tak jeszcze dużo dużo luzu, gdybym chciała ją tak na maxa rozszerzyć. A szkoda, bo bardziej podobają mi się szersze obroże - na tych węższych wzorek nie jest tak dobrze widoczny. Natomiast rozmiar M ma mój kundelek który jest psem dość dużym. :evil_lol:

Posted

Rozmiar M na pewno będzie dobry. L już zbyt wieeelki.
Jaki kolor, to nie doradzę.Kiepska w tym jestem. Mam białego psa, a drugiego czarnego i na szczęście kłopoty z pasowaniem, czy niepasowaniem koloru nas nie dotyczą. :eviltong: My mamy odblaskową fioletową i flying bones niebieską. ;)

Teraz mi się dopiero przypomniały krowy z Lupine.. Wchodzę na stronę, szukam i widzę, że ten wzorek jest tylko dla średnich psów. :placz: To prawda?

Posted

Na modelce mało co widac bo zarośnięta, zdjęcie jej wczoraj robiłam w kubraczku:razz: i obróżka się załapała wejdz na naszą galerie :cool1:

Posted

[B][I]A co myślicie o tych?[/I][/B]

[URL="http://piesmysliwski.pl/go/_category/?idc=%225_6%22"]http://piesmysliwski.pl/go/_category/?idc=%225_6%22[/URL]

[URL]http://piesmysliwski.pl/go/_info/?id=867[/URL]

[URL]http://piesmysliwski.pl/go/_info/?id=865[/URL]

Posted

Rinuś mam wrażenie że obroże Ami-Play w tym sklepie są wyjątkowo drogie. W sklepie swiatzoo.pl znalazłam te jednolite po 16,15 (też mi się podobają, niestety nie mieli czerwonej, a taką chciałam), a tu taka sama kosztuje 27 zł.

Czy ktoś ma "lekkie i miękkie" z Rogza?? interesuje mnie czy one zawsze tak tracą kolor, czy akurat komplet który oglądałam był jakiś felerny.

Posted

[quote name='RCookie']Megi ładnie będzie w czerwonym :loveu:.
Ciekawe kiedy lupine wypuści nowy wzorek :cool3:.[/quote]

W tym roku niestety nie będzie już nowych wzorków. W styczniu pojawią się dwa nowe dla małych ras.
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Lupine']W tym roku niestety nie będzie już nowych wzorków. W styczniu pojawią się dwa nowe dla małych ras.
Pozdrawiam.[/quote]

A wiadomo jak bedą mniej wiecej wyglądały?

Posted

[quote name='Lupine']W tym roku niestety nie będzie już nowych wzorków. W styczniu pojawią się dwa nowe dla małych ras.
Pozdrawiam.[/quote]

Dziękuję za odpowiedź ;).
Bardzo mnie to cieszy, bo swojej psicy kupuję obrożę lupine dla średniaków :multi:.

Posted

[quote name='RCookie']Megi ładnie będzie w czerwonym :loveu:.
Ciekawe kiedy lupine wypuści nowy wzorek :cool3:.[/quote]
No i jest, całkiem ładnie! :)
właśnie doszły szelki... :razz: będę próbować zrobić zdjęcie, chociaż nie wiem, czy coś z tego wyjdzie.

Posted

[quote name='Tilia']Rinuś mam wrażenie że obroże Ami-Play w tym sklepie są wyjątkowo drogie. W sklepie swiatzoo.pl znalazłam te jednolite po 16,15 (też mi się podobają, niestety nie mieli czerwonej, a taką chciałam), a tu taka sama kosztuje 27 zł.

[/quote]
[I][B]Masz racje :crazyeye: faktycznie przebitka niesamowita :crazyeye:
Tylko szkoda, że Ami-Play takie małe rozmiary obróżek robi...

Zastanawiam się nad halti od nich...
[URL="http://www.swiatzoo.pl/pl/art/2707/AMI-PLAY-HALTER-NX4-GOLDEN-RETRIVER-LABRADOR"]Swiatzoo :: AMI PLAY HALTER NX4 GOLDEN RETRIVER, LABRADOR[/URL]

Mamie będzie łatwiej jak będzie z nim wychodzić....

Edit: Tilia zamawiałaś kiedyś z tego światzoo.pl ? bo mają niskie ceny i zrobiłabym u nich zakupy...ale czy są godni polecenia?
[/B][/I]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...